- 15 Ağustos 2020
- 758
- 1.102
- 28
- Konu Sahibi maviisever
Ben çok kustum hamileliğim de... Sanki midemi ite ite orada baskı yaptı. Orda büyüdü. Afedersin tuvalete koltuk koydum yemin ederim o kadar feciydim
annem geldi yemek yaptı o yemek yaptığı tavayı çöpe attım. Mesela hamile insan kilo alsın diye istavrit yapılırmı... Balığı çok severim hala istavrit yemem. Ben simit muz ve su yedim neredeyse belli bir aya kadar ve çok az çorba..... Başka bir şeyi midem kabul etmedi ne zaman 6 aylık oldu o zaman bu sorunum bitti. Bide yüklenme kendine hormonlar bende farklı sende farklı özünde kadın olsakda.Ne var Bi sen mi doğuruyorsun yaklaşımını sevmiyorum. Evet Bi sen doğuruyorsun bu senin mucizen kimseye benzemek zorunda değil ne hamileliğin ne ilişkin ne hormonların...Ben doğuma 2 ay kalana kadar çalıştım zamanın çoğu wc de geçsede
sen evde daha çok kuruyor hassas anlaşılamamış hissediyor olabilirsin.... Ayrıca niye fitne fesat karışsın evliliğine dinleme anneni ne saçma laf.Birşey olmayacak bu günler geçecek hemde göz açıp kapayana kadar
Bi çoşuyo o hormonlar herkese başka başka şeyler yapıyor. Kimi çok ağlıyor kimi çok yalnız hissediyor kimi agresifleşiyor kimi korkuyor yani yalnız sen böyle hissetmiyorsun kimi kadın da hiçbirşey hissetmiyor gayet rahat iştahlı oluyor mesela.... Ne sen ne onlar tuhaf. Herşey normal
sağlıkla bebeğini kucağına almanı diliyorum