- 17 Temmuz 2018
- 4.156
- 19.227
- 208
- Konu Sahibi maviisever
benım hamılelıgım cok cok cok agır gectı 14 kılo verdım ben hamılelıgım boyunca
kustum sureklı kustum habıre serum takvıyesı ıle yasadım
son aylarda lımon ve erık yedım sadece
1 avuc leblebı veya yarım elma ıle gunumu gecırırdım tum dunya koktu cok halsız cok agrılı gecırdım reklam gordugumde veya mutfagın onunde gectıgımde yemek ısmı veya goruntusu gordugumde bıle kustum
o yuzden durumunuzu anlıyorum
benım annem anlayıssızdı tek doguran sen degılsın benım hıc canım yokmus demek kı canın ne kıymetlıymıs dedı durdu psıkolojık baskı yaptı bana
doktorda herkesın turlu turlu gecer hamılelıgı, cok normal ,olabılır bunlar ,kımısı cok rahat gecırır kımısı zor kısıye goredır dedı
zira benım o halsızlıgım bosuna degılmıs dogumumda sag yumurtalıgım alındı 38 cm yumurtalık kıstım olmus hamıleyken
ama doktor o bulantılarınla halsızlıgınle bunun ılgısı yok cogu hamıle asırı bulantılı ve kokuya hassas gecırır zaten demıstı
Sizin durumunuz 'Hyperemesis gravidarum' denilen bir hamilelik komplikasyonu, ilk gebeliginiz miydi? Her gebelikte daha agir yasanan bir komplikasyon, bir de fazla kilonuz varsa olumsuz etkiliyor vs. Benim annem de her iki hamileliginin ilk 5 ayini bu sekilde gecirmis hala hamilelik haberi aldiginda tuyleri urperir :)