Sanki yeni aldatıldım, kaldıramıyorum!

Yorum yapmak için bulduğunuz cümleye bakarak , düşünerek mi yazdınız acaba kendi evine kadın alınarak aldatilmis bir kadina yaptiginiz yorum Sizi baya zorlamiştır diye düşünüyorum

Ya yok hayatım yukarda yazdığım gibi ironi yapmıştım.
Bende aldatıldım. Konu sahibini çok iyi anlıyorum... üst e yazdım zaten.

Cok acimasizsiniz.

Ben değil hayatım aldatanlar acımasız bende aldatıldım hemde 4 yıl boyunca ararıksız, 4 yıl boyunca saf saf ortalıkta dolanmışım. Konu sahibini çok çok çok iyi anlıyorum. İroni yapmıştım aslında. Ayrılsın sex yapsın gibilerinden ironiydi yani.

Offf ne kötü bu zamanlar . Benim içim akşamüzeri çok acir. Bir de sabah olurken .

Keşke günler hemen hemen hemen geçse

Zamana bırakmaktan baska ne yapabilirsinki....ancak zaman gecince icin sogur bosanma sureci filan atlatman lazim bunlari pskologa git istersen iyi gelir zor bi süreç çünku....

Zaman yer eyin ilaci canim bu da geçecek.duygularini bastirma sakin.agla uzul bagir cagir gozyaslarinla icinden atamazsan hep icinde aci olarak kalir.icini bosalt.zamanla unutup mutlu olacaksin

Zaman yer eyin ilaci canim bu da geçecek.duygularini bastirma sakin.agla uzul bagir cagir gozyaslarinla icinden atamazsan hep icinde aci olarak kalir.icini bosalt.zamanla unutup mutlu olacaksin

Ağlarım ağlarım sonra biraz iyi hissederim kendimi böyle atıyorum içimden, zaten bu ay da geçsin yoğunlaşacak hayatım kendime uğraşılar buldum. İçimde güzel hisler var inşallah her şey güzel olur.. Desteğin için sağol :)

Herseyin ilaci zaman lutfen uzmeyin kendinizi.
Ya farketmemis olsaydiniz, hala kandirilmaya devam edicektiniz ne kadar kotu degil mi? Sukredin ki bosanip kurtuluyorsunuz o zavalli adamdan.

Herseyin ilaci zaman lutfen uzmeyin kendinizi.
Ya farketmemis olsaydiniz, hala kandirilmaya devam edicektiniz ne kadar kotu degil mi? Sukredin ki bosanip kurtuluyorsunuz o zavalli adamdan.

Komşumdan Allah razı olsun kimisi söylemez susar. Burda bile söylemeli mi söylememeli mi diye konular var.. Öylesi daha kötü olurdu.

Tut kendini ağlama. Çok zor.Ama aglayinca daha acı oluyor bence. Allah iyiler ile karşılaştırsin ins.
En zor imtihan sağlık .Öyle düşün ve Şükret. Herşey geçer geçecek ins.

Canım daha önceki konunu biliyorum. Senin eşinin afedersin ama kimyası mı bozuk desem karekteri mi bilemedim, özürdilerim. İçinin yanma olayına geliyorum. Bahsettiğin acıları yaşaman çok normal yüreğin de sıkışır, ağlama nöbetleri de olur, gece uyuyamama vs. Ama gün gelecek öyle bir soğuyacak ki için ya da gün gelecek öyle adam gibi adamlara rastlarsır ki sevgili anlamında değil, arkadaşta olabilir. O kişiyle yaşadığın günlere zaman kaybı deyip güler geçersin.

Haklısın canım var onda bi dengesizlik ben de çözemedim. Bu acı hem aldatılma hem de yılların verdiği yorgunluk, kendime üzülmem falan.. Allahın izniyle güzel günler yakındır. Ne bileyim ben gözümü onunla açtım onunla kapatmak isterdim.. Ama değmiyormuş, olmayınca olmuyormuş herkesi kendim gibi sanmamam lazımmış.. Neyse benim en azından vicdanım rahat mutluluğuma engel bi durum yok..
Desteğin için teşekkür ederim :)

Ben çok üzüldüm bir kadın için çok zor bir durum.
Düşünmeden önüne bak dicem ama o psikolojide senin gücüne bağlı bunu yapabilmen.
Uzmandan yardım almak lazım geçmezse bu ruh halin.
Ama şunu demeden geçemeyeceğim adam seni iyi ki terk etmiş yoksa sen ömrünü ona harcayacak kadar seviyormuşsun hiç bir şeyini görmeden hemde. Allah kurtarmış canım gerçekten. Umarım bundan sonra her şey gönlünce olur.

Bazen unutuyorum ama sonra aklıma geliyor, şaka gibi aldatılmış olmak. Çok haklısın ben bırakamazdım, salakça ama öyle ben bitiremezdim.
Mutsuz bir evliliktense mutlu bir yalnızlık çok daha iyi.. Evliyken sadece ondan ibaret olan hayatım çok yoğunlaştı sürekli bişeyler buluyorum kendime, hedefleri olan bir kadınım artık. Çok teşekkür ederim desteğin için :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…