- 24 Haziran 2016
- 1.404
- 3.641
- 33
- Konu Sahibi KisaSamsun
-
Yorum yapmak için bulduğunuz cümleye bakarak , düşünerek mi yazdınız acabakendi evine kadın alınarak aldatilmis bir kadina yaptiginiz yorum Sizi baya zorlamiştır diye düşünüyorum
Cok acimasizsiniz.
Zamana bırakmaktan baska ne yapabilirsinki....ancak zaman gecince icin sogur bosanma sureci filan atlatman lazim bunlari pskologa git istersen iyi gelir zor bi süreç çünku....Bir önceki konum kızlar,
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/esim-beni-aldatmis-olabilir-mi.951862/
Özet geçeyim; Eşim biz ayrıyken ben memleketimdeyken eve bir kadın aldı. Bunu bana kapı komşum söyledi. Ben eşimi arayıp söyleyince evden koşarak çıktılar. Ondan sonra çok defa aradı, aldatmadm dedi vs vs Memleketime gelip çok sözler ve yalanlar söyleyerek beni ikna etti. Salak gibi inandım ya da inanmak istedim. Çünkü aklımdan hiç çıkmadı. Savunması da; kadın arkadaşının sevgilisiymiş havaalanından almış, arkadaşı da bizim eve gelecekmiş ve en son biz evlenmeden yani 5 yıl önce görüşmüşler.. Arkadaşını arayıp konuşmadı bile adam meçhul.. Off ben offf..
Neyse..
Kadınlar Kulübü sağolsun beni inandığım yalandan (rüyadan) uyandırdı..
Ama ben konuyu açtığım günden beri kötüyüm kızlar kaldıramıyorum bunu. Sanki yeni yaşanmış gibi nasıl içime attıysam bastırdıysam duygularımı şimdi açığa çıktı. Üzülüyorum, ağlıyorum, ben bunu haketmedim.. Yolda yürürken gözlerim doluyor, az önce durakta ağladım herkes bana baktı zavallı gibi.. Ne acıymış aldatılmak Allahım.. Zaten pislik bir ay önce gelip tekrar boşanmak istediğini söyledi.. O kadar sözden, iknadan sonra.. Boşanma davamız var şuan. Çünkü doyamadı hissediyorum yine karıştırıyor bi haltlar! Ya da eminim diyelim..
Peki ben napıcam böyle? Geçmicek mi bu berbat his.. Ya da içim nasıl soğuyacak? Yardım edin lütfen, kötüyüm..
Zaman yer eyin ilaci canim bu da geçecek.duygularini bastirma sakin.agla uzul bagir cagir gozyaslarinla icinden atamazsan hep icinde aci olarak kalir.icini bosalt.zamanla unutup mutlu olacaksin
Herseyin ilaci zaman lutfen uzmeyin kendinizi.
Ya farketmemis olsaydiniz, hala kandirilmaya devam edicektiniz ne kadar kotu degil mi? Sukredin ki bosanip kurtuluyorsunuz o zavalli adamdan.
Komşumdan Allah razı olsun kimisi söylemez susar. Burda bile söylemeli mi söylememeli mi diye konular var.. Öylesi daha kötü olurdu.
çok güzel bi düşünce :) hayalinizde ne meslek varÜniversiteye hazırlanıyorum. Onun için yarıda bırakmıştım okulumu tekrar giricem.
çok güzel bi düşünce :) hayalinizde ne meslek var
Canım daha önceki konunu biliyorum. Senin eşinin afedersin ama kimyası mı bozuk desem karekteri mi bilemedim, özürdilerim. İçinin yanma olayına geliyorum. Bahsettiğin acıları yaşaman çok normal yüreğin de sıkışır, ağlama nöbetleri de olur, gece uyuyamama vs. Ama gün gelecek öyle bir soğuyacak ki için ya da gün gelecek öyle adam gibi adamlara rastlarsır ki sevgili anlamında değil, arkadaşta olabilir. O kişiyle yaşadığın günlere zaman kaybı deyip güler geçersin.Bir önceki konum kızlar,
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/esim-beni-aldatmis-olabilir-mi.951862/
Özet geçeyim; Eşim biz ayrıyken ben memleketimdeyken eve bir kadın aldı. Bunu bana kapı komşum söyledi. Ben eşimi arayıp söyleyince evden koşarak çıktılar. Ondan sonra çok defa aradı, aldatmadm dedi vs vs Memleketime gelip çok sözler ve yalanlar söyleyerek beni ikna etti. Salak gibi inandım ya da inanmak istedim. Çünkü aklımdan hiç çıkmadı. Savunması da; kadın arkadaşının sevgilisiymiş havaalanından almış, arkadaşı da bizim eve gelecekmiş ve en son biz evlenmeden yani 5 yıl önce görüşmüşler.. Arkadaşını arayıp konuşmadı bile adam meçhul.. Off ben offf..
Neyse..
Kadınlar Kulübü sağolsun beni inandığım yalandan (rüyadan) uyandırdı..
Ama ben konuyu açtığım günden beri kötüyüm kızlar kaldıramıyorum bunu. Sanki yeni yaşanmış gibi nasıl içime attıysam bastırdıysam duygularımı şimdi açığa çıktı. Üzülüyorum, ağlıyorum, ben bunu haketmedim.. Yolda yürürken gözlerim doluyor, az önce durakta ağladım herkes bana baktı zavallı gibi.. Ne acıymış aldatılmak Allahım.. Zaten pislik bir ay önce gelip tekrar boşanmak istediğini söyledi.. O kadar sözden, iknadan sonra.. Boşanma davamız var şuan. Çünkü doyamadı hissediyorum yine karıştırıyor bi haltlar! Ya da eminim diyelim..
Peki ben napıcam böyle? Geçmicek mi bu berbat his.. Ya da içim nasıl soğuyacak? Yardım edin lütfen, kötüyüm..
Canım daha önceki konunu biliyorum. Senin eşinin afedersin ama kimyası mı bozuk desem karekteri mi bilemedim, özürdilerim. İçinin yanma olayına geliyorum. Bahsettiğin acıları yaşaman çok normal yüreğin de sıkışır, ağlama nöbetleri de olur, gece uyuyamama vs. Ama gün gelecek öyle bir soğuyacak ki için ya da gün gelecek öyle adam gibi adamlara rastlarsır ki sevgili anlamında değil, arkadaşta olabilir. O kişiyle yaşadığın günlere zaman kaybı deyip güler geçersin.
Uslubunuz lağım kokuyor.ayhh
yok demek istedim ki ayrılsın.
sonra başkaları ile sex yapsın, sex yaptığında unutur nasıl olsa acılarını :)
Ben çok üzüldüm bir kadın için çok zor bir durum.
Düşünmeden önüne bak dicem ama o psikolojide senin gücüne bağlı bunu yapabilmen.
Uzmandan yardım almak lazım geçmezse bu ruh halin.
Ama şunu demeden geçemeyeceğim adam seni iyi ki terk etmiş yoksa sen ömrünü ona harcayacak kadar seviyormuşsun hiç bir şeyini görmeden hemde. Allah kurtarmış canım gerçekten. Umarım bundan sonra her şey gönlünce olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?