Sanki yeni aldatıldım, kaldıramıyorum!

o kadar nefret ediyorum ki eşimden KisaSamsun hemn boşanmak bugünlerden ONDAN VE AİLESİNDEN kurtulmak istiyorum biran önce Sende öyle bir insanı 4,5 yıl çekmişsin haklısın çok emeğin var ama emeğine nankörlük eden insan için ağlamaya değmez.

İçin yanmıyo mu yanıyor.Biz yalnız değiliz unutma bunları boşanan tüm kadınlar yaşıyor.Biz çektiklerimize ağlıyoruz.ALLAH sana bugunleri yaşatıyor ama eminim oda senin bu insanın gerçek yüzünü gör ve uzaklaş diye yaşatıyor.Ona güvenemezsin bunu biliyorsun.

Önüne bak kaldır başını içini ferah tut.Göreceksin nasıl sana yalvaracak köpekler gibi..

O zaman sen yapacğını bilirsinn..

Boşan itiraz etme ve kaç oradan. O kadar laftan sonra ayrılmak isteyen yine kendiyse demek ki vardır bir işler o işin içinde.

fisilti- canım zaten daha önce hissetmediğim bi duyguyu yaşıyorum, onca şeyden sonra bile hissetmediğim duygu. Ondan soğuduğumu hissediyorum artık sevmiyorum, o evi hiç özlemiyorum.. Bunlar olumlu duygular bence bu yaşadığımda nefreti bi şekil boşaltma yöntemi.. Ağlıyorum ama her gözyaşımı sildikten sonra kendimi güçlü hissediyorum..
Sen de kurtulacaksın o pislikten, arkadaş olduk nasıl olsa geçsin şu dönemler mutluluklarımızı paylaşıcaz biz hissediyorum :)

Boşan itiraz etme ve kaç oradan. O kadar laftan sonra ayrılmak isteyen yine kendiyse demek ki vardır bir işler o işin içinde.

Aynen bende öyle düşünüyorum. Onu kendi pisliğine bıraktım. Allaha havale ettim.

Geçecek hepsi geçecek emin olun. Sadece biraz zamana ihtiyacınız var. Üzülün,ağlayın,yüzleşin dibine kadar yaşayıp akıtacaksınız içinizdeki zehri ve zaman gelecek,iyiki kurtulmuşum,en doğru kararı vermişim diyeceksiniz.
Eşiyle yaşadığı eve başka bir kadını utanmadan getiren adamdan bir cacık olmaz inanın.
Kolaylıklar dilerim

Ah su erkekler. Keske bilim adamlari erkeklerin soyunu kurutsa bizede erkekler yerine sadik, seven, merhametli bi robot verseler. Robot metal soguk olur felan ama gercekten hic sorun etmem ben. Sarilir icim yuzde 40000000% guvenle uyurum gogsunde.
Yeterki aldatilma diye bisey olmasin artik. Cok can yakiyor cok. Bilirim o aciyi.

Konu sahibi ben olsam kanserli hucreleri en cabuk zamanda sokup atardim icimden. Bi son verirdim artik hrseye. Bu kirlenmis aski artik ne paklarki? Helede karsi tarafta istemiyorken?

Çok teşekkür ederim canım.. Ne kadar engel olmaya çalışsanda yakıyor bu his insanın canını.. Benim zamana ihtiyacım var biliyorum çünkü tahmin edemediğim bi durumun içindeyim..

Düşene bir tekme de buradakiler vuruyor Nasıl yorumlar öyle ya yok o ilacı bu ilacı filan. Ayıptır günahtır

İroni yaptım demiş arkadaş ama ironisi bile kötü.. Biz kadınlar aşık olmadan tenimize başkasının dokunmasına izin vermemeliyiz.. Benim bedenim değerli ben değerliyim. O pislik kendi bedenini sattı diye aynısını yapacak değilim.. Benim aşık olmam, aşkı hissetmem lazım, sevdiğim adamda bunu görmem lazım.. Duygusal her kadın gibi.. Dini olarak bakmıyorum tamamen aşk ve tutkudan bahsediyorum..

Ne denir bilemedim.
Üzülmemek elde değil ama bu pislikler arkalarından ağlanmayı kesinlikle hak etmiyorlar.

Aslında kendime ağlıyorum. Hep ona aşık oluşuma, inanmama, güvenmeme.. Nasıl yapılabildiğime ağlıyorum.. Birde ben bu adamdan şiddette gördüm, daha neler gördüm.. Okulumu yarıda bıraktım.. Bunlara ağlıyorum, kendimi yaktım ona ağlıyorum..

kendimi yaktim ona agliyorum diyorsun,
yahu daha 23 yasindaymissin. cogu insan daha bu yasinda yeni universiteye basliyor. sende gec kalmis sayilmiyorsun.
ya ise gir, yada okula.

Konu sahibi ben olsam kanserli hucreleri en cabuk zamanda sokup atardim icimden. Bi son verirdim artik hrseye. Bu kirlenmis aski artik ne paklarki? Helede karsi tarafta istemiyorken?

Bi önceki konu beni kendime getirdi aslında.. Onunla birlikte olamam bida. Ama aldatılma hissi can yakıcı.. Hele eşine bu kadar sadıkken ve tekrar güvenmek isterken yarıda bırakıldığın için..

İşin içinde şiddet de varsa demek ki sizi hiç hak etmemiş.
Çocuğunuz da yok sanırım, boşanmanız en hayırlısı.
Size bu şekilde davranmasına katlanmak zorunda değilsiniz.

Bi önceki konu beni kendime getirdi aslında.. Onunla birlikte olamam bida. Ama aldatılma hissi can yakıcı.. Hele eşine bu kadar sadıkken ve tekrar güvenmek isterken yarıda bırakıldığın için..

Cok can yakiyor. Bilirim evet. Ama zamanla hersey gecicek. Herkes bi zamandan bahsediyor biliyorum. Herkesin dilinde zamanda zaman. Ama inan bana gercekten herseyin ilaci o. Bide dua. Herkesin bi bildigi vardir, bide boyle dusun..

Muhakkak üzüleceksin,olur olmaz yerde ağlayacaksın ama inan zamanla geçecek. Şiddette varmış sonradan gördüm,hiç geriye bakma,genceciksin daha,kendine odaklan,kendi hayatın ,kendi iyiliğin için yaşa bundan sonra,asla geç değil.
Neden sevdim,neden inandım,affettimleri kenara bırak,insanız hepimiz öyle yada böyle yanlış durumlarin içine giriyoruz,yanlış insanlarla yolumuz kesişiyor,önemli olan hatadan dönebilmek. Sende geride bırakacaksın,biraz sabır.
Allah iyilerle karşılaştırsın bundan sonra,dilerim herşey çok güzel olsun hayatında.

Desteğin için teşekkür ederim mutlu ettin beni.. Yani ona aşık olurken bilemezdim bunları yaşayacağımı haklısın.. Çok defa üzdü beni, bende her defasında affettim, sonra da beni böyle tüketti.. Kendime üzülüyorum fedakarlıklarıma ama zaman acı olsa da geçecek hepsi. Allah vicdan rahatlığı verdi bana en güzel şey. Bu kadar üzüntü de olsun artık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…