- 11 Mayıs 2016
- 285
- 500
- 33
- Konu Sahibi KisaSamsun
-
Boşan itiraz etme ve kaç oradan. O kadar laftan sonra ayrılmak isteyen yine kendiyse demek ki vardır bir işler o işin içinde.
Öyle ama yinede sokakta ağlamam iyi olmadı kötü hissettim. Desteklerinizle iyi olucam İnşallah dua ediyorum hergün.
canım allah yardım edecektır, dua edıyorum sana.. ınsallah daha da ıyı olacaksın..
Cok acimasizsiniz.Sex herşeyin ilacı, unutursunuz zamanla herşeyi.
Geçecek hepsi geçecek emin olun. Sadece biraz zamana ihtiyacınız var. Üzülün,ağlayın,yüzleşin dibine kadar yaşayıp akıtacaksınız içinizdeki zehri ve zaman gelecek,iyiki kurtulmuşum,en doğru kararı vermişim diyeceksiniz.
Eşiyle yaşadığı eve başka bir kadını utanmadan getiren adamdan bir cacık olmaz inanın.
Kolaylıklar dilerim
Düşene bir tekme de buradakiler vuruyor Nasıl yorumlar öyle ya yok o ilacı bu ilacı filan. Ayıptır günahtır
Ne denir bilemedim.
Üzülmemek elde değil ama bu pislikler arkalarından ağlanmayı kesinlikle hak etmiyorlar.
Konu sahibi ben olsam kanserli hucreleri en cabuk zamanda sokup atardim icimden. Bi son verirdim artik hrseye. Bu kirlenmis aski artik ne paklarki? Helede karsi tarafta istemiyorken?
Aslında kendime ağlıyorum. Hep ona aşık oluşuma, inanmama, güvenmeme.. Nasıl yapılabildiğime ağlıyorum.. Birde ben bu adamdan şiddette gördüm, daha neler gördüm.. Okulumu yarıda bıraktım.. Bunlara ağlıyorum, kendimi yaktım ona ağlıyorum..
Bi önceki konu beni kendime getirdi aslında.. Onunla birlikte olamam bida. Ama aldatılma hissi can yakıcı.. Hele eşine bu kadar sadıkken ve tekrar güvenmek isterken yarıda bırakıldığın için..
Muhakkak üzüleceksin,olur olmaz yerde ağlayacaksın ama inan zamanla geçecek. Şiddette varmış sonradan gördüm,hiç geriye bakma,genceciksin daha,kendine odaklan,kendi hayatın ,kendi iyiliğin için yaşa bundan sonra,asla geç değil.Çok teşekkür ederim canım.. Ne kadar engel olmaya çalışsanda yakıyor bu his insanın canını.. Benim zamana ihtiyacım var biliyorum çünkü tahmin edemediğim bi durumun içindeyim..
İroni yaptım demiş arkadaş ama ironisi bile kötü.. Biz kadınlar aşık olmadan tenimize başkasının dokunmasına izin vermemeliyiz.. Benim bedenim değerli ben değerliyim. O pislik kendi bedenini sattı diye aynısını yapacak değilim.. Benim aşık olmam, aşkı hissetmem lazım, sevdiğim adamda bunu görmem lazım.. Duygusal her kadın gibi.. Dini olarak bakmıyorum tamamen aşk ve tutkudan bahsediyorum..
Aslında kendime ağlıyorum. Hep ona aşık oluşuma, inanmama, güvenmeme.. Nasıl yapılabildiğime ağlıyorum.. Birde ben bu adamdan şiddette gördüm, daha neler gördüm.. Okulumu yarıda bıraktım.. Bunlara ağlıyorum, kendimi yaktım ona ağlıyorum..
Yorum yapmak için bulduğunuz cümleye bakarak , düşünerek mi yazdınız acabaSex herşeyin ilacı, unutursunuz zamanla herşeyi.
Muhakkak üzüleceksin,olur olmaz yerde ağlayacaksın ama inan zamanla geçecek. Şiddette varmış sonradan gördüm,hiç geriye bakma,genceciksin daha,kendine odaklan,kendi hayatın ,kendi iyiliğin için yaşa bundan sonra,asla geç değil.
Neden sevdim,neden inandım,affettimleri kenara bırak,insanız hepimiz öyle yada böyle yanlış durumlarin içine giriyoruz,yanlış insanlarla yolumuz kesişiyor,önemli olan hatadan dönebilmek. Sende geride bırakacaksın,biraz sabır.
Allah iyilerle karşılaştırsın bundan sonra,dilerim herşey çok güzel olsun hayatında.
Yorum yapmak için bulduğunuz cümleye bakarak , düşünerek mi yazdınız acabaSex herşeyin ilacı, unutursunuz zamanla herşeyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?