- 18 Mayıs 2012
- 3.721
- 3.113
- 248
- Konu Sahibi KisaSamsun
-
Gözün gönlün açılsın be arkadaşım.. lütfen kendini üzmene değmez ki. Toparlan ve güçlü ol. Eminim ki iyikiler dolacak hayatına kalbin soğuduğu an.
Niye aciz gibi davranıyorsunuz ki? Suçlu eşiniz arsız yine eşiniz haklı siz çile çeken yine siz? Bakın insan kendini bir şeye inandırırsa her şey o yolda ilerliyor nedir şu eziklik psikolojiniz siz mi uzuvlarınıza sahip çıkamadınız yoksa o arsız eşiniz mi! Azıcık dik durun ondan çok siz üzülüyorsunuz, bakın önünüze. Kıyamet kopmuş gibi davranmayın
affetmek gibi bi hataya düşmüşsünüz affetmek de değil ikna olmak. adam size boşanalım demese boşanmazdınız bile.
Hiç onunla konuştun mu ?
Aldatilma meselesini hiç açmadin yani ona boşanma olayı gündeme geldikten sonra ?Bana boşanalım dedikten ben memlekete geldikten sonra sadece eşyalarım için konuştum bide ufak tefek mevzular için onun dışında onunla iletişime hiç geçmedim.
Aldatilma meselesini hiç açmadin yani ona boşanma olayı gündeme geldikten sonra ?
Günlerin nasıl geçiyor peki ?Buraya gelmeden bi tartışmada söylemiştim zaten şu aldatma olayı da hiç inandırıcı gelmedi diye.. Kızmıştı, her erkek gibi kabul etmiyor, asla aldatmadığını iddaa ediyor. O yüzden buraya geldikten sonra hiç lafını bile etmedim. Artık ona inanmıyorum.
Günlerin nasıl geçiyor peki ?
Su an ne olsun isterdin ?
Adam defalarca ayrılmak istediğini söylemiş. Asıl sinyal o aslında. Bir erkek kolay kolay boşanmaya cesaret edemez çünkü, lafını bile etmez. Ediyorsa vardır bir bit yeniği ..
Yaşadıktan sonra daha iyi anlıyor aslında insan, yaptıkları sevgiden değil bencillikten, ayrılmak istemediği zamanlar da kendini seven birini kaybetmek istememesinden ... Zamanla her hareketini anlamlandırmaya başlayacaksınız ama seviyordu demeyin sakın. Daha hızlı kurtulur beyniniz ve kalbiniz ozaman...Ama aynı zamanda bundan çok pişman olan kendini affettirmeye çalışan, sürekli dibimden ayrılmayan, öpen bi koca. Soğuk ve ilgisiz olsa bana da garip gelirdi. İşin tuhaflığı bu zaten.
Bosanmak istediğini söyledikten snra bile öptü sarıldı, yanımdan ayrılmadı. Aslında düşününce onlarda para içindi ben zorluk çıkarmadan boşanayım diye :))
Yaşadıktan sonra daha iyi anlıyor aslında insan, yaptıkları sevgiden değil bencillikten, ayrılmak istemediği zamanlar da kendini seven birini kaybetmek istememesinden ... Zamanla her hareketini anlamlandırmaya başlayacaksınız ama seviyordu demeyin sakın. Daha hızlı kurtulur beyniniz ve kalbiniz ozaman...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?