Sanki yeni aldatıldım, kaldıramıyorum!

KisaSamsun

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2012
3.721
3.113
248
Bir önceki konum kızlar,
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/esim-beni-aldatmis-olabilir-mi.951862/

Özet geçeyim; Eşim biz ayrıyken ben memleketimdeyken eve bir kadın aldı. Bunu bana kapı komşum söyledi. Ben eşimi arayıp söyleyince evden koşarak çıktılar. Ondan sonra çok defa aradı, aldatmadm dedi vs vs Memleketime gelip çok sözler ve yalanlar söyleyerek beni ikna etti. Salak gibi inandım ya da inanmak istedim. Çünkü aklımdan hiç çıkmadı. Savunması da; kadın arkadaşının sevgilisiymiş havaalanından almış, arkadaşı da bizim eve gelecekmiş ve en son biz evlenmeden yani 5 yıl önce görüşmüşler.. Arkadaşını arayıp konuşmadı bile adam meçhul.. Off ben offf..

Neyse..

Kadınlar Kulübü sağolsun beni inandığım yalandan (rüyadan) uyandırdı..
Ama ben konuyu açtığım günden beri kötüyüm kızlar kaldıramıyorum bunu. Sanki yeni yaşanmış gibi nasıl içime attıysam bastırdıysam duygularımı şimdi açığa çıktı. Üzülüyorum, ağlıyorum, ben bunu haketmedim.. Yolda yürürken gözlerim doluyor, az önce durakta ağladım herkes bana baktı zavallı gibi.. Ne acıymış aldatılmak Allahım.. Zaten pislik bir ay önce gelip tekrar boşanmak istediğini söyledi.. O kadar sözden, iknadan sonra.. Boşanma davamız var şuan. Çünkü doyamadı hissediyorum yine karıştırıyor bi haltlar! Ya da eminim diyelim..
Peki ben napıcam böyle? Geçmicek mi bu berbat his.. Ya da içim nasıl soğuyacak? Yardım edin lütfen, kötüyüm..

Niye aciz gibi davranıyorsunuz ki? Suçlu eşiniz arsız yine eşiniz haklı siz çile çeken yine siz? Bakın insan kendini bir şeye inandırırsa her şey o yolda ilerliyor nedir şu eziklik psikolojiniz siz mi uzuvlarınıza sahip çıkamadınız yoksa o arsız eşiniz mi! Azıcık dik durun ondan çok siz üzülüyorsunuz, bakın önünüze. Kıyamet kopmuş gibi davranmayın

Gözün gönlün açılsın be arkadaşım.. lütfen kendini üzmene değmez ki. Toparlan ve güçlü ol. Eminim ki iyikiler dolacak hayatına kalbin soğuduğu an.

İnşallah. Diyorum ya sanki yeni aldatılmışım gibi hissediyorum ondan mı acaba.. Bide kalbim kırıklarla dolu çok şeyler yaşattı bana, nefrette var içimde. Zamanla geçecek sanırım..

Aslında hayatıma devam ediyorum. Ders çalışıyorum, hobim falan var ama yinede bazen engel olamıyorum bu duygulara. Zaten gözyaşlarıyla açtım konuyu şimdi biraz toparladım ama bi süre bu gel giti yaşıcam.

affetmek gibi bi hataya düşmüşsünüz affetmek de değil ikna olmak. adam size boşanalım demese boşanmazdınız bile.

Evet boşanmazdım doğruya doğru. Öyle salak aşıktım, aşıktım gerçekten yoksa ona muhtaç olduğumdan değil.. Şuan sadece ondan nefret ediyorum.

Canım boşver önüne bak evet üzülüyorsun ama olan olmuş bi kere inşallah önüne daha güzel insanlar çıkacak lütfen canini sıkma gerekirse bir psikiyatrist e git destek al , herşey güzel olacak inan bana, bu adam seni mutsuz ediyor.

Bana boşanalım dedikten ben memlekete geldikten sonra sadece eşyalarım için konuştum bide ufak tefek mevzular için onun dışında onunla iletişime hiç geçmedim.
Aldatilma meselesini hiç açmadin yani ona boşanma olayı gündeme geldikten sonra ?

Aldatilma meselesini hiç açmadin yani ona boşanma olayı gündeme geldikten sonra ?

Buraya gelmeden bi tartışmada söylemiştim zaten şu aldatma olayı da hiç inandırıcı gelmedi diye.. Kızmıştı, her erkek gibi kabul etmiyor, asla aldatmadığını iddaa ediyor. O yüzden buraya geldikten sonra hiç lafını bile etmedim. Artık ona inanmıyorum.

Günlerin nasıl geçiyor peki ?
Su an ne olsun isterdin ?

Günlerin nasıl geçiyor peki ?
Su an ne olsun isterdin ?

Şu aldatma olayının saflığı sayesinde iyiydim ne zamanki yeniden bi haltlar karıştırdığını hissettim ve sonrasında bu aldatma olayını bi kez daha düşündüm.. Ondan sonra iyi değilim. Ondan fena hırsımı almak istiyorum. Yaptıklarını yanına bırakmamayı düşünüyorum..
Allahtan hayırlısı neyse onu istiyorum. Çektiğim acıları Allah biliyor ve benim nasıl bir eş olduğumuda, neler çektiğimi de ilahi adalet istiyorum..

Adam defalarca ayrılmak istediğini söylemiş. Asıl sinyal o aslında. Bir erkek kolay kolay boşanmaya cesaret edemez çünkü, lafını bile etmez. Ediyorsa vardır bir bit yeniği ..

Ama aynı zamanda bundan çok pişman olan kendini affettirmeye çalışan, sürekli dibimden ayrılmayan, öpen bi koca. Soğuk ve ilgisiz olsa bana da garip gelirdi. İşin tuhaflığı bu zaten.
Bosanmak istediğini söyledikten snra bile öptü sarıldı, yanımdan ayrılmadı. Aslında düşününce onlarda para içindi ben zorluk çıkarmadan boşanayım diye :))

Yaşadıktan sonra daha iyi anlıyor aslında insan, yaptıkları sevgiden değil bencillikten, ayrılmak istemediği zamanlar da kendini seven birini kaybetmek istememesinden ... Zamanla her hareketini anlamlandırmaya başlayacaksınız ama seviyordu demeyin sakın. Daha hızlı kurtulur beyniniz ve kalbiniz ozaman...

Hiç kendini bırakmıyorsun öldüm bittim diye. Bu tür insanlar için üzüldüğün her saniyeye bile acıyacaksın ileride.
Çok gençsin daha 23 yaşındasın, daha dur neler görecek neler yaşayacaksın. Yalnız da değilsin görüyorsun ortalığı kim kime dum duma, kime güveneceğimizi şaşırdık iyice aldatan aldatana. Kendini düşün sen. Bırak eşin kendi pisliğinde boğulsun. Resmen çamur, irin bulaşmış hayatlar yaşıyorlar..

Çok haklısın çok.. Hiç sevdi diyemiyorum zaten bir aylık evliyken başladı bana şiddet göstermeye insan sevdiğine kıyar mı hiç? Sevgiliyken bile aldatmış beni üç yıllık evliyken öğrendim.. Yani aşk dolu bir evliliğimiz olmamış. Ben sadece inanmak istediğime inanmışım. Şimdi daha net görebiliyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…