- 10 Kasım 2014
- 8.951
- En iyi cevaplar
- 1
- 15.777
- 388
- 45
- Konu Sahibi vesikaliyarim
-
Son evliliğiyle ilgili yalan söylüyor bence. Kan bağı olmayan biri için insan böyle bir iyiliği gözü kaplı yapabilir mi? Mutlaka bir gönül bağı vardır. Evimin kadını olsun diye düşünürsün. Mantık evliliği yaparsın. En basitinden para talep edersin. Hadi gel evlenelim sen de işin kur, hatta gel evimde kal ama hepsi karşılıksız, sırf melek olduğum için. Hiç mantıklı gelmiyor. Basit numaralarla kandırmasın sizi WhatsApp profili bir saniyede değişen herhangi bir bağlılığı olmayan bir şey.
Öyle eski bir dost hatırına siz nikah kıyar mısınız? Olacak iş değil. Mutlaka bir karşılığı olmuştur yaptığının.Sordum bunu....o zaman hayatımda biri olursa bunun acıklamasını nasıl yapıcam die düşünemedim ha 2 ha 3 ne farkeder artık dedim dedi...eski dosttuk o rica etti ben de iyi peki dedim dedi
Öyle eski bir dost hatırına siz nikah kıyar mısınız? Olacak iş değil. Mutlaka bir karşılığı olmuştur yaptığının.
Yatirimi olmamasini anlayabilirim. 3 evlilik ve bosanma belini bukmustur Nihayetinde. Fakat su formalite olan evlilik icimi bulandirir.
Arkadasim 3 defa evlenip ayrilan bir adamla evlendi. Adam ona da formalite icabi, Avusturya’ya gidebilmek icin evlendim demisti. Fakat adamin Avusturya’ya hic gitmedigi gibi, pasaportunun bile olmadigi, kadinin genel evden biri oldugunu ve bunu da acikca anlatamayacagi icin yalan soyledigini ogrendi.
Ben olsam bu kismi biraz deser, gercegi ogrenmek isterdim.
Hakkinizda hayirlisi olsun.
Kusura bakmayın,isimlerin baş harflerinden logo yapıp pp yapan birisi gözümde f..b..'dan kız düşürmeye çalışan amca gibi canlandı.
Günaydın yazılı gül fotoğrafı falan gönderiyor mu:/
Adamın eksisi artısından çok. 3 evlilik eskitip suç bendeydi diyeni bulamazsınız zaten. Kendini aklayıp karşı tarafı suçlayacak tabiki.Emin olamam sadece iyi yonlerinden de bahsetmek istedim hevesinden
İşte bakın sizin de içinize sinmemiş. Benim ne zaman içimde bu işin içinde bir iş var düşüncesi olsa onun altından bir pislik mutlaka çıkıyor. Sonra pişman oluyorum içimdeki sesi dinleseydim diye. Hislerinize güvenin biraz.Para mı aldın dedim...tabiki almadım dedi...ama ben hala anlamıyorum
Kendisine sormaktan baska ne yapabileceğim ki...
Dogrusu benim şahsi fikrim 3 evlilik olmus hepsi bitmis hepsine de bir bahane uydurmus gibi.. guzel sozler soyleyip ustunuze titreye bilir ama erkekler icin bunu yapmak cok zor degil bence uzak durun nasipte varsa zaten olur. Belki adam ayni anda bir cok kadinla konusuyor bunu da bilemezsiniz.Selam hanımlar burdaki fikirlere değer veriyorum. Bi konum daha var ama o spesifik bir soruydu şimdi yeni tanıştığım kişiyle ilgili size danışmak istiyorum.
2 hafta önce netten tanışıldı...ben 39 o 49...40-50 de diyebiliriz yani...Ben mühendis o kendi işyeri var ortaklı..Duygusal bi adam, iyi biri...Beni çok beğenip sevdi...Sevgi sözcükleriyle hitap ediyor ama ben daha temkinliyim...Hayatı biraz karışık geçmiş, farklı şehirlerde çalışmış iş.peşinde koşmuş....3 evlilik yapmış ilki çok erken yaşta...İkincisinde aldatılmış ve boşanmış...3yü de formalite yaptım dedi...Orası kafama yatmadı pek...Neden boyle bişey yaptın dedim...Kadın ydışından Tr'ye iş kurmak için gelmek istemiş ama 1 ay vize veriyorlarmış...Ortak bir arkadası demiş ki bu kadına yardımcı ol formalite evlen gelsin iş kursun sonra bosanırsın...Sırf iyilik amaçlı mı yani dedim evt dedi...sonra kadın işi yapamamış olmamış ve bosanıp gitmiş...Bunlar ama aynı evde yaşamışlar 1 yıl..Ama ben iş.peşinde baska illere gittim toplasan 4 ay durdum dedi...bilemiyorum...
Telefonda sohbetlerde üstüme titreyen, ben onu istemezsem olmayacak dersem diye odu kopan bi tavrı var...Hayatımın bundan sonrasında yerleşik düzen istiyorum, bi aile olup sevdiğim kadınla ölene dek hayatı paylaşmak istiyorum , bugune dek hiç aile oldugumu hissedemedim dedi...Coronadan dolayı daha yüzyüze gelemedik....Geçenlerde isimlerimizin başharfleriyle logo yapmış ve whats app profili yaptı...Oyle hevesli biri
Evi hiç olmamış ev alamamış yani..yıllar once kardeşi ailede kendi borclarıyla mal mülk bırakmamış..şimdi o kardesiyle görüşmüyormuş..
Sorum şu; sizce bu kişiyi tanımaya zaman ayırmaya devam etmeli miyim? Yoksa olmaz mı bu iş sizce? ozellikle kendisinden bu kadar yas farkıyla büyük olan biriyle evlenenler de yorum yapsa sevinirim
İşte bakın sizin de içinize sinmemiş. Benim ne zaman içimde bu işin içinde bir iş var düşüncesi olsa onun altından bir pislik mutlaka çıkıyor. Sonra pişman oluyorum içimdeki sesi dinleseydim diye. Hislerinize güvenin biraz.
Dogru soyleyip soylemedigini anlarsiniz en azindan. Evlendikten sonra ogrenmektense, once ogrenip gercege ragmen evlenmek En azindan caninizi acitmaz.
Ay biri bari :)Direkt oyle olmadı aslında konusurken gelişti...anladım o yaslı amca modunu da oyle değil :))
Nasıl anlıcam? Tek kaynak kendisi
3yü de formalite yaptım dedi...Orası kafama yatmadı pek...Neden boyle bişey yaptın dedim...Kadın ydışından Tr'ye iş kurmak için gelmek istemiş ama 1 ay vize veriyorlarmış...Ortak bir arkadası demiş ki bu kadına yardımcı ol formalite evlen gelsin iş kursun sonra bosanırsın...Sırf iyilik amaçlı mı yani dedim evt dedi...sonra kadın işi yapamamış olmamış ve bosanıp gitmiş...Bunlar ama aynı evde yaşamışlar 1 yıl..Ama ben iş.peşinde baska illere gittim toplasan 4 ay durdum dedi...bilemiyorum...
KoroNOSelam hanımlar burdaki fikirlere değer veriyorum. Bi konum daha var ama o spesifik bir soruydu şimdi yeni tanıştığım kişiyle ilgili size danışmak istiyorum.
2 hafta önce netten tanışıldı...ben 39 o 49...40-50 de diyebiliriz yani...Ben mühendis o kendi işyeri var ortaklı..Duygusal bi adam, iyi biri...Beni çok beğenip sevdi...Sevgi sözcükleriyle hitap ediyor ama ben daha temkinliyim...Hayatı biraz karışık geçmiş, farklı şehirlerde çalışmış iş.peşinde koşmuş....3 evlilik yapmış ilki çok erken yaşta...İkincisinde aldatılmış ve boşanmış...3yü de formalite yaptım dedi...Orası kafama yatmadı pek...Neden boyle bişey yaptın dedim...Kadın ydışından Tr'ye iş kurmak için gelmek istemiş ama 1 ay vize veriyorlarmış...Ortak bir arkadası demiş ki bu kadına yardımcı ol formalite evlen gelsin iş kursun sonra bosanırsın...Sırf iyilik amaçlı mı yani dedim evt dedi...sonra kadın işi yapamamış olmamış ve bosanıp gitmiş...Bunlar ama aynı evde yaşamışlar 1 yıl..Ama ben iş.peşinde baska illere gittim toplasan 4 ay durdum dedi...bilemiyorum...
Telefonda sohbetlerde üstüme titreyen, ben onu istemezsem olmayacak dersem diye odu kopan bi tavrı var...Hayatımın bundan sonrasında yerleşik düzen istiyorum, bi aile olup sevdiğim kadınla ölene dek hayatı paylaşmak istiyorum , bugune dek hiç aile oldugumu hissedemedim dedi...Coronadan dolayı daha yüzyüze gelemedik....Geçenlerde isimlerimizin başharfleriyle logo yapmış ve whats app profili yaptı...Oyle hevesli biri
Evi hiç olmamış ev alamamış yani..yıllar once kardeşi ailede kendi borclarıyla mal mülk bırakmamış..şimdi o kardesiyle görüşmüyormuş..
Sorum şu; sizce bu kişiyi tanımaya zaman ayırmaya devam etmeli miyim? Yoksa olmaz mı bu iş sizce? ozellikle kendisinden bu kadar yas farkıyla büyük olan biriyle evlenenler de yorum yapsa sevinirim
Yalniz bisi soyleyecegim, kullanici ismin de pek manidarvesikali yarim = yedi kocali hürmuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?