Şans vermeli mi yoksa bu iş olmaz mı?

Sordum bunu....o zaman hayatımda biri olursa bunun acıklamasını nasıl yapıcam die düşünemedim ha 2 ha 3 ne farkeder artık dedim dedi...eski dosttuk o rica etti ben de iyi peki dedim dedi..farklı açılardan sordum ama hep bu cvp ...sonra o tanıstıran kişi o kadının yapacagı iş üzerinden prim alacakmış bunu ogrenmiş ve arkadasıyla bagı koparmıs ama bosandıktan sonra ...bunu onceden nasıl düşünemedin iyiliğine mi yapıo sanki diye dedim...dostundan boyle bişi beklemiosun dedi

Sordum bunu....o zaman hayatımda biri olursa bunun acıklamasını nasıl yapıcam die düşünemedim ha 2 ha 3 ne farkeder artık dedim dedi...eski dosttuk o rica etti ben de iyi peki dedim dedi
Öyle eski bir dost hatırına siz nikah kıyar mısınız? Olacak iş değil. Mutlaka bir karşılığı olmuştur yaptığının.

Yatirimi olmamasini anlayabilirim. 3 evlilik ve bosanma belini bukmustur Nihayetinde. Fakat su formalite olan evlilik icimi bulandirir.

Arkadasim 3 defa evlenip ayrilan bir adamla evlendi. Adam ona da formalite icabi, Avusturya’ya gidebilmek icin evlendim demisti. Fakat adamin Avusturya’ya hic gitmedigi gibi, pasaportunun bile olmadigi, kadinin genel evden biri oldugunu ve bunu da acikca anlatamayacagi icin yalan soyledigini ogrendi.

Ben olsam bu kismi biraz deser, gercegi ogrenmek isterdim.

Hakkinizda hayirlisi olsun.

Kendisine sormaktan baska ne yapabileceğim ki...

Kusura bakmayın,isimlerin baş harflerinden logo yapıp pp yapan birisi gözümde f..b..'dan kız düşürmeye çalışan amca gibi canlandı.
Günaydın yazılı gül fotoğrafı falan gönderiyor mu:/

Direkt oyle olmadı aslında konusurken gelişti...anladım o yaslı amca modunu da oyle değil :))

Para mı aldın dedim...tabiki almadım dedi...ama ben hala anlamıyorum
İşte bakın sizin de içinize sinmemiş. Benim ne zaman içimde bu işin içinde bir iş var düşüncesi olsa onun altından bir pislik mutlaka çıkıyor. Sonra pişman oluyorum içimdeki sesi dinleseydim diye. Hislerinize güvenin biraz.

Dogrusu benim şahsi fikrim 3 evlilik olmus hepsi bitmis hepsine de bir bahane uydurmus gibi.. guzel sozler soyleyip ustunuze titreye bilir ama erkekler icin bunu yapmak cok zor degil bence uzak durun nasipte varsa zaten olur. Belki adam ayni anda bir cok kadinla konusuyor bunu da bilemezsiniz.

E yani formalite evlilik deyince insanın aklına para karsılıgı yapılan geliyor...kimin gelmez ki...ya kim dostum hadi su kıza bi iyilik yap dedi diye zaten 2 bosanması varken 3. Ve bosanacagını bildiği evlilik yapar? En büyük hatam ilerde dogru kişi cıkarsa bunu nasıl acıklarımı dusunmemem oldu dedi....Bu nasıl düşünülmez aklım almadı benim...İnsan kendi imajı için bile düşünür bunu cevreye karşı

Direkt oyle olmadı aslında konusurken gelişti...anladım o yaslı amca modunu da oyle değil :))
Ay biri bari :)
Bence yaş farkı çok çok problem değil,önceki evlilikleriyle ilgili soru işaretleriniz de kalkarsa yüz yüze görüşmeyi bekleyebilirsiniz.

Boşanma nedenleri sizi inandırmak için tasarlanmış gibi ilkine yaşım küçüktü ergendim ikinci aldattı üçüncüye pek bi şey bulamamışda oldu ama olmadı gibisine getirmiş naçizane fikrim uzak durmakta fayda var ama ille de bi şans vermek istiyorum diyosanız önce konuşmalara biraz mesafe koyup detaylı araştırın kimdir nedir

Nasıl anlıcam? Tek kaynak kendisi

O halde size ilk dedigini kabul edip iliskinizin genel gidisatina gore yonlendirirsiniz, baska ne diyebilirim ki.

KoroNO

Yalniz bisi soyleyecegim, kullanici ismin de pek manidar vesikali yarim = yedi kocali hürmuz ( 3 evlilik yapmis erkek arkadas)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…