• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şans vermeli miyim ?

Numara istendiyse fazla bekletmeden araması gerekiyordu. Ben olsam bir daha asla görüşmem. Belli ki ya ikna edilmiş, ya hayatında biri vardı bitirmeye emin olmaya çalıştı ya da sizi umursamadı. Her olasılık da itici. 40 yaşında adam nasıl davranacağını bilmeli.

Tamam canim belki vakti yoktur gercekten. Tanimadan onyargili olma
Bana bir kere işim var deseydi inan hiç yadırgamazdım. Ki Ortada bir şey yokken zaten sürekli beni arasın diye de beklemezdim o süre zarfında. Benim işim çok yoğun empati yapıyorum ama bu kadarını yapabilirdi

Herkese merhaba. Bayramın son günü akrabalar vasıtasıyla biriyle tanıştık. O gün teyzesi numaramı istedi . Sonrasında 13 gün boyunca ses çıkmadı. Dün aradı ben de aradan o kadar zaman geçmesine rağmen açıklama yapmadığı için görüşmek istemediğimi belirttim . Bugün aracı olan teyzesi aradı işleri olduğu için aramadı çekingen dedi. Yaşlarımız 35 ve 40 bu arada. Bence arayıp işim var diyebilirdi. Ben mi abartıyorum acaba durumu ?
Ya bunun böyle olması normal bence. Ya bi insan kaç yaşında olursa olsun illaki bu tür konularda utanma çekinme olabilir. Ve belli ki sizinle de konuşmaktan çekinmiş ha bide bu ilk ilişkisiyse gayet normal bişey hemen öyle abartamayın bi şans verin derim.

Ya bunun böyle olması normal bence. Ya bi insan kaç yaşında olursa olsun illaki bu tür konularda utanma çekinme olabilir. Ve belli ki sizinle de konuşmaktan çekinmiş ha bide bu ilk ilişkisiyse gayet normal bişey hemen öyle abartamayın bi şans verin derim.
Ben de geldiklerinde tam rahat değildim ama teketek olsak rahat olabilirdim

İşi için şehir dışındaymış. Benim işim de çok yoğun. Bana sadece 2 dakika bu durumu söyleseydi anlardım,bunu düşünemedim dedi.
Adamin sehir disindaymis, gorusemeyecegi icin beklemis olabilir. 40 yasinda telefonda takilmak istememistir. Sonra muhabbet uzar da b.ka sarar diye korkmus olabilir. Bence bu yasta bir esneklik gelmesi lazim. Siz de 20lerinin basinda, toymus gibi trip yapmayin. Bir baskasi olup onu eleyip size gelmis olsa bile ne olur ki hayatindaki ilk insanin siz olmadigi zaten asikar.

Birbirinizi gördüyseniz belki adam beğenmemiştir. Beğense ne olursa olsun iletişim kurardı. Belkide evlenmeyi düşünmüyor ama ailesi yaşı gelip geçiyor diye kendi kendine gelin güvey oluyor. Bunlara rağmen yine de bir şans verirdim. İlk görüşte fiziksel olarak etkilenilmese de muhabbet vs ilgi çekebilir.

Back
X