Sağolun bende birşey mi var hayret ediyorumAllah hayırlı merhametli insanlarla karşılaştırsın ne diyimki .
Yani kriterlerim var ama bana ulaşmak isteyen insanlar kötüler onlar beni buluyor yani ne biliyim bu tip insanlara kötü denmezde ne denir bilemedimİyi ve kötü tanımlamalarınız beni benden aldı...
Belki de bu sebeptendir, yanlış kriterlerle ilgileniyorsunuzdur..
Yani olumlu düşünüyorum ama nasıl düşünmeliyim sizceSözle ve düşünceyle çekim gücü diye birşey var bence kesinlikle..
Şöyle, her insanın iyi ve kötü yönleri mevcut.Yani kriterlerim var ama bana ulaşmak isteyen insanlar kötüler onlar beni buluyor yani ne biliyim bu tip insanlara kötü denmezde ne denir bilemedim
Yani nasıl birini beklemeliyim ailem sağlık durumum yüzünden üniversiteyi kazanıp gidemediysem yani iyi bir insan istiyorumnasıl bir ortamdasın ki böyleleri denk geliyor ? birde profilini inceledim doğru mu bilemem ama . 22 yaşındasın lise mezunusun bende küçümsemek için demiyorum asla ama nasıl bir şey bekliyorsun ? zengin yakışıklı seninle evlenip yuvasının hanımı yapacak birini mi ?
Profilim doğru yani ortam derken iyi bir ailem yok okul yok gibi ama herkes gibi iyi birini benimde istemeye hakkım var diye düşünüyorumnasıl bir ortamdasın ki böyleleri denk geliyor ? birde profilini inceledim doğru mu bilemem ama . 22 yaşındasın lise mezunusun bende küçümsemek için demiyorum asla ama nasıl bir şey bekliyorsun ? zengin yakışıklı seninle evlenip yuvasının hanımı yapacak birini mi ?
Yani bunu demek istemedim tabiki dediğiniz tanımlar doğru ben ifade edemedim ama kötüler işte hakaret aşağılama ya benim ya toprağın yada el kaldıran aldatan gibi yani kötülerŞöyle, her insanın iyi ve kötü yönleri mevcut.
Cinselliğe düşkün olması onu kötü yapmaz ya da namazlı olması iyi bir insan olduğunu göstermez.
Anlatabildim mi?
Ovv anladım.Yani bunu demek istemedim tabiki dediğiniz tanımlar doğru ben ifade edemedim ama kötüler işte hakaret aşağılama ya benim ya toprağın yada el kaldıran aldatan gibi yani kötüler
Yani başlığınızı bile olumsuz yapmışsınız.Yani olumlu düşünüyorum ama nasıl düşünmeliyim sizce
anladım siz iyi olun inşaALLAH sizin karşınıza da iyiler çıkar. demek istediğim denginizi bilmeniz lazım siz kendinizi ne kadar geliştirirseniz. denginiz de öyle olur :)Profilim doğru yani ortam derken iyi bir ailem yok okul yok gibi ama herkes gibi iyi birini benimde istemeye hakkım var diye düşünüyorum
Tavsiyeniz için teşekkür ederim hayat işteOvv anladım.
Evet konunuzda anlatım eksikliği olmuş o zaman.
O ayılar her yerde var, kendinize yaklaştırmayın mümkünse bubi tuzaklarıyla gezin
Aklıma gelen şey, kültürel ya da eğlence, spor etkinliklerinde yeni insanlarla tanışabilirsiniz.
Tabii şuan pandemi ama kendi zevk aldığınız aktiviteleri sosyalleşme aracı olarak kullanın.
Çok sağolun denerim teşekkür ederimYani başlığınızı bile olumsuz yapmışsınız.
Kendinize odaklanın.
Ne biliyim yine mi böyle denkgeldi bana demek yerine.
Himm bu da benim için bir tecrübe oldu.
Kulağıma küpe olsun.
Benzer birini böylece hemen tanıyıp kendimi ondan koruyabirim.
Kendime yetebilirim.
Ben iyiyim iyi olan olur inşaallah nasibimde de. Gibi gibi.
Yani dua ederken; Allah'ım beni kötü insanlardan koru demek yerine, Allah'ım karşıma iyileri çıkar, yolumu iyilere düşür, merhametli vicdanlı insanlarla kesiştir yolumu, gibi.
Anlatabildim mi bilmiyorum?
Denerim teşekkür ederimanladım siz iyi olun inşaALLAH sizin karşınıza da iyiler çıkar. demek istediğim denginizi bilmeniz lazım siz kendinizi ne kadar geliştirirseniz. denginiz de öyle olur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?