Şansızlık bahtsızlık

Lina23

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2020
240
58
13
27
Ya kimseyi küçümsemiyorum lütfen yanlış anlamayın ama bana denk gelen adamlar ya piskopat yada kötü insanlar iyi bir çevrem yok ben zaten kimseyi aramıyorum onlar beni buluyor millete bakıyorum gerçekten namazında iyi insanlar denk geliyor örnek vermek gerekirse sapık yada evli, parası var ama üstten bakıyor aşağılıyor yada cinsellik için yaklaşıyor yani bende mı var birşey anlamadım hep kötüler denk geliyor bi tane iyi yok sizdede öyle mi

İyi ve kötü tanımlamalarınız beni benden aldı...

Belki de bu sebeptendir, yanlış kriterlerle ilgileniyorsunuzdur..
Yani kriterlerim var ama bana ulaşmak isteyen insanlar kötüler onlar beni buluyor yani ne biliyim bu tip insanlara kötü denmezde ne denir bilemedim

Yani kriterlerim var ama bana ulaşmak isteyen insanlar kötüler onlar beni buluyor yani ne biliyim bu tip insanlara kötü denmezde ne denir bilemedim
Şöyle, her insanın iyi ve kötü yönleri mevcut.
Cinselliğe düşkün olması onu kötü yapmaz ya da namazlı olması iyi bir insan olduğunu göstermez.
Anlatabildim mi?

Yani nasıl birini beklemeliyim ailem sağlık durumum yüzünden üniversiteyi kazanıp gidemediysem yani iyi bir insan istiyorum

Profilim doğru yani ortam derken iyi bir ailem yok okul yok gibi ama herkes gibi iyi birini benimde istemeye hakkım var diye düşünüyorum

Şöyle, her insanın iyi ve kötü yönleri mevcut.
Cinselliğe düşkün olması onu kötü yapmaz ya da namazlı olması iyi bir insan olduğunu göstermez.
Anlatabildim mi?
Yani bunu demek istemedim tabiki dediğiniz tanımlar doğru ben ifade edemedim ama kötüler işte hakaret aşağılama ya benim ya toprağın yada el kaldıran aldatan gibi yani kötüler

Yani bunu demek istemedim tabiki dediğiniz tanımlar doğru ben ifade edemedim ama kötüler işte hakaret aşağılama ya benim ya toprağın yada el kaldıran aldatan gibi yani kötüler
Ovv anladım.
Evet konunuzda anlatım eksikliği olmuş o zaman.
O ayılar her yerde var, kendinize yaklaştırmayın mümkünse bubi tuzaklarıyla gezin

Aklıma gelen şey, kültürel ya da eğlence, spor etkinliklerinde yeni insanlarla tanışabilirsiniz.
Tabii şuan pandemi ama kendi zevk aldığınız aktiviteleri sosyalleşme aracı olarak kullanın.

Yani olumlu düşünüyorum ama nasıl düşünmeliyim sizce
Yani başlığınızı bile olumsuz yapmışsınız.
Kendinize odaklanın.
Ne biliyim yine mi böyle denkgeldi bana demek yerine.
Himm bu da benim için bir tecrübe oldu.
Kulağıma küpe olsun.
Benzer birini böylece hemen tanıyıp kendimi ondan koruyabirim.
Kendime yetebilirim.
Ben iyiyim iyi olan olur inşaallah nasibimde de. Gibi gibi.
Yani dua ederken; Allah'ım beni kötü insanlardan koru demek yerine, Allah'ım karşıma iyileri çıkar, yolumu iyilere düşür, merhametli vicdanlı insanlarla kesiştir yolumu, gibi.
Anlatabildim mi bilmiyorum?

Profilim doğru yani ortam derken iyi bir ailem yok okul yok gibi ama herkes gibi iyi birini benimde istemeye hakkım var diye düşünüyorum
anladım siz iyi olun inşaALLAH sizin karşınıza da iyiler çıkar. demek istediğim denginizi bilmeniz lazım siz kendinizi ne kadar geliştirirseniz. denginiz de öyle olur :)

Tavsiyeniz için teşekkür ederim hayat işte

Çok sağolun denerim teşekkür ederim

anladım siz iyi olun inşaALLAH sizin karşınıza da iyiler çıkar. demek istediğim denginizi bilmeniz lazım siz kendinizi ne kadar geliştirirseniz. denginiz de öyle olur :)
Denerim teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…