Gerçekten çok teşekkur ederim kırıcı olmadan beni anlayarak destek verdiğiniz için tavsiyelenizi uygulamaya çalışıyorum sağolunBiraz acele ediyor olabilir misiniz? Ya da bazi erkekler bazi kadinlari kolay lokma olarak görebiliyorlar ufacik bir hareketinden çünkü bazi insanlar gibi bazi erkeklerde amip gibi yasiyor olabiliyorlar. Iliskilerinizde acele etmeyin. Kac yasindasiniz hayatınız nasil bilmiyorum ama iyi bir cevreniz yoksa o kötü cevrenizi de elinizde tutmayin. Kendinizi gelistirin. Bol bol okuyun, iyi insan taniminiz var kendinizi ona gore idealize edin. Ozellikleriniz degisince size gelen hersey de değişecektir.
Haklısınız Allah büyüktür teşekkür ederimBende de oyle .Bence ınsanlar değişti.Çok bunaldım bu sevepten.Ama oturup mutsuz olamayız.
Benimde demek istediğim bu Allah razı olsun beni anladığınız için teşekkür ederimBenim çevremde var kızın herhangi bir meslegi kariyeri yok bakıyorum kocası iki üniversite bitirmiş saygın mesleğe sahip kariyerli..universitede mezunu olup dengi gelmeyenlerde var demem o ki bu işler okumaya kariyere bakmıyor tamamen nasip kısmet meselesi
Çok haklısınız ve şunu unutmayın hayatınızın normalini belirlicek olan sizsiniz kötü insanlardansa yalnızlık iyidir Allah a bırakmak en güzelisırf bende bu yüzden görücü istiyordum ondada olmadi en iyisi arayışta olmamak banada hep böyle saçma sapan insanlar denk geldi Allahtan hayırlısını istemek daha mantıklı
bende boule düşünüyorum biz arayınca hep böyle çukura düşeceğiz. Nasipte varsa gelir yemenden nasipte yoksa ne gelir elden diye bosa dememislerÇok haklısınız ve şunu unutmayın hayatınızın normalini belirlicek olan sizsiniz kötü insanlardansa yalnızlık iyidir Allah a bırakmak en güzeli
Aynen öylebende boule düşünüyorum biz arayınca hep böyle çukura düşeceğiz. Nasipte varsa gelir yemenden nasipte yoksa ne gelir elden diye bosa dememisler
Haklısınız bende elimden geleni yapıyorum teşekkür ederim çok sağolunHastalığınızdan ve ailevi sorunlarınızdan dolayı üniversiteye gidemediğinizi söylemişsiniz. Eğer bu sorunlarınız hala devam etmiyorsa üniversite sınavına girin derim. Hiç değilse açıktan okuyun. Şartlarım el vermedi diyerek kenara çekilip kadere boyun eğmek çok yanlış. Siz kendinizi geliştirip bir yerlere gelince, hayatınıza giren insanların da kalitesi artacaktır.
Eğitim düzeyi denk olmadığı halde evlenen insanlar var fakat beraber vakit geçirirken o farkın hissedileceği kanısındayım. Daha 22 yaşındasınız umarım eğitim hayatınıza devam edip kendi ayakları üzerinde durabilen güçlü bir kadın olursunuz. ”Hiçbir kadın geleceğini bir adamın vicdanına, aşkına, günün sonunda bir gün aklının karışmasına bırakmamalı.”
Bu devirde üniversite okumak zor değil. Açıktan okuyabilirsiniz. Ya da kendi gelirinizi kazanabiliyo musunuz bı ugrasiniz var mı. Siz vasifsizsaniz size de vasiflisi gelemez. Ben okumuş etmiş ya da zengin biri olsaydim kalbi hem güzel hem de elinden her iş gelen kültürlü bı kadınla evlenirdim. Hiçbir sohbet edemediğim tüm gün kocasının gelmesini bekleyen hedefleri olmayan bı kadına anca çok güzelse bakardım.Yani Allah bilir diyorum meziyet evet dediğiniz gibi önemli ama herkes aynı şartlarda dünyaya gelmiyor üniverste kazanıpda gidemeyen sağlık sorunları olan aile sorunları olan biriyim ama bence çok güzel kalktım bunca yıl altından o yüzden meziyete vaktim olamadı kader nasip ama daha yirmi iki yaşındayım sonuçta herkesin normali kendine göre
Denerim teşekkür ederimEğer hep aynı şeyle sınanıyorsanız, bu aşk, para, iş, sağlık fark etmez. Almanız gereken dersi almamışsınızdır.
Kendinize sık sık ben bu konuda artık tamamım, yeni deneyimlere aç ve hazırım diye tekrarlayın.
buna beğenmedim diyenler niye beğenmiyor kinasıl bir ortamdasın ki böyleleri denk geliyor ? birde profilini inceledim doğru mu bilemem ama . 22 yaşındasın lise mezunusun bende küçümsemek için demiyorum asla ama nasıl bir şey bekliyorsun ? zengin yakışıklı seninle evlenip yuvasının hanımı yapacak birini mi ?
Herkes icin soylemeyim, isim geregi insanlarla cok ic iceyim, dedigin gibj okumamis esi zengin ya da mevki sahibi olanlari goruyrum, kesinlikle kadinlari asagilamak degil derdim burda da sorun yine erkeklerde, okumams kadin olabilir bu gayet olagan birsey sonucta butun erkekler de okumuyor ama cogunlukla boyle zengin bir erkek okumamis bir kadinla evlenirken cok iyi gorunuyor, diyorsun ki adama bak hem cok iyi hem de zengin evlendiktek bir sure sonra kadini yonetmeye aman o evde dursun ben istedigimi yapayim, hep bana itaat etsin kafasinda oluyorlar...cok var boyle kadinlarimz, geliyorlar bize giyim kusam o bicim sonra zamanla birbirimizi taniyoruz is yerinde, bebekleri icin cok geliyorlar, insan tanimadigina derdini daha kolay anlatir misali bize daha kolay anlatiyorlar ve cogu bu durumda.....evlenirken zenginlik, mevki gec bu isleri, herkesin basina hersey gelir zenginken biranda fakir olursun, asil bakacagin sey karsindaki adam merhametli mi? Bence en onemli sey, mesela bak bir sokak hayvanina, bir cocuga nasil davraniyor, restoranda garsona kibar mi ya da sokaktaki diger insanlara....bir adamda merhamet varsa sana da eziyet etmez ama disarda yapmacik olmasin iyi gozlemleBirsey merak ediyorum okumamış ama tarif ettiğiniz gibi zengin yakışıklı eşi olanlar var yani illa mevki sahibi okumuş olmak şart mı yani hayatı iyi bilmiyorum ama düşüncelerinizi merak ettim
Evet ben 22 yaşında okuyamamış biriyim ama sizin yaptığınız iyi insan tanımına uymuyor hani tanımlıyorsunuz ya bu hayatta herşey olabilir insanız ve herşey insanlık için var ve insanların okuyamadı diye yaşamaya hakkı yok diyorsunuz bir huzurlu yuva hakkını isteyemezsin diyorsunuz ben sizi Allah a havale ediyorumbuna beğenmedim diyenler niye beğenmiyor kiben ironi yapmadım dalga geçmedim
Yaşım sadece 22 yani önümde koca bir hayat var kaç yaşından sonra okuyan evlenen insanlar var sizin küçümsemeniz benim karakterimi hayatımı etkilemez çünkü ben 22 yaşında sizden daha çok hayat tecrübesi olan biriyim ben yaşama ve isteme hakkımdan sizin yüzünüzden vazgeçmem ki birçok kullanıcı sizin tanımladığınız zengin yakışıklı tabirini bana yapıştırdı bunu yazan sizsiniz tanım olarak ben değil yaşadığınızı yaşamanız dileğiylebuna beğenmedim diyenler niye beğenmiyor kiben ironi yapmadım dalga geçmedim
Bakin bende sizlerle aynı kanıdayım bu zengin yakışıklı bir adama layık olmadığımı söyleyerek küçümsediği için bunu dedim güzel bir şekilde dile getirdiniz için teşekkür ederimHerkes icin soylemeyim, isim geregi insanlarla cok ic iceyim, dedigin gibj okumamis esi zengin ya da mevki sahibi olanlari goruyrum, kesinlikle kadinlari asagilamak degil derdim burda da sorun yine erkeklerde, okumams kadin olabilir bu gayet olagan birsey sonucta butun erkekler de okumuyor ama cogunlukla boyle zengin bir erkek okumamis bir kadinla evlenirken cok iyi gorunuyor, diyorsun ki adama bak hem cok iyi hem de zengin evlendiktek bir sure sonra kadini yonetmeye aman o evde dursun ben istedigimi yapayim, hep bana itaat etsin kafasinda oluyorlar...cok var boyle kadinlarimz, geliyorlar bize giyim kusam o bicim sonra zamanla birbirimizi taniyoruz is yerinde, bebekleri icin cok geliyorlar, insan tanimadigina derdini daha kolay anlatir misali bize daha kolay anlatiyorlar ve cogu bu durumda.....evlenirken zenginlik, mevki gec bu isleri, herkesin basina hersey gelir zenginken biranda fakir olursun, asil bakacagin sey karsindaki adam merhametli mi? Bence en onemli sey, mesela bak bir sokak hayvanina, bir cocuga nasil davraniyor, restoranda garsona kibar mi ya da sokaktaki diger insanlara....bir adamda merhamet varsa sana da eziyet etmez ama disarda yapmacik olmasin iyi gozlemle
Bence her kadin merhametli, vicdanli bir adama layiktir...zenginlik gecici seyler ya da evlendikten sonra da zengin olabilirsinz bunlar degisken seylerdirBakin bende sizlerle aynı kanıdayım bu zengin yakışıklı bir adama layık olmadığımı söyleyerek küçümsediği için bunu dedim güzel bir şekilde dile getirdiniz için teşekkür ederim
siz beni hiç anlamamışsınız . ben bunları sizin iyiliğiniz için söyledim.Yaşım sadece 22 yani önümde koca bir hayat var kaç yaşından sonra okuyan evlenen insanlar var sizin küçümsemeniz benim karakterimi hayatımı etkilemez çünkü ben 22 yaşında sizden daha çok hayat tecrübesi olan biriyim ben yaşama ve isteme hakkımdan sizin yüzünüzden vazgeçmem ki birçok kullanıcı sizin tanımladığınız zengin yakışıklı tabirini bana yapıştırdı bunu yazan sizsiniz tanım olarak ben değil yaşadığınızı yaşamanız dileğiyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?