- 31 Mart 2012
- 10.869
- 7.484
- 448
Teşekkür ederimBirincisi bu küçümsemek sayılmaz, herkes kendi dengiyle evlenmeli ki anlasabilsin.
İkincisi namazında niyazinda olan herkesin içinde Allah korkusu yok. İbadetini yapıyorsa iyi insandır diyoruz ama aslında Allah korkusu var mı, tüm canlılara merhametli mi, vicdanlı mi, adil mi, kriz anında sorun odaklı mi çözüm odaklı mi, fevri mi kavgacı mi? Bunlara bakın. Evlenmek için bazı şeyleri görmezden gelmeyin. Doğru insan olmazsa hiç olmasın. Çünkü yanlış insan hayat kalitesini bozuyor, hayati mahfediyor. Çürük domatesleri atın gitsin, kasada sağlam domates kalırsa devam edersiniz
Birsey merak ediyorum okumamış ama tarif ettiğiniz gibi zengin yakışıklı eşi olanlar var yani illa mevki sahibi okumuş olmak şart mı yani hayatı iyi bilmiyorum ama düşüncelerinizi merak ettim
Birsey merak ediyorum okumamış ama tarif ettiğiniz gibi zengin yakışıklı eşi olanlar var yani illa mevki sahibi okumuş olmak şart mı yani hayatı iyi bilmiyorum ama düşüncelerinizi merak ettim
Evet oyle birisini de bekleyebilir. Herkesin kriteri kendinedir. Isterse okuma yazma bilmesin herkes hayatinda nasil biri olsun isterse onu arayabilir. Bunun icin fikirlere de basvurabilir. Küçümsemek icin demiyorsak kucumser gibi konuşmamalıyız.nasıl bir ortamdasın ki böyleleri denk geliyor ? birde profilini inceledim doğru mu bilemem ama . 22 yaşındasın lise mezunusun bende küçümsemek için demiyorum asla ama nasıl bir şey bekliyorsun ? zengin yakışıklı seninle evlenip yuvasının hanımı yapacak birini mi ?
Kalbim temiz diyorsun
Biraz acele ediyor olabilir misiniz? Ya da bazi erkekler bazi kadinlari kolay lokma olarak görebiliyorlar ufacik bir hareketinden çünkü bazi insanlar gibi bazi erkeklerde amip gibi yasiyor olabiliyorlar. Iliskilerinizde acele etmeyin. Kac yasindasiniz hayatınız nasil bilmiyorum ama iyi bir cevreniz yoksa o kötü cevrenizi de elinizde tutmayin. Kendinizi gelistirin. Bol bol okuyun, iyi insan taniminiz var kendinizi ona gore idealize edin. Ozellikleriniz degisince size gelen hersey de değişecektir.Ya kimseyi küçümsemiyorum lütfen yanlış anlamayın ama bana denk gelen adamlar ya piskopat yada kötü insanlar iyi bir çevrem yok ben zaten kimseyi aramıyorum onlar beni buluyor millete bakıyorum gerçekten namazında iyi insanlar denk geliyor örnek vermek gerekirse sapık yada evli, parası var ama üstten bakıyor aşağılıyor yada cinsellik için yaklaşıyor yani bende mı var birşey anlamadım hep kötüler denk geliyor bi tane iyi yok sizdede öyle mi
Bende de oyle .Bence ınsanlar değişti.Çok bunaldım bu sevepten.Ama oturup mutsuz olamayız.Ya kimseyi küçümsemiyorum lütfen yanlış anlamayın ama bana denk gelen adamlar ya piskopat yada kötü insanlar iyi bir çevrem yok ben zaten kimseyi aramıyorum onlar beni buluyor millete bakıyorum gerçekten namazında iyi insanlar denk geliyor örnek vermek gerekirse sapık yada evli, parası var ama üstten bakıyor aşağılıyor yada cinsellik için yaklaşıyor yani bende mı var birşey anlamadım hep kötüler denk geliyor bi tane iyi yok sizdede öyle mi
Evet kalp ariyor zengin ve yakisikli olsunmus. Fakirlerin kalbi yoksa demek :)
Benim çevremde var kızın herhangi bir meslegi kariyeri yok bakıyorum kocası iki üniversite bitirmiş saygın mesleğe sahip kariyerli..universitede mezunu olup dengi gelmeyenlerde var demem o ki bu işler okumaya kariyere bakmıyor tamamen nasip kısmet meselesiBirsey merak ediyorum okumamış ama tarif ettiğiniz gibi zengin yakışıklı eşi olanlar var yani illa mevki sahibi okumuş olmak şart mı yani hayatı iyi bilmiyorum ama düşüncelerinizi merak ettim
Evet oyle birisini de bekleyebilir. Herkesin kriteri kendinedir. Isterse okuma yazma bilmesin herkes hayatinda nasil biri olsun isterse onu arayabilir. Bunun icin fikirlere de basvurabilir. Küçümsemek icin demiyorsak kucumser gibi konuşmamalıyız.
Siz beni çok yanlış anlamışsınız konuşmanın tamamını okursanız sevinirim hanfendi dediki yirmi iki yaşında hala lisedesin ne bekliyorsun zengin yakışıklı evinin kadını yapıcak bir adam mı dedi bende dedim ki (iyilik tanımlaması yapmadım) okumamış biryle evli ama zengin yakışıklı insanlar yok mu dedimYorum sahibi "kendinizi geliştirin. Siz kendinizi ne kadar geliştirirseniz denginiz de o kadar gelişmiş olur" demek istemiş. Sizin "iyi"den anladığınız ise zengin ve yakışıklı.
Bunlar iyi insan olma, kibar olma, hayvansever olma, kültürlü olma gibi şeylerin ölçütü değil.
Ayıdan hallice bile olmayan (ayılardan özür dilerim) bir sürü zengin ve yakışıklı adam tanıyorum. Hiçbiri de benim için "iyi" değil.
Sizin için iyiyse, bunlar sizin için yeterliyse "neden karşıma saçma sapan, kaba saba adamlar çıkıyor" diye şaşırmayın boşuna.
Kendini yetiştirmiş, kibar, doğru düzgün adamlar da "iyi" tanımı bu şekilde olan birini tercih etmezler zaten.
Konuşmanın tamamını okursanız sevinirim22 yasindasin egitimini dusunecegine zengin ve yakisikli ariyorsun. Zengin ve yakisikli olunca mutlu bir evliligin olacagini mi dusunuyorsun? Peki sence zenginler neden bosaniyor bunu hic dusundun mu?
Bu başlığıda koca aradığım için açmadım hayatıma kötü insanların gelmesinden dertlendiğim için açtım ama iş koca arıyor oldu koca arasam bu sitede işim ne22 yasindasin egitimini dusunecegine zengin ve yakisikli ariyorsun. Zengin ve yakisikli olunca mutlu bir evliligin olacagini mi dusunuyorsun? Peki sence zenginler neden bosaniyor bunu hic dusundun mu?
Allah razı olsun olsun çok teşekkur ederimEvet oyle birisini de bekleyebilir. Herkesin kriteri kendinedir. Isterse okuma yazma bilmesin herkes hayatinda nasil biri olsun isterse onu arayabilir. Bunun icin fikirlere de basvurabilir. Küçümsemek icin demiyorsak kucumser gibi konuşmamalıyız.
Bende elimden geleni yapıyorum teşekkür ederimLütfen üniversite okuyun mesleğiniz olsun. Kendinizi bir erkeğin insafına bırakmayın. Ekonomik özgürlüğü olmadığı için şiddet gören, aldatılan kadınlar boşanamıyor . Istisnalar dışında.
Çok sağolun çok teşekkür ederim Allah razı olsun çok teşekkur ederimEvet oyle birisini de bekleyebilir. Herkesin kriteri kendinedir. Isterse okuma yazma bilmesin herkes hayatinda nasil biri olsun isterse onu arayabilir. Bunun icin fikirlere de basvurabilir. Küçümsemek icin demiyorsak kucumser gibi konuşmamalıyız.
sırf bende bu yüzden görücü istiyordum ondada olmadi en iyisi arayışta olmamak banada hep böyle saçma sapan insanlar denk geldi Allahtan hayırlısını istemek daha mantıklıYa kimseyi küçümsemiyorum lütfen yanlış anlamayın ama bana denk gelen adamlar ya piskopat yada kötü insanlar iyi bir çevrem yok ben zaten kimseyi aramıyorum onlar beni buluyor millete bakıyorum gerçekten namazında iyi insanlar denk geliyor örnek vermek gerekirse sapık yada evli, parası var ama üstten bakıyor aşağılıyor yada cinsellik için yaklaşıyor yani bende mı var birşey anlamadım hep kötüler denk geliyor bi tane iyi yok sizdede öyle mi
Ben bunu demek istemedim hanfendi küçümser tarzda konuşup meziyetlerden laf açılınca kısa ve öz şekilde hayat mücadelemden bahsedip meziyetinde önemli olduğunu ancak kalbin kaderin daha da önemli olduğunu vurguladım lütfen konuşmayı tam okuyunEvet kalp ariyor zengin ve yakisikli olsunmus. Fakirlerin kalbi yoksa demek :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?