Şansızlık bahtsızlık

Bakın siz ne güzel dile getirdiniz ama bu hanfendi sanki okuyamanların veya durumu olmayanların bu hayatta istekleri olamayacağını buna hakkı olmadığını belirttiği için kırıldım ben tövbe kendimi büyük görmüyorum zaten bende sıradan bi kulum işte tavsiyeleriniz için teşekkür ederim açıklamanız için

bakın ben size genelleme yaptım özür dilerim çünkü 19 20 yaşındaki kızlar hiç bir özelliği yok sadece güzel bir kızım herkes bana teklif ediyor diye kendini bir şey zannediyor yürüyen kişilerin çoğu ciddi değil çoğu abuk subuk insanlar bir kısmı da dengim deyip iyi niyetle yaklaşıyor ama tabi kızımızın gözü yüksekte ya hep o ciddi olmayan rahat cool tiplerin peşinden gidiyor sonunu söylemeye gerek yok. ha siz aslında sadece düzgün insan demişsiniz namazdan bahsetmişsiniz mesela ne güzel mesela siz namaz kılan bir eş istiyorsanız sizinde namaz kılıyor olmanız lazım değil mi ? hani ben size iyi niyetle yaklaştım ki yüzünüze çarpsın koca peşinde koşacağınıza kendinizi geliştirin o zaten olacak size uygun birisi denk gelirse zaten evlenirsiniz ve inşaALLAH mutlu bir yuvanız olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…