Birsey merak ediyorum okumamış ama tarif ettiğiniz gibi zengin yakışıklı eşi olanlar var yani illa mevki sahibi okumuş olmak şart mı yani hayatı iyi bilmiyorum ama düşüncelerinizi merak ettimanladım siz iyi olun inşaALLAH sizin karşınıza da iyiler çıkar. demek istediğim denginizi bilmeniz lazım siz kendinizi ne kadar geliştirirseniz. denginiz de öyle olur :)
Yüreğimi ferahlardınız benim de her açıdan durumum çok kötü para sağlık aile gibi çok sağol teşekkur ederimBekarken banada hep boyleleri denk gelirdi.sonra tam dibe batmisken her acidan kotu durumdayken esim karsima cikti ve evlendik.sizde umudunuzu kaybetmeyin hayirlisini isteyin
yani bende şahit oluyorum ama az :) birde sürekli insanlar değişiyor 5 sene önceki insanlarla şimdiki insanlar farklı :)Birsey merak ediyorum okumamış ama tarif ettiğiniz gibi zengin yakışıklı eşi olanlar var yani illa mevki sahibi okumuş olmak şart mı yani hayatı iyi bilmiyorum ama düşüncelerinizi merak ettim
Anlıyorum teşekkür ederimyani bende şahit oluyorum ama az :) birde sürekli insanlar değişiyor 5 sene önceki insanlarla şimdiki insanlar farklı :)
22 yaşında bu ne karamsarlık?
Ne yaşadınız ki bu kadar? Yani bir insanın o yaşta kaç tane flörtü olur veya kaçıyla evlilik yoluna girer de hayal kırıklığına uğrar ki?
Çok flört yaşadığım için değil ama bana denk gelen insanlar böyle olduğundan ve zaten mutsuz bi aileden dolayı bunun evlilik yoluna girmeyle alakası yokki22 yaşında bu ne karamsarlık?
Ne yaşadınız ki bu kadar? Yani bir insanın o yaşta kaç tane flörtü olur veya kaçıyla evlilik yoluna girer de hayal kırıklığına uğrar ki?
En iyisi kimisi kırk yaşından sonra evlenir hayatınızın normalini belirlicek olan sizsiniz kötü insanlardansa yalnızlık iyidir iyikide kurtulmuşsunuzBana hiç kimse denk gelmiyor gerçi bir ara kötü biri denk gelmişti. Neyse kurtuldum ondan.
Birsey merak ediyorum okumamış ama tarif ettiğiniz gibi zengin yakışıklı eşi olanlar var yani illa mevki sahibi okumuş olmak şart mı yani hayatı iyi bilmiyorum ama düşüncelerinizi merak ettim
Benim.gencligimde de böyle insanlar denk gelirdiYa kimseyi küçümsemiyorum lütfen yanlış anlamayın ama bana denk gelen adamlar ya piskopat yada kötü insanlar iyi bir çevrem yok ben zaten kimseyi aramıyorum onlar beni buluyor millete bakıyorum gerçekten namazında iyi insanlar denk geliyor örnek vermek gerekirse sapık yada evli, parası var ama üstten bakıyor aşağılıyor yada cinsellik için yaklaşıyor yani bende mı var birşey anlamadım hep kötüler denk geliyor bi tane iyi yok sizdede öyle mi
Aynen öyle benimde kastettiğim bu hayatımızda anne babamız çevremiz bile düzgün değil sanki çekiyoruzAh kardeşim, banada hep deliler arkamdan kuyruk gibi geliyorlar. Sanki bir miktanis gibiyim, sade delileri seçen. Ben yalnız erkek yüzünden demiyorum. Benim çok sevdiğim ve uzun zaman beraber kaldığım arkadaşım var.
Anlıyorum ancak ben önemli olanın meziyetten çok kalp olduğuna inanıyorumŞöyle düşünün bahsettiğiniz özellikleri iyi olan bir erkek neden evlenmek için sizi tercih etsin?? Siz kendi meziyetlerinizden bahsedin.
Siz çok yanlış anlamışsınız beni ben kısmet aramıyorum bana denk gelen insanların kötülüğünden dert yanıyorumKarşınızdaki erkeğin insiyatifine kendinizi bırakmaktansa kendinize yatırım yapın, iş bulun bi yerden başlayın, bol bol kitap okuyun, kendinizi her anlamda iyileştirmeye çalışın, el el üstünde kısmet beklemeyin.
Anlıyorum ancak ben önemli olanın meziyetten çok kalp olduğuna inanıyorum
Anlıyorum haklısınızBenim.gencligimde de böyle insanlar denk gelirdi
Insan o zamanlar kabullenmiyor ama yaş aldıkça bazı şeyler siz istemesenizde kabul oluyor bünyenizde üzmek istemem ama evet biz neysek onu çekiyoruz kendimize biz değişmeden çevre değişmiyor. Düşün bi bu coğrafya da değil de başka bir coğrafyada olsaydınız o zaman ne yaşardınız nasıl biri olurdunuz hayal edin bi , kendinizi arayın iyilesin iyi insanlar gelsin hayatınıza. Yaşadığımız onca acı veya sevinç meğer ne çok şey biriktirmisiz icimizde dedirtiyor..
Yani Allah bilir diyorum meziyet evet dediğiniz gibi önemli ama herkes aynı şartlarda dünyaya gelmiyor üniverste kazanıpda gidemeyen sağlık sorunları olan aile sorunları olan biriyim ama bence çok güzel kalktım bunca yıl altından o yüzden meziyete vaktim olamadı kader nasip ama daha yirmi iki yaşındayım sonuçta herkesin normali kendine göreKalbim temiz diyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?