Şantaj tehdidi

Aile içi kadına karşı şiddet bölümüne gidin. Uzaklaştırma talep ediyorum diyin. Onu arasınlar, bulsunlar tırssın. Karakol pek bişey yapmaz. Ama aile olmasanızda kadına şiddete giriyor konunuz ve önemserler. Ayrıca tehditlerine sinip daha fazla bir şey yapmayın içinden çıkılamaz hale sokmayın. Şuan yaptığı suç. Ama gönüllü verirseniz o zaman durum değişebilir.

Istemezsem aileme duyurulmaz galiba onunda biraz tirsmasini korkmasini istiyorum

Bence bişey yapamaz yani havlayan köpek ısırmaz korkmayın

Istemezsem aileme duyurulmaz galiba onunda biraz tirsmasini korkmasini istiyorum
Eğer bu sıkıntınızı anlayabileceğiniz bir erkek tanıdığınız varsa birlikte bu kişiyi arayın ve yakınınız konuşsun 'ben abisiyim ya da kuzeniyim' diyip göz dağı versin.Ondan sonra alakasını keser diye tahmin ediyorum.

18 yaşından büyükseniz tabiki ailenizi istemezler. Ama küçükseniz vasiniz gerekir

Savcılığa verdim gününüz göreceksin p.ç yaz engelle. Bir şey yok elinde, internetin her yeri kalça mem fotosu zaten senin fotonu kim ne yapsın zaten yüzün görünmüyormuş ...

Yalnız şurayı anlayamadım hem elin herifleriyle konuşuyorsun, sonra da türbanlıyım ama ben yaaa vah vah yazıyorsun. Boyun kaşıma hikayesine de pek inanmadım nedense adama meme göstereyim derken başına bela almışsın. Madem çevren muhafazakar sen de ailenden çevrenden bu kadar korkuyorsun kır dizini otur bir daha böyle işlere kalkışma evladım.

bu nasıl olabiliyor ben anlamadım ? bizim niye boynumuzu kaşırken mememiz gözükmüyor ?
Ama konu bu değil ki? İsterse her yerini açar gösterir. Yaptığının arkasında durması gerekir o ayrı konu fakat karşıdaki kişinin bunu malzeme etmesi, bununla bir insanı tehdit etmesi hiç adil değil. Üstelik erkekleri hepimiz biliyoruz, isterler isterler; vermeyince terketmekle tehdit ederler, kandırırlar ki tecrübesiz kadınların kanması da çok kolay. Sonra da böyle şantaj malzemesi yaparlar. Konu sahibi akıllanmıştır bir daha adımlarını ona göre atar zaten ya da atmaz kendi bileceği iş. Yaptığı şeyle yargılamaya gerek var mı bilmiyorum.

Konu sahibi çok dikkat etmedim birazda çatalım göründü dese size hak verebilirim

Erkeklerin ahlaksızları boyutuna hiç girmiyorum

Öyle girmiyim banlanırım dediğimde ban kraliçem yazacaklarıma tercüman olarak geliyor ne güzel Cherry gözümsün

Ah be kuzum nereden buluyorsunuz bu hasarlı tipleri
Bide muhafazakar bir aillen var hiç mi düşünmüyorsun
Cinsellik konusunda cüretkar konuşan tipler problemlidir
Sakın ailenden korkup daha fazla hata yapayım deme
Aman diyeyim
Öyle kolay değil görüntüyü yaymak
Adamı bırakmazlar öyle

Bir b@k yiyemez

Tesetturlu bir kadin goruntulu konusurken gogus catali nasil gozukuyor anlamadim ben?

Arkadaşımın başına geldi yüzüde görünüyordu atti istahramada birşey olmadı ettiğini bulamadı engelledi geçti zaten çocuğu çocukta baktı korkmuyor kız pesini bıraktı sakın korkma engelle geç direk numarani değis kurtul

Neden polisler seni bu şekilde göndermiş.
Seni tehdit ettiği mesajlar var ortada şikayetçi olursun.

Devam ederse, polise değil Savcılığa gidip suç duyurusunda bulunun.

Klasik karakoldaki bir b.k bilmezler konuşmuş. Kaç mağduru bu şekilde geri çeviriyor var. Dilekçe yazın adliyeye gidin savcılık ön bürodan dilekcenizi verin
Birdaha derdi olan bunu yapsın karakoldakiler iş yapmamak için boş boş konusuyorlar

Özel konuşmuş ne var bunda tesettürlü diye hatasız mi olucak hata etmiş işte
Valla bacım tesettürlüyse memesini de göstermesin bi zahmet yaptıysa da başını niye kapatıyor
O değil de ortak çevreniz yoktur inş yoksa hiç sallama da ortak arkadaşlarınız varsa memenin fotosunu yayabilir bence

Özel konuşmuş ne var bunda tesettürlü diye hatasız mi olucak hata etmiş işte
Tesettur elestirisi yapmıyorum, tesetturun emri dogrultusunda yaziyorum, nikah dusen adamla tesetturu olmadan konuşmayacağını varsayarak bir soru sordum "konu sahibine"

`