Şantaj tehdidi

Tesettur elestirisi yapmıyorum, tesetturun emri dogrultusunda yaziyorum, nikah dusen adamla tesetturu olmadan konuşmayacağını varsayarak bir soru sordum "konu sahibine"

Ben pek katılmıyorum, flört etmek de, cinsellik yaşamak da bir ihtiyaç hele ki gençsen hormonlar zaten kafana vuruyor. Şimdi taşlanıcam ve banlanıcam ama genç birine rahibe hayatı yaşa/harama el uzatma demek tamamiyle abesle iştigal, insan doğasına aykırı yani. Kaldı ki konu sahibesi de tesettüre sevdalıyım dememiş, ailem ve çevrem muhafazakar demiş aile çevre o şekildeyse kadınlar üstünde bir kapanma baskısı oluşuyor. Konu sahibesinin çok da bayılarak kapandığını sanmıyorum , daha çok çevre baskısına sebep gibi geldi bana. O yüzden konu sahibesine neden flört ediyorsun ya da cinsellik konuşuyorsun demem demedim de zaten yazdığım tek şey ailen bu şekildeyse, ailenden de korkuyorsan o toplara hiç hiç girmemek gerekiyor. Her örtülü insan süper dindar olacak diye bir şey yok, Türkiyede bazı çevrelerde kadınlara inanılmaz kapanma baskısı var. O yüzden bu forumda bence birbirimize bu çeşit şeyler yazmamalıyız.

Yanlış anlaşılıyorum Cherry, ben flort edemez demedim, flort eder, sevisir, seks yapar, 18 yas ustu bir birey istedigini yapabilir.

Tesetturlu akrabalarim, arkadaslarim var ve evlerinde tamamen kadinlar olarak toplanmadigimiz surece asla basortulerini çıkarmıyorlar, bu yuzden uyeninde tanımadığı ve nikah dusen bir erkekle konusurken basortusunu cikarmadigini varsaydim, dolayisiyla basortusu var iken gerdan ve gogus bolgesi ortulu olacağı icin catalinin nasil gozuktugunu anlayamadim. Ozetle dini elestiri yapmiyorum, tamamen pratikte bunun nasil mumkun olabildigini anlamadigimi soruyorum.

Tabi son kertede uye tesettürlü oldugunu belirtmese bu soru aklima dahi gelmezdi.

Yaneeee bebisim, konu sahibesi orda biraz lolo yapmis boynumu kasidim diye amma bence gayet fantezi yapip meme gostermis iste Orayi da herkes anladi.

Bende yıllar önce böyle bi durum yaşadım.o kişiden ayrılmak isteyince tehdit etti abone söylerim diye.bende söylersen söyle bakalım abim seni yaşatmaz cesaretin varsa hiç durma dedim.ödü koptu hemen vazgecti.

Karakoldan bir şey çık az direk savcılığa gidin ona da söyleyin savcıya gittiğinizi

İnsan doğasına aykırı olan şey öyle hormonlar tavan diyip sonunu dusunmeden cinsellik yaşaması. Bu dediğiniz şey hayvanların doğasına uygun. İnsan cinsel durtulerle hareket edince başına çok fazla iş açılıyor. Abesle iştigal olan tam olarak bu. Tesettürlü tesettursuz fark etmez. İnsan düşünen bir varlık, düşünmeli. Sadece cinsel güdülerle hareket etmemeli. Bu rahibelik olmuyor . Aklını kullanmak oluyor. harama el uzatma demek de son derece isabetli. Bunun istismarı var, şantajı var, cinsel yolla bulaşan hastalığı var. Psikopati var, takintilisi var. Cinsel açıdan istediğini aldiktan sonra bir daha yüzüne bakmayıp psikolojik olarak darma duman edeni var. Oyunda tanıştığı nedir ne değildir bilmediği kişiyle cinsellik konuşmak, çatal gözükecek şekilde kendini göstermek tam olarak düşünmemekten kaynaklanıyor. Dediğiniz gibi harama el uzatmasaydi bu denli huzursuz ve rahatsız olmayacaktı. Birşeyleri "hormonlar" diyip basitlestirmeyelim lütfen.

Ne kadar da kolay eli adamın sevgisine kanıyorsunuz internet ortamı tehlikeli artık erkeklerin kolay kadın bulması zorlaştığı için bu yöntemlere başvuruyorlar , yoksa para ödeyecek aman onlar için para ödemeden cinsellik yaşamak

Son durum nedir?Rahatsız etmiyo dimi hala?

Tesettürlü biriyken onla konuşurken açık miydiniz ki göğüsleriniz göründü?

Kız kardeşimin başına gelmişti. Kardeşim liseli ve maldı. Bikaç fotoğraf atmış, bi süre görüşmüş sonra ayrılmak istemiş. Çocuk da tehdit üstüne tehdit. Ben de başka şehir de üniversite okuyorum. Arayıp yalnızca "o fotoğrafları babama atmazsan" şeklinde başlayan küfürlü cümleler kurmuştum. At lan şimdi diye bağırmıştım. Savcılığa gidiyorum diye tehdit etmiştim. "Benim kardeşim senin yaydığın iki meme fotoğrafıyla rezil olmaz ama sen sürünürsün" demiştim. O sırada arkadaşımla çay içiyoduk. Yapamazdı adım gibi eminim. Çünkü bunlar yalnız ve çaresiz sandıklarını korkuturlar ancak. Benim mal kardeşim korkup beni aramasa yapardı belki de ama çocuk işte bizimki de. Ders oldu ona da. Bi daha atmadı kimseye bişey ama atsa yine arkasında dururdum. Kollarım kopsun yine arkasında dururum. Yalnız sanıp kimse bişey yapamaz ona. Siz de korkmayın. Yaysın oraya buraya en fazla ne olur? Dik durun. Kapalıysanız kimseyle görüntülü konuşurken bile saçınızı açmayın o zaman. Bigün karşınıza çıkma ihtimalini düşünün güvenmeyin. İnsanlar birbirlerine nude falan atıyo. Kocama atmam be. Hangi çağda yaşıyoruz. Birinin bunları görme ihtimali kocam göstermese de var. Kocam bakarken arkasından geçen iş arkadaşı görse nolur düşünürüm. Yapmayın, arkasında duramayacağınız şeyler yapmayın. Bu ders olsun. Ama sakın da eğilmeyin. Bi bok yiyemez

Hala rahatsiz ediyormu?

Eğer korkulcak bişey yapmadıysan korkmayacaksın. Eğer korkulcak bişey yaptıysan ozaman çok güzel şekilde kullanır ama böyle it kopuklardan korkarsan daha da yaparlar.

Lisedeyken başıma gelmişti. Bi çocukla tanışmıştım. Şantaja kadar gitti resimlerimi heryere koydu ama açık değildi resimlerim resmen benim resimlerimi çalmıştı sosyal medyadan aileme kadar eklemişti fake hesapla ordanda tüm sülaleye saçma sapan mesajlar yollamıştı hırsından.

1-2 hafta konuşuldu sonra herkes unuttu gitti.

Sen kendinden eminsen sorun yok.

Yada yokmu şöyle baba yiğit bi ağzyla burnunun yerini değiştirsin? Korkutulsa fena olmaz hak ediyolar..

Kayıtta kendi seside yok mu? Sende rezil olursun, benim bir korkum yok. Yayarsan seni şikayet ederimde ve hiç alttan alma...
Bu arada tesettürlü insanların sevgilileriyle baş açık veya yakası açık kıyafetlerle konuşmasını tasvip etmiyorum. Allah için kapalıysanız, kendinizi nikahınız olmayan birinden de sakınmalısınız

Çok benzerini yaşadım. Detay vermeyim ama benzer yıllar önceydi . Kesinlikle ama kesinlikle korkutugunuzu belli etmeyin. Yüzünüz gozukmuyormus zaten. Bende yasal yollarla uğraşırım senle diyin hatta seni mahkemeye veriyorum uğraş bakalım evine ailenin eline mahkeme tebligatı geçtiğinde onlara nasıl bir açıklama yapacaksın ya da tehdit ve şantaj suçundan siciline bir durum eklendiğinde o zaman ne yapacaksın ? çok merak ediyorum de kesinlikle korkma sakın hiçbir şeyine atma geri adım atma bir daha da dikkat et hiçbir şey yapamaz.

Bundan sonra daha dikkatli olun biriyle cinsellik konuşsanız bile yüzünüz görünmesin. Fotoğrafınızı falan atmayın.
yok ya yapmasın gene, karşı taraf ses kaydı alır, whatsap yazışmalarının fotosunu alır, hiç gerek yok

Görüntülü konusmamizdan aldiği ekran kaydi var boynumdan asagida goguslerimin bir kısmı gözüküyor bana attığı sadece bu belki baska konusmalarimizi da almistir bilmiyorum
bir kız arkadaşımdan telefon bekliyordum, telefon çaldığında birşeyle ilgileniyordum, çok dikkat etmeden açtım, sapığın birine denk gelmişim, anlık foto almış dersiniz cok zorda kalırsanız..Ama yazışmalarınız varsa hiçbirşey demeyin ailenize.. Sapığa sakın korktuğunuzu belli etmeyin, savcılığa veriyorum, sen uğraş dur , ben aileme anlattım, korkum yok dersiniz, inanmayabilir ama geri adım atmayın, şantajlarına boyun eğip karşılık verirseniz ardı arkası kesilmez, ilerde çok daha korkunç şeylere boyun eğmek zorunda kalırsınız.

Hayır olay sonrasında heryerden engelledim engelli olduğu halde rutin olarak aramaya devam etti son 1 haftadir ne arama var ne bisey annemle de mecburen bu durumu konuştum tam olarak böyle anlatamadim maalesef konuştuk baktik olmuyor ben konusmayi kesmek istedim beni numarami yaymakla tehdit etti seklinde anlattim mecburen ailemde arkamda durdu beklemedigim birseydi bu g*tu yemez hadi bakalim kim neyi yayıyor mahkeme koridorlarinda sürünür dedi numarami hâla degistirmedim ama herhangi bi durumda hemen değiştiririm durum sonrasinda da böyle işledi gerçekten g*tu yemezmis hicbirsey yapamadi defoldu gitti hayatimdan. Ah keske birisi şöyle tertemiz bi benzetse ne kadar isterdim zaten bu kafayla giderse benim yakimdan biri olmazsa baska birinin abisi babasindan bulur,insallah bulur

Sanki her kapanan Dini vecibnelere göre kapanıyor.

Oturduğum çevrede kapalı hanımlar çok ama çoğu moda ikonu gibi geziyor. Her türlü hallerine sahidiz..

Sanki her kapanan Dini vecibnelere göre kapanıyor.

Oturduğum çevrede kapalı hanımlar çok ama çoğu moda ikonu gibi geziyor. Her türlü hallerine sahidiz..
Ay iste benim cevremdekiler boyle degil ya da cok guzel boyle olmadiklairni hissettiriyorlar, bilemedim

Korkundan besleniyor, sen onu daha çok korkut, karakola gittim elimde ki yazışmalarla şantaj davası açıcam sana de. Bak daha noluyo.

Özel konuşmaları yaymak suç. Kız instada millet birbirini hapse attırıyor böyle iki dandik dm paylaştı diye. Osman karagöz hapis yattı bu yüzden aylarca. Sen de onu tehdit et.
Ayrıca böyle şeyler yapacaksanız da sevgilinize ailenizi biraz geniş lanse edin. Babamdan hiçbi şey saklamam o bana hiç kıyamaz kızmaz vs diye alt mesaj verin günlük konuşmalarınızda. Ne kadar baskıcı olduklarını düşünürseler o kadar fazla gözleri dönüyo puştların. Korkmuyo babasından diye düşünsün hep.

`