Sapık mi nasıl anlarım

işte burda yine aile yapısı ve yaşam tarzı farkının bakış açısına etkisi ortaya çıkıyor,
ben çocukken (yaklaşık 30 yıl önce) yazlıkta bazı geceler çok sıcak olurdu, o zamanlar split klima falan da yok, yaşı yetenler bilir koca dikdörtgen klimalar var sadece çalıştığı odayı soğutan, arada kapatılıp dinlendirilen... hah onun olduğu odada don atlet serilir yatardık... zaten bütün gün denizdeyiz akşam ay donumu gördüler derdi olmazdı kimsenin.
bir baba nasıl çocuğunun yanında külotla yatar denmiş ya,
eskiden bütün erkekler şu beyaz paçalı donları giyer ve hatta çoğu onunla denize girerdi
değil ki çocuğunun yanında dolaşmayacak, peh.

not: konu özelinde yazmadım bunu, konu sahibini rahatsız edecek başka şeyler de vardır illa ki, ama baba kız yatar mı, baba atletle dolaşır mı muhabbeti, yerine göre evet, şort üstü çıplak da dolaşır.

Ben babamla banyo yapardım 8 9 yaslarindayken(babam iç camasiriyla)inanın adamın tavrını tuhaf karsilamiyorum. Yukardaki üyenin de dediği gibi denizdeyken hep donlasin uzanirken mi tuhaf geldi bilemedim.
Umarım yaniliyorsunizdur.

25 yaşındayım ve 1 yıllık evliyim, 24 yaşına kadar ailemin yanındaydım, ve babamın bir defa bile kardeşim ve benim yanımda (kardeşim erkek) atletle dahi dolaştığını görmedim..
Ve çok kızar çocuklarının yanında o şekilde rahat davrananlara veya atlet vs ile balkona vs çıkanlara..
Babam ile diyalogumuz ise sarılıp yatıp uyuyacak kadar samimi değiliz ama bize olan sevgisini her şekilde hissettiğim bir diyalog.
Bilmiyorum bana pek te masum gelmedi bu olay peşini bırakmayın bu olayın konu sahibi..

Bir baba hiç bir şekilde çocuğula donla sarmaş dolaş yatamaz hanımefendi!
sizin babanızın öyle olmamış olması diğerlerini ilgilendirmez.
siz şanslıymışsınız ki o temaslardan sonra size aynı şekilde dokunmak isteyen birileri olmamış.
yoksa çocuk aklınızla bunu istismar diye nitelendiremezdiniz. eylem devam ederdi.

çocuk bu kadar basit bişey değil.
küçükken yapılan en ufak şey geleceğini etkiler.
bir yaştan sonra baba çocuğun altını bile değiştirmemeli.
hatta anne çocuğun altını değiştirirken mümkün olduğunca hızlı olmalı ve cinsel organına bakmamaya çalışmalı.

buna rağmen babanın çocuğuyla vıcık vıcık yatması kabul edilebilir mi?

normal bir baba çocuğuyla yatar, çocuğunuzla yatıramayacağınız adamla evlenmeyin zaten,
benim deneyimlerimin diğerlerini ilgilendirip ilgilendirmeyeceğine siz değil onlar karar verir,
anne de değiştirmesin o zaman, çocuk kendi altını kendisi değiştirsin, malum çocuğunu istismar eden anneler de var.
vıcık vıcık derken? kimse çocuklar ebeveynleriyle vıcık vıcık yatsın demedi ki, normal insan gibi yatsın sohbet etsin, isterlerse uyusunlar.
bi de bana böyle gergin gergin ünlemle hanımefendi falandiye hitap etmeyin lüften, hiç tarzım değil

anne babaların çocuklarına, şefkat göstermesi, sevmesi, kucaklaması, sarılması, uyuması, kişisel ihtiyaçlarını gidermede yardımcı olması, bezlemesi, yıkaması vs vıcık vıcıklık değildir. Sapıklarla, çocuklarını sevmeye doyamayan, ihtiyaçları için koşuşturan, normal anne babaları aynı kefeye koymayın.

Herkes kendinden oyle emin ki..
Benim kocam soyle benim babam boyle..
Guvenmeyeceginiz adamla evlenmeyin vs..
Insan bianda katil olabiliyor ya da seytana uyup tecavuzcu Allah esirgesin.
Google babasinin tecavuzune ugrayan kiz yazip aratin birbirinden farkli onlarca haber var.
Ayrica kucuk kuz cocuklari yakin akrabalarinin taciz tecavuzlerini " beni boyle seviyor" olarak algiliyor bunu kafaniza yazin.
Bu konuda cok genislige gerek yok, dikkat edilmesi sart.

Dünya ne korkunc bir yer oluyor en güveneceklerimize güvenemicek hale gelmisiz ne kötü rabbim korusun bizleri öyle durumlardan

Şüphe duyuyorsanız, Çoçuğu ile sarılıp uyuyan, onun altını değişen babadan değil, çoçuğuna sarılmayan onu öpmeyen, sürekli onu yok ayıp kapalı giy, iffetli ol tahrik ediyorsun diyen babadan korkacaksın!
Malum belli zihniyetlerin elinde yetişen, okuyan çoçukların durumları ortada. Erkek kız demeden ....

:) kedilerim tırmalamıyor canım.
Ayrıca anormal bir durumu normalleştiriyorsun şuan. Adam misafirlikte! Akraba da olsa o şekilde iç çamaşırıyla uyuması abes bir durum.

Konu sahibi, sana tavsiyem, Aamir Khan 'ın çocuk istismarı konusunda çoçukların bilgilendirilmesi için hazırladığı bir video var. Onu çocuklarla izle ve tepkilerine bak. O videoyu herkes çocuklarına izletmeli bence. Hatta okullarda gösterilmeli. googleden arayıp hemen bulabilirsiniz o videoyu.

google a çocuğuna tecavüz eden/öldüren anne yazdığınızda da binlerce haber çıkıyor.
o zaman en iyisi üremeyelim, babasından koru, halasından koru, ananesinden koru, peki annesinden kim koruyacak?

Ohh agziniza sağlık. .
Ancak bu kadar net anlatilabilirdi

:) kedilerim tırmalamıyor canım.
Ayrıca anormal bir durumu normalleştiriyorsun şuan. Adam misafirlikte! Akraba da olsa o şekilde iç çamaşırıyla uyuması abes bir durum.
Misafirlik olayı ayrı zaten. Konu sahibi çok net değil bu ki normal da. Tanıdık dediği kişi çok yakını olabilir. Bu kadar rahat bir tanıdığın! odasına falan girilmez zaten. Bence misafir değil o. Rahatsız olunacak bir konuda detaya girmek istememiştir diye düşünüyorum.

Akrabam diyo zaten nesi net değil?
Kadın üstelik şüphelendim de girdim diye yazmış.
Yorumları okursan zaten net olduğunu göreceksin.. Ne konuda detaya girmek istememiş? Takıldığınız konuyu çözemedim şahsen ortada ciddi bir konu var ve siz bunu normalleştiriyorsunuz. İç çamaşırıyla 2 yaşında ki çocuğun yanında yatması hiç normal değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…