- 5 Eylül 2014
- 14.245
- 50.138
- 598
- Konu Sahibi Oglusumubekliyorum
-
işte burda yine aile yapısı ve yaşam tarzı farkının bakış açısına etkisi ortaya çıkıyor,
ben çocukken (yaklaşık 30 yıl önce) yazlıkta bazı geceler çok sıcak olurdu, o zamanlar split klima falan da yok, yaşı yetenler bilir koca dikdörtgen klimalar var sadece çalıştığı odayı soğutan, arada kapatılıp dinlendirilen... hah onun olduğu odada don atlet serilir yatardık... zaten bütün gün denizdeyiz akşam ay donumu gördüler derdi olmazdı kimsenin.
bir baba nasıl çocuğunun yanında külotla yatar denmiş ya,
eskiden bütün erkekler şu beyaz paçalı donları giyer ve hatta çoğu onunla denize girerdi
değil ki çocuğunun yanında dolaşmayacak, peh.
not: konu özelinde yazmadım bunu, konu sahibini rahatsız edecek başka şeyler de vardır illa ki, ama baba kız yatar mı, baba atletle dolaşır mı muhabbeti, yerine göre evet, şort üstü çıplak da dolaşır.
Bir baba hiç bir şekilde çocuğula donla sarmaş dolaş yatamaz hanımefendi!
sizin babanızın öyle olmamış olması diğerlerini ilgilendirmez.
siz şanslıymışsınız ki o temaslardan sonra size aynı şekilde dokunmak isteyen birileri olmamış.
yoksa çocuk aklınızla bunu istismar diye nitelendiremezdiniz. eylem devam ederdi.
çocuk bu kadar basit bişey değil.
küçükken yapılan en ufak şey geleceğini etkiler.
bir yaştan sonra baba çocuğun altını bile değiştirmemeli.
hatta anne çocuğun altını değiştirirken mümkün olduğunca hızlı olmalı ve cinsel organına bakmamaya çalışmalı.
buna rağmen babanın çocuğuyla vıcık vıcık yatması kabul edilebilir mi?
Öyle uyunması yada uyunmaması sapık olup olmamanın bir göstergesi değil aslında. O rahatlık la ilgili.Benim eşim cocugumla ki çocuğum erkek o şekilde uyumuyor uyuyamaz. Ama size ne desek boş tamam biz abartiyoruz
Bir baba hiç bir şekilde çocuğula donla sarmaş dolaş yatamaz hanımefendi!
sizin babanızın öyle olmamış olması diğerlerini ilgilendirmez.
siz şanslıymışsınız ki o temaslardan sonra size aynı şekilde dokunmak isteyen birileri olmamış.
yoksa çocuk aklınızla bunu istismar diye nitelendiremezdiniz. eylem devam ederdi.
çocuk bu kadar basit bişey değil.
küçükken yapılan en ufak şey geleceğini etkiler.
bir yaştan sonra baba çocuğun altını bile değiştirmemeli.
hatta anne çocuğun altını değiştirirken mümkün olduğunca hızlı olmalı ve cinsel organına bakmamaya çalışmalı.
buna rağmen babanın çocuğuyla vıcık vıcık yatması kabul edilebilir mi?
O tırmalamasın diyedir.Benim evde iki kedim var,eşim onların yanından bile boxler le geçmeye çekinir.
O şekilde uyumak hiç hiç normal değil misafir evinde üstelik.
Babanizla ilgili bişey mi yaşadınız ? Gerçekten soruyorum nedir sizi bu kadar hastalıklı düşüncelere iten ??Benim eşim cocugumla ki çocuğum erkek o şekilde uyumuyor uyuyamaz. Ama size ne desek boş tamam biz abartiyoruz
ben hayatimda olanı yaz-a-mam bu sadece girdigim avukatligini yapmam gereken bir durusmada duyduklarim malesef ki artik kimseye baba kardes abi güven okmuycak durumda amca olaylarını hiç açmıym bile ensest çok yaygınlaştı
anne babaların çocuklarına, şefkat göstermesi, sevmesi, kucaklaması, sarılması, uyuması, kişisel ihtiyaçlarını gidermede yardımcı olması, bezlemesi, yıkaması vs vıcık vıcıklık değildir. Sapıklarla, çocuklarını sevmeye doyamayan, ihtiyaçları için koşuşturan, normal anne babaları aynı kefeye koymayın.
Demek ki ....Herkes sizin eşiniz gibi karakterli normal bir insan değil demek ki.Bütün insanları aynı kefeye koymayin
Herkes kendinden oyle emin ki..
Benim kocam soyle benim babam boyle..
Guvenmeyeceginiz adamla evlenmeyin vs..
Insan bianda katil olabiliyor ya da seytana uyup tecavuzcu Allah esirgesin.
Google babasinin tecavuzune ugrayan kiz yazip aratin birbirinden farkli onlarca haber var.
Ayrica kucuk kuz cocuklari yakin akrabalarinin taciz tecavuzlerini " beni boyle seviyor" olarak algiliyor bunu kafaniza yazin.
Bu konuda cok genislige gerek yok, dikkat edilmesi sart.
Ohh agziniza sağlık. .Şüphe duyuyorsanız, Çoçuğu ile sarılıp uyuyan, onun altını değişen babadan değil, çoçuğuna sarılmayan onu öpmeyen, sürekli onu yok ayıp kapalı giy, iffetli ol tahrik ediyorsun diyen babadan korkacaksın!
Malum belli zihniyetlerin elinde yetişen, okuyan çoçukların durumları ortada. Erkek kız demeden ....
Misafirlik olayı ayrı zaten. Konu sahibi çok net değil bu ki normal da. Tanıdık dediği kişi çok yakını olabilir. Bu kadar rahat bir tanıdığın! odasına falan girilmez zaten. Bence misafir değil o. Rahatsız olunacak bir konuda detaya girmek istememiştir diye düşünüyorum.:) kedilerim tırmalamıyor canım.
Ayrıca anormal bir durumu normalleştiriyorsun şuan. Adam misafirlikte! Akraba da olsa o şekilde iç çamaşırıyla uyuması abes bir durum.
Misafirlik olayı ayrı zaten. Konu sahibi çok net değil bu ki normal da. Tanıdık dediği kişi çok yakını olabilir. Bu kadar rahat bir tanıdığın! odasına falan girilmez zaten. Bence misafir değil o. Rahatsız olunacak bir konuda detaya girmek istememiştir diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?