- 30 Mayıs 2015
- 14.300
- 13.967
- 298
- Konu Sahibi Oglusumubekliyorum
-
Benimm tanidigim biri her defasinda kizniyla birlikte uyurdu en sonunda kiz hamile kaldi devlet üstüne gidince genetik test falan yaptilar cocuk kzin babasinin cikti böyle seyler normal gelmiyor bana evet benimm sizn anlatiginiz olay ilginc
Kesinlikle gündüz vakti bu çocuğu niye yatirmaya niyet etsinki madem yorgun kardeslere emanet etmesi daha mantikliVe bunun normal olduğunu düşünenler var hala bu devirde. Bana çok çok şüpheci geldi. İnsanlara güven olmuyor üstelik yorumlarda da adamın eşine karşı çok sinirli davrandığını yazmış.
O tırmalamasın diyedir.
Baba dinlenmeye gidecek hadi kizim sende gel yanima diyecek bildigin kilotla yatacak yegeni odaya girince panikleyecek ve size normal gelecek hersey oylemi ?yahu kardes kardese tecavuz ediyor etrafta hic bildigimiz pedofoli dolu her yer anca olay olunca hersy ortaya cikiyor kendilerini cok guzel gizliyorlar uyanik olun arkadaslar yaKafayı mi yerini siz ya ?
Babanın kızına sarulmasindan doğal ne olabilir ?
Kesinlikle gündüz vakti bu çocuğu niye yatirmaya niyet etsinki madem yorgun kardeslere emanet etmesi daha mantikli
Çok doğru... size bir anımı anlatayım. Ben ortaokula giderken komşumuz ve kızları vardı. Biz normal okula giderdik, onları aileleri okutmazdı, erkekler çırak olarak bir yere verilir kızlar dini eğitim veren yatılı kurslara gönderirlerdi. Kızlardan birisini ev işlerine yardım etsin diye kendilerine sakladılar. Benimde arkadaşımdı. Bu kızcağız Bir gün giysimin altından yeni çıkmaya başlayan göğüslerimi farketti ve sevinçle "aaa babam bayılır bunlara" diye haykırdı. Bende biraz sorguya çektim onu, amcasıda bayılıyormuş. Bakıp ellemelerine izin veriyorlarmış. Sadece o değil sülalecek! Ben kıza bunun sapkın bir davranış olduğunu söyledim ve şaşkına döndü, bilmiyordu garibim, herkes öyledir sanıyordu. Çok kapalı hacılı, hocalı bir sülale olması ilginç olan. Ben pantolonla gezdiğim için günah derlerdi, her türlü günahı onlar işliyordu. Evimizin karşısında inşaat halinde bir ev vardı ve evlenecek yaşa gelmiş, doğru yanlışı az çok ayırabilen kuzenlerinin orda çalışan işçilere striptiz yaptığını gözlerimle gördüm. Hatta banada soyunmam için yalvarmışlardı evlerinden kaçmıştım. Aynı apartmanda oturuyorduk. Gittim anneme söyledim. Annemde annelerini uyardı. Anneleri de gençken hangimiz yapmadan ki diye savunmaya geçti. Onlar için kızlık zarına bir şey olmadıktan sonra gerisi teferruat. Daha vahimi bunlar hep akraba evliliği yapıyor ve arkafaşım teyzesinin oğluyla evlenecek. Bir gün teyzesinin yanında arkadaşım bir türlü yanmayan sobaya biraz mazot dökmüş, sobada kıvılcım alıp patlamış arkadaşım uçup duvara çarpmış, o derece. Sonra bakmış kilotunda kan var, anne bayılmış, teyzede hastaneye koşturmuş kızlık muayenesi için. Sanki nedir allah aşkına?!!!soba bekaretini aldı diye korktu!Şüphe duyuyorsanız, Çoçuğu ile sarılıp uyuyan, onun altını değişen babadan değil, çoçuğuna sarılmayan onu öpmeyen, sürekli onu yok ayıp kapalı giy, iffetli ol tahrik ediyorsun diyen babadan korkacaksın!
Malum belli zihniyetlerin elinde yetişen, okuyan çoçukların durumları ortada. Erkek kız demeden ....
Haklısın canım...yakışık almadı.Burda ciddi ve önemli kritik bir konu hakkinda konusuluyor siz isin girgirindasiniz..hic hos degil
Boyle dusunmesi icin babasiyla ilgili biseymi yasamasi gerekiyor ben bir sey duymustum odur budur kulagimda kupedir yillar once bir arkadasim vardi o zamanlar 20 yasindaydi kiz ilk defa bana anlatmisti hickira hickira öz dedesinin ellerini kollarini yataga bağlayıp tecavuz ettigini ve o zamanlar 8 yaşindaydi bu olayi benden baska hic kimseye anlatmamis korkmus o kadar etkilenmiştim ki bende onunla beraber hickira hickira aglamistim inanin kimseye guven yok buyuklerin bir lafi vardir annem hep soyler sol gozunuzu sag gozunuzden sakınin der her zaman uyanik olun takipte olun sadece kendi cocugunuzu degil komsunuzunda olabilir cocuklara sahip cikalim lutfenBabanizla ilgili bişey mi yaşadınız ? Gerçekten soruyorum nedir sizi bu kadar hastalıklı düşüncelere iten ??
Boyle dusunmesi icin babasiyla ilgili biseymi yasamasi gerekiyor ben bir sey duymustum odur budur kulagimda kupedir yillar once bir arkadasim vardi o zamanlar 20 yasindaydi kiz ilk defa bana anlatmisti hickira hickira öz dedesinin ellerini kollarini yataga bağlayıp tecavuz ettigini ve o zamanlar 8 yaşindaydi bu olayi benden baska hic kimseye anlatmamis korkmus o kadar etkilenmiştim ki bende onunla beraber hickira hickira aglamistim inanin kimseye guven yok buyuklerin bir lafi vardir annem hep soyler sol gozunuzu sag gozunuzden sakınin der her zaman uyanik olun takipte olun sadece kendi cocugunuzu degil komsunuzunda olabilir cocuklara sahip cikalim lutfen
Inanin şuan bile gozlerim doldu onun icin şu yapmaz bu yapmaz diyemiyorum o igrenc olayi duyduktan sonra insanlar sapitmiş bir vaziyette gecen bir arkadasimda kayinpederinin facede 15 16 yasindaki yabanci kizlari takip ettigini gormuş o kadar rahatsiz olmuski ve adamin ailesi biliyor kucuk kizlari takip ettigini ama normalmis gibi davraniyorlar arkadasimin disinda işte buda bir sapiklik illa taciz tecavuzmu etmesi gerekiyor buda igrenc arkadasim huylandi şuanGercekten mi
Cok aci Allahim bu nasil is?
Allah kahretsin boylelerini.
Burda ciddi ve önemli kritik bir konu hakkinda konusuluyor siz isin girgirindasiniz..hic hos degil
Çok doğru... size bir anımı anlatayım. Ben ortaokula giderken komşumuz ve kızları vardı. Biz normal okula giderdik, onları aileleri okutmazdı, erkekler çırak olarak bir yere verilir kızlar dini eğitim veren yatılı kurslara gönderirlerdi. Kızlardan birisini ev işlerine yardım etsin diye kendilerine sakladılar. Benimde arkadaşımdı. Bu kızcağız Bir gün giysimin altından yeni çıkmaya başlayan göğüslerimi farketti ve sevinçle "aaa babam bayılır bunlara" diye haykırdı. Bende biraz sorguya çektim onu, amcasıda bayılıyormuş. Bakıp ellemelerine izin veriyorlarmış. Sadece o değil sülalecek! Ben kıza bunun sapkın bir davranış olduğunu söyledim ve şaşkına döndü, bilmiyordu garibim, herkes öyledir sanıyordu. Çok kapalı hacılı, hocalı bir sülale olması ilginç olan. Ben pantolonla gezdiğim için günah derlerdi, her türlü günahı onlar işliyordu. Evimizin karşısında inşaat halinde bir ev vardı ve evlenecek yaşa gelmiş, doğru yanlışı az çok ayırabilen kuzenlerinin orda çalışan işçilere striptiz yaptığını gözlerimle gördüm. Hatta banada soyunmam için yalvarmışlardı evlerinden kaçmıştım. Aynı apartmanda oturuyorduk. Gittim anneme söyledim. Annemde annelerini uyardı. Anneleri de gençken hangimiz yapmadan ki diye savunmaya geçti. Onlar için kızlık zarına bir şey olmadıktan sonra gerisi teferruat. Daha vahimi bunlar hep akraba evliliği yapıyor ve arkafaşım teyzesinin oğluyla evlenecek. Bir gün teyzesinin yanında arkadaşım bir türlü yanmayan sobaya biraz mazot dökmüş, sobada kıvılcım alıp patlamış arkadaşım uçup duvara çarpmış, o derece. Sonra bakmış kilotunda kan var, anne bayılmış, teyzede hastaneye koşturmuş kızlık muayenesi için. Sanki nedir allah aşkına?!!!soba bekaretini aldı diye korktu!nerde cehalet, orda eğitimsizlik, nerde eğitimsizlik orda ...ne ararsan var...
Dedesinden, amcasından, dayisindan , kuzeninden akrabalardan , komsudan sakinirim ama babasından değil.Boyle dusunmesi icin babasiyla ilgili biseymi yasamasi gerekiyor ben bir sey duymustum odur budur kulagimda kupedir yillar once bir arkadasim vardi o zamanlar 20 yasindaydi kiz ilk defa bana anlatmisti hickira hickira öz dedesinin ellerini kollarini yataga bağlayıp tecavuz ettigini ve o zamanlar 8 yaşindaydi bu olayi benden baska hic kimseye anlatmamis korkmus o kadar etkilenmiştim ki bende onunla beraber hickira hickira aglamistim inanin kimseye guven yok buyuklerin bir lafi vardir annem hep soyler sol gozunuzu sag gozunuzden sakınin der her zaman uyanik olun takipte olun sadece kendi cocugunuzu degil komsunuzunda olabilir cocuklara sahip cikalim lutfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?