- Konu Sahibi Oglusumubekliyorum
-
At derken anlamadimAt
InsAllah
Benim eşim cocugumla ki çocuğum erkek o şekilde uyumuyor uyuyamaz. Ama size ne desek boş tamam biz abartiyoruz
Bu bariz bir belirti değil mi sizce? Tacize uğrayan çocuklar, içine kapanık, sessiz, ürkek olurHava durumunu hatırlamıyorum.
Çocuk küçük ama sessiz sakin kesinlikle hiç bir yaşında sorun çıkarmayan hatta göz teması kurmaya yeni yeni başlayacak kadar çekingen.
Bence abartın, pedofili gerçeği varken hem de bu durumu en yakınları yapıyorken, anartın, her daim tedbirli olun. 5 yaşında ki çocuk her şeyin nasıl farkında olacak o da ayrı bir durum..Allah akıl fikir versin sizin gibilere.
Belki babası boxerle uyuyor , belki kız gidip yanına kivrildi ne var bunda yani?
+dediğiniz yastaki kız herseyin farkında olcak bi yaşta. Abartmayin lütfen hemen sapık damgası yapistirmissiniz. Baba - Kız onlar..
Ah ah cehalet başa bela işte. Çok haklısınızşunu herkes anlasın artık.
ÇOCUKLAR EN ÇOK YAKINLARINDAN İSTİSMARA UĞRUYOR!
BABA
ABİ
AMCA
DAYI
KOMŞU
AKRABA!!!!
Ve çocuk bunun farkına varamıyor. Yaşı ilerledikce onarılmaz yaralar açılıyor.
Bakın arkadaşlar. Amaç ne olursa olsun...
İsterse baba veya anne sevgisinden ölsün gebersin...
Çocuğunuzu dudaklarından ÖP-ME-YİN!
Mıncıklayarak, memesine, vajinasına dokunarak 'yerim senin pipini, yerim senin pıtığını' şeklinde SEV-ME-YİN!
Yanınızda çıplak yatmalarına İZİN VERMEYİN!!!
Sizde onların yanında SOYUNMAYIN!
Bu davranışı kimsenin yapmasına İZİN VERMEYİN!!!
Çoğu aile kendi çocuğunu istismar ediyor. Ortalık problemli çocuktan gençten geçilmiyor.
Hayır efendim hiç kimse çocuğu ile bu şekilde yakınlaşamaz!!
Yapamaz ya!!!
Aklınızı başına alın. Çocuklarınızı korumak istiyorsanız önce kendinizden ve çevrenizden başlayın!
Ses çıkartın ses!
Ortalığı ayağa kaldırın, korkmayın artık!
Sapıklara istediği ortamı siz yaratıyorsunuz!!!
Tekrar okur musunuz ifadelerimi.
Anneleri var ama annelerine sınırlı aslında hep sınırlı bi kızlarının nazını çeker o da bir yenek yememezlik olana kadar. El kaldırır hepsine.
Farkindaysaniz amcam diyo ergen birinden bahsetmiyo eskiden Boxer mi vardı külot ya da don her neyse ondan hala var sizin haberiniz yokKülot mu kaldı bu devirde
Külotla yatmanın neresi normalmiş anlamıyorum yorum yaparken bile saçmalıyor insanlar. Aman paranoyak olmayalım diye her sapıklığı normalleştirecek de değiliz! Siz şüphelerinizde gayet haklısınız bende kız da olsa erkek de olsa cocğumu iç çamaşırı ile yatan babasıyla yatarken görmek istemem.Babası kulotluyken beraber uyuyan yoktur sanrımı geçersiz kildilar. Ben oglumla bile eşimi iç çamaşırli yatarken görmek istemem. Her aile farklı demek kesin doğru yok.ve yanılıyor olmayı çok istiyorum.
Herkes sizin eşiniz gibi karakterli normal bir insan değil demek ki.Bütün insanları aynı kefeye koymayinBöyle bişey varsa da benim aklım almıyor malesef.
Yani baba ve kızın (baba kız olmanın disinda) farklı konumlandırılmasi bana ilginç geliyor. Aksini dusunursem 5 dk eşimin yanında kalamam.
Öyle bişeye ihtimal verenler nasıl eşlerinin yanında rahat olabiliyorlar pes doğrusu , cok zor olsa gerek heran şüpheyle yaklaşıp diken üstünde durmak.
Yaşlar kaç cocuklarinMalum şu Müge Anlı daki son durumdan sonra yine aklıma geldi. Bir tanıdığın bikaç tane kızı var. Bize kalmaya gelmişlerdi. Adam nereye giderse muhakkak kızlardan birini (sabit biri değil herhangi birini) yanına alır. O gün odaya dinlenmeye gidecekti 5 yaşında olana gel babacim beraber uyuyalim dedi. Gittiler.
Benim de odadan bişey alacaktim nasılsa kızı var diye kapıyı çalmamla girmem isigi acmam (kapaliydi)bir oldu (yarım saat kadar sonra ) bacağı disardaydi orttu ve aklım bana oyun oynamıyorsa kilotloydu! Hiç bozuktu ya vermedi uykulu ses tonuyla ha kim geldi bs yaptı uyumaya devam etti ve kızına dönüktu. Çocukların ağzını aradım defalarca mesela en çok kimi seviyorsunuz gihi, anneniz köye gitse babanizla tek kalırm misiniz gibi ama hep babam eğlenceli gibi cevaplar aldım.
Böyle haberle duydukca aklıma geliyor. Ne yapmalıyım? Abartiyormuyum çünkü biz babamla sarılmayız bile,belki bana tuhaf gelmesi bundandir.
Biz çocukken herşey güzelmiş yaEskiden şortmu vardı. pijama da erkekler için piknik kıyafetiydi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?