- 6 Aralık 2010
- 6.158
- 1.549
- 373
- Konu Sahibi Oglusumubekliyorum
-
H-T-P test diye geçiyor bu. Nesnelerin kağıtta nereye yerleştirildiğinden, her bir uzvun nasıl çizildiğine kadar ayrı ayrı yorumlanıyor. Mesela insanda dudakların çok biçimli ve belirgin çizilmesi cinselliğe ilgiye, ağacın gövdesinde oyuk duruma göre travmaya işaret ediyor eğer yanlış hatırlamıyorsam. Bende şuan tatildeyim Cuma eve dönünce notlarımı kontrol edip ona göre bakacağım. Nasıl yorumlanacağına dair çok ayrıntılı bilgi veremem o yüzden şuan. Sadece resimlerle ilgili şuraya büyük bir ev çiz, bu sayfaya bir kız çiz gibi ayrıntılar vermeden çizdirmek gerekiyor. Bir de çizim bittikten sonra sorular sorabilirsiniz. Mesela ev için; burada kimler yaşıyor? Mutlular mı? Evde neler oluyor? Gece olunca ne yapıyorlar/ ev geceleri nasıl görünüyor? Bu evde yaşayan insanlar resme ne eklemek isterdi? Vs.Bu pazar beraberiz nisan var orda yaptiricam ama size ulasamama ihtimalime karşı sonuc hakkında bilgi verir misiniz
Niye ışığı açtın o zamanGündüz vaktiydiiii
Zaten kızı vardı ne olabilirdi kızı
Diye diye bi hal oldum beni oda basan sapık olan ettiniz
Temkinli olmakla paranoyak olmak arasında da fark var ama.adamı bu kadar savunan neden var onu anlayamadım, belli ki kadın bir şeyden şüphelenmiş dert edinmiş. altında bir şey var mı diye düşünüleceğine babadır yapmaz diye üstüne gidilmiş.
malesef adı baba olan bir sürü mahlukat var, gözlerinizi kapatmayın bu olaylara özellikle kız çocuğu anneleri.
H-T-P test diye geçiyor bu. Nesnelerin kağıtta nereye yerleştirildiğinden, her bir uzvun nasıl çizildiğine kadar ayrı ayrı yorumlanıyor. Mesela insanda dudakların çok biçimli ve belirgin çizilmesi cinselliğe ilgiye, ağacın gövdesinde oyuk duruma göre travmaya işaret ediyor eğer yanlış hatırlamıyorsam. Bende şuan tatildeyim Cuma eve dönünce notlarımı kontrol edip ona göre bakacağım. Nasıl yorumlanacağına dair çok ayrıntılı bilgi veremem o yüzden şuan. Sadece resimlerle ilgili şuraya büyük bir ev çiz, bu sayfaya bir kız çiz gibi ayrıntılar vermeden çizdirmek gerekiyor. Bir de çizim bittikten sonra sorular sorabilirsiniz. Mesela ev için; burada kimler yaşıyor? Mutlular mı? Evde neler oluyor? Gece olunca ne yapıyorlar/ ev geceleri nasıl görünüyor? Bu evde yaşayan insanlar resme ne eklemek isterdi? Vs.
En iyisi bu işin peşini birakmaYa zzaten hEp beraber neşeli oturulan bir ortamdi ve cocuk bakıma İhtiyaç duymayan cocuk
Kemal dediğiniz üvey baba.
Bırakın artık kendi öz babalarını kizlarinizdan oglanlardan uveymis gibi kacirmalarinizi.
Kocalariniza guvenmiyosaniz Bosanin ya Bosanin. ..
Eminim birçoğunun kocası burayı okusa kendi bosanir ...
Ben 26 yaşundayım ve evliyim. Annemlere gittiğimde hala sabahları babamı uyandırmak için gider yanına yatarım. Bekarken eşek kadar olmuş olmam fark etmezdi, gece yer sıkışıklığından dolayı dip dibe yatmak zorunda kaldığımızda babamla yatardım. Ama hiçbir zaman babamı don atletle görmedim. Eğer 5 yaşında bir kız çocuğuyla babası küloduyla yatıyorsa buna göz kapamak saçmalık olur. Ayrıca özellikle böylesine yakın aile fertlerinden cinsel istismara uğrayan küçük çocuklar psikolojik travmaya uğramayabilirler. Yani adam her zaman gidip de elini kolunu bağlayarak tecavuz etmiyor. Gözünüzde oluşan şey, saldırgan mutsuz bir çocuk ve surekli onunla bas başa kalmaya calışan canını yakarak cinsel istismarda bulunan bir baba olmasın.
Çocuk psikiyatri kliniğine 5 yaşında bir kız çocuğu gelmişti. Annesi getirmişti. Huysuzluk şımarıklık gibi her çocugun sahip olduğu seylerden ötürüydü. Çizdiği resimlerin birinde babasının penisini çizmişti. Ordan çıkan bir şeyi. Üzerine gidince anlattığı şey babasıyla süt oyunu oynadıklarını, babasının bir tane uzun memesini emince süt çıktığını anlatmıştı. Bu cocuk babasını seviyordu. İlişkileri iyiydi.
Bir kadın eşine böyle bir şeyi kondurabiliyorsa zaten bir sey olmadan da boşanmalı. Ama tersi olarak bazı davranışsal mesajları da iyi almak gerekiyor.
Bir de bu işin şu yönü var, eşiniz bir pedofili olmayabilir ama kızınızla atlet kulot yatabilir; evet kültürel normallik her yerde değişiyor. Ama çocugunuz bunun yanlış olduğunu anlamaz ve guven duydugu her yetişkin erkeğin küloduyla yanında durabilmesine izin verir. Bu da cocuğunuzu dışarıdaki sapıklardan korumanızı zorlaştırır. Çocuga beden gizliliğinin ve teşhirciliğin yanlış bir şey olduğu çok iyi öğretilmelidir.
Valla süper yazmışsınız konu sahibinin üstüne çok geldiler.Bu ara bayagi bir yaygınlaştı insan ister istemez şüphe duyuyor.Yok herkes onların babası gibi normal biri kimse öyle olamaz.O yüzden ensest bu kadar yaygın.Bütün yorumları okudum.ve şaştım kaldım.herkes nasıl böyle birşeyi ima edersin diye konu sahibine yüklenmiş.adamı tanımıyorsunuz bile bu kadar sahiplenme niye anlamadım.herkes kendi kocası babası suçlanmış gibi davranıyor ve müdafa etmeye çalışıyor.belki öyle bişey yoktur ama bence binde bir ihtimal olsa bile araştırsın.ne çıkar ki.hem burda araştırdım çocuk bana anlattı derse acaba burda konu sabibini topa tutanlar ne yorum yazacak merak ediyorum.kimse şöyle düşünemiyor olaydan birşey çıkmazsa evet konu sahibi yanılmış olacak ama kimse bişey kaybetmiyecek.ya durum tam tersiyse ozaman ne olacak.niye kimse bu açıdan bakmıyor.
o mesrebe göre degisir bizde öyleyiz. bi kere sibel canın kocası kızıyla dudaktan öpüsmüstü asonserde onu bile normallestirdiler toplumBabası kulotluyken beraber uyuyan yoktur sanrımı geçersiz kildilar. Ben oglumla bile eşimi iç çamaşırli yatarken görmek istemem. Her aile farklı demek kesin doğru yok.ve yanılıyor olmayı çok istiyorum.
Biz aynı yerdemi yaşıyoruz birebir aynı şeyi yaşayan biri var tanıdığım resmen10 sene kadar önce hemen yan tarafımızda oturan hacı hoca takımı bir aile vardı..
Ailenin babası kaç defa hacca gitmiş bilmiyorum insan o sakalından utanır..
Kendisi mali müşavir, ve bürosu vardı o zamanlar.
Yanına sekreter olarak aldığı kızı yaşındaki bir bayana tecavüz ediyor ofisinde..
Kız hamile kalıyor, ve bu kızı eşinin üzerine kuma getirdi..
Eşinin ruh sağlığı bozulmuştu o dönemler, şuan haberim yok son durumlardan
Bu olay beni çocukluğumda çok etkilemişti..
Karakter , ahlak, niyet temiz olmadıktan sonra o kutsal topraklara kaç defa gidersen git fayda değil..
Ben de muhafazakar bir aileye sahibim. Ama yobaz bir ailem yok çok şükür..
Allah ım kimseye bu ve buna benzer olay yaşatmasın..
Pardon da size ne ?????
Konu herkesin kocasi degil bazi, kocalar nefsini seytana uydurmus kocalar babalar! siz hic birine ihtimal vermiyorsunuz ama ne yazikki okadar sapik cikan baba var hicmi haber okumuyorsunuz duymuyorsunuz siz?
Kim ister yakin bir akrabasini bu kötü düsünceyle karalamak; bizim derdimiz ufacik hicbirseyden haberi olmayan
kücük yavrulari bu tür seylerden korumak.. bu yapmaz su yapmaz demeyin öyle kolay teshisi olsaydi taki hamile
kalana kadar cikardi yaptigi igrenclikler, demekki saklayabiliyorlar ve igrenc sapik olduklarida belli olmuyor.
neden bir öncekinin babasi yapmissa, buda yapmis olamaz acaba? niye varken göz ardi ediyoruz kazancimiz ne kim kimi hic yokken birini karaliyacak? siz neyin müdafasini yapiyorsunuz görmüyorken hele kimin ne oldugunu?
Niye ışığı açtın o zaman
Üstelik aklım bana oyun oynamıyorsa iç çamaşırıydı diyorsun
O bile kesin değil yani
Bir süre Müge anlı izlemeyi bıraksanız fena olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?