Sapık mi nasıl anlarım

Anlattiklarinizdan bende suphelendim, birde sabah muge anliyi izlemis biri olarak.... odum kopuyor cocugumu koruyamicam diye.

Denize erkek erkeğe şortlu giden bir aile.

Farkındalığın artması güzel bir şey , çocukları koruyabiliyoruz ama kızına düşkün babalara da hakarete dönüşmemesi gerekiyor. Kim ne amaçla kalıyor evinizde bilemeyiz, anne nerde, ilişkiler nasıl? Tek bilinmeyenli denklem değil malesef.

Külotla uyuması hoş değil tabi,ama bahsettiğimiz çocuk sadece 5 yaşında.Belki adam sıcakladı veya huyu bu o şekilde yatıyordur belki.
Sapıklık bana bu durum için çok ağır bir itham gibi geldi.Ya da ben durumun ciddiyetinin farkında değilim.

Konunun basinda 5 , ortalarda 7 yasinda yazmissiniz
Ic camasiriyla 5 yasindaki cocugun yaninda yatmamasi gerektigini akil edememis olabilir ama 7 yasda farkindalik ve cinsel merak artiyor , bilincsiz bir adam demek ki

Hiccc normal degil

Kilodunu birak adam misafirlikte pantolonunu cikariyor ve kiziyla oyle yataga giriyor neresi normal bunun

7 yaşında ki bir kız çocuğu herşeyin farkındadır. Ben de böyle bir durum yaşadım küçükken. Sanırım baya ufakken başladı. Ben ilgi,sevgi sanıyordum ve o adamı resmen seviyodum küçükken. Geldiği zaman hemen kucağına atlıyordum. Sonra 7 yaşımdayken benim anneannemle sohbetimi dinlerken okulda bişeye ihtiyacımın olduğunu duyup beni kucağına aldı,ve beni öpersen sana bu istediğini alırım diyip dudağımdan öptü iğrençti.!!!!
Ve ben o günden sonra uzak durdum ve nefret ettim.
Yani bu kız çocuğunun davranışlarına dikkat edin babasına karşı.
Eğer soğuksa ve uzak duruyorsa bir sorun vardır. Ufak kızdan anlayamazsınız. Çünkü onun yaklaşımını sevgi ilgi olarak görür ve onunla ilgilendiği için mıtludur. 7 yaşında ki kızı nasıl davranıyor babasına?

EŞİMİ asla yabancı bir erkeğin kızımızı öpmesine kucağına almasına hatta gülümsemesine bile izin vermiyor hemen uyarıyor. Bizde bu konuda çok hassasız ama mevzu baba olunca ay ne bilirim ya

Eşimde sürekli safsın sen diyip duruyor .o polis . Ben neler gördüm diyor. Dünya bu kadar kötü mü ya

Soğuk mu bilemem ya aslında çocuklar değişik. Normalde çok parmakla gösterilecek kadar sessiz efendiler. Ama geçen büyüğü anlattı yaz kampinda kriz geçirmiş. Hiç anlaşılmaz asla. O 5 olan şimdi 7 yasinda . O da geçen babası ona yanımızda bi bakış attı kız dayak yitirmiş gihi davrandı urktu. Eşimin de dikkatini çekti. Ama şahit oldugum şiddet sadece küçükken yemek yemezlerdi babası o zaman bağırır nadiren tokat atardı.

Büyükler de sessizse,bir problem var. İçine kapanırlar zaten öyle bir durumda.
Öyle bir olayı da kimseye söyleyemezler,korkarlar. Ben çook uzun süre anlatmadım,birgün kız kardeşime anlattım o zaman da 23 yaşındaydım sanırım. O gün ona da aynı şeyleri yaptığını söylemişti. Ve ikimiz de sessiz çekingenizdir hala :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…