- 3 Kasım 2015
- 1.076
- 911
- 123
- 27
- Konu Sahibi Oglusumubekliyorum
-
Denize erkek erkeğe şortlu giden bir aile.Zannetmiyorum aklı ermiyor diye düşünmüştür . Denizde slep giyiyorsa kilot çok mahrem gelmez bence .inş öyle değildir. Benim eşim evde şort giyer(kilot değil) onunla uyurlar kızımla. Üzerlerini örteriö hep. Baba kız onlar . Bilmiyorum midem bulanıyor şuan
Benim de. Gözüm hep üstünde.Anlattiklarinizdan bende suphelendim, birde sabah muge anliyi izlemis biri olarak.... odum kopuyor cocugumu koruyamicam diye.
Malum şu Müge Anlı daki son durumdan sonra yine aklıma geldi. Bir tanıdığın bikaç tane kızı var. Bize kalmaya gelmişlerdi. Adam nereye giderse muhakkak kızlardan birini (sabit biri değil herhangi birini) yanına alır. O gün odaya dinlenmeye gidecekti 5 yaşında olana gel babacim beraber uyuyalim dedi. Gittiler.
Benim de odadan bişey alacaktim nasılsa kızı var diye kapıyı çalmamla girmem isigi acmam (kapaliydi)bir oldu (yarım saat kadar sonra ) bacağı disardaydi orttu ve aklım bana oyun oynamıyorsa kilotloydu! Hiç bozuktu ya vermedi uykulu ses tonuyla ha kim geldi bs yaptı uyumaya devam etti ve kızına dönüktu. Çocukların ağzını aradım defalarca mesela en çok kimi seviyorsunuz gihi, anneniz köye gitse babanizla tek kalırm misiniz gibi ama hep babam eğlenceli gibi cevaplar aldım.
Böyle haberle duydukca aklıma geliyor. Ne yapmalıyım? Abartiyormuyum çünkü biz babamla sarılmayız bile,belki bana tuhaf gelmesi bundandir.
Olay olduğunda 5 ti 2 yıl geçti.Konunun basinda 5 , ortalarda 7 yasinda yazmissiniz
Ic camasiriyla 5 yasindaki cocugun yaninda yatmamasi gerektigini akil edememis olabilir ama 7 yasda farkindalik ve cinsel merak artiyor , bilincsiz bir adam demek ki
2 yil onceki mevzu mu bu? Daha sonradan supheleneceginiz birseye sahit oldunuz mu?Olay olduğunda 5 ti 2 yıl geçti.
Malum şu Müge Anlı daki son durumdan sonra yine aklıma geldi. Bir tanıdığın bikaç tane kızı var. Bize kalmaya gelmişlerdi. Adam nereye giderse muhakkak kızlardan birini (sabit biri değil herhangi birini) yanına alır. O gün odaya dinlenmeye gidecekti 5 yaşında olana gel babacim beraber uyuyalim dedi. Gittiler.
Benim de odadan bişey alacaktim nasılsa kızı var diye kapıyı çalmamla girmem isigi acmam (kapaliydi)bir oldu (yarım saat kadar sonra ) bacağı disardaydi orttu ve aklım bana oyun oynamıyorsa kilotloydu! Hiç bozuktu ya vermedi uykulu ses tonuyla ha kim geldi bs yaptı uyumaya devam etti ve kızına dönüktu. Çocukların ağzını aradım defalarca mesela en çok kimi seviyorsunuz gihi, anneniz köye gitse babanizla tek kalırm misiniz gibi ama hep babam eğlenceli gibi cevaplar aldım.
Böyle haberle duydukca aklıma geliyor. Ne yapmalıyım? Abartiyormuyum çünkü biz babamla sarılmayız bile,belki bana tuhaf gelmesi bundandir.
Sonra eskisi gibi samimi olamadım. Once cok odaklandim cocuklara sorular sordum.kısa süre sonra hamile kalinca kendi derdime düştüm.şimdi muge anli daki olayda aklıma geldi.2 yil onceki mevzu mu bu? Daha sonradan supheleneceginiz birseye sahit oldunuz mu?
Anladim , insallah dediginiz gibi degildir ama gorusuyorsaniz gozunuz ustlerinde olsunSonra eskisi gibi samimi olamadım. Once cok odaklandim cocuklara sorular sordum.kısa süre sonra hamile kalinca kendi derdime düştüm.şimdi muge anli daki olayda aklıma geldi.
EŞİMİ asla yabancı bir erkeğin kızımızı öpmesine kucağına almasına hatta gülümsemesine bile izin vermiyor hemen uyarıyor. Bizde bu konuda çok hassasız ama mevzu baba olunca ay ne bilirim yaArtık paranoyak olduk. Kızımı bir erkek kucağına aldığında istemsiz olarak göz hapsine aldığımı farkettim. Herkes potansiyel tehlike gibi geliyor. Rabbim kötü niyet besleyen herkesten korusun evlatlarımızı.
Eşimde sürekli safsın sen diyip duruyor .o polis . Ben neler gördüm diyor. Dünya bu kadar kötü mü yaRizeli 2 gundur denk geliyorum yorumlarına.cidden ya cok iyi niyetlisin ya da kendi pencerenden bakiyosun olaylara.senin ettafinda olmadigi icin boyle seyler olmaz gozuyle bakiyosun.
Benimde basima gelmedi boyle bisey cok sukur.biz sansli cocuklarmisiz.mesela ben babamla yatmayi cok severdim.adam gece calisir isten gelirdi atlet kilot yatardi hemde.hemen girer yatardim yanina.olmayacak bisey degil babanin kiziyla uyumasi.ama konu sahibinin iskillendigi daha farkli seyler var ki dikkatini cekmis bence
Soğuk mu bilemem ya aslında çocuklar değişik. Normalde çok parmakla gösterilecek kadar sessiz efendiler. Ama geçen büyüğü anlattı yaz kampinda kriz geçirmiş. Hiç anlaşılmaz asla. O 5 olan şimdi 7 yasinda . O da geçen babası ona yanımızda bi bakış attı kız dayak yitirmiş gihi davrandı urktu. Eşimin de dikkatini çekti. Ama şahit oldugum şiddet sadece küçükken yemek yemezlerdi babası o zaman bağırır nadiren tokat atardı.7 yaşında ki bir kız çocuğu herşeyin farkındadır. Ben de böyle bir durum yaşadım küçükken. Sanırım baya ufakken başladı. Ben ilgi,sevgi sanıyordum ve o adamı resmen seviyodum küçükken. Geldiği zaman hemen kucağına atlıyordum. Sonra 7 yaşımdayken benim anneannemle sohbetimi dinlerken okulda bişeye ihtiyacımın olduğunu duyup beni kucağına aldı,ve beni öpersen sana bu istediğini alırım diyip dudağımdan öptüiğrençti.!!!!
Ve ben o günden sonra uzak durdum ve nefret ettim.
Yani bu kız çocuğunun davranışlarına dikkat edin babasına karşı.
Eğer soğuksa ve uzak duruyorsa bir sorun vardır. Ufak kızdan anlayamazsınız. Çünkü onun yaklaşımını sevgi ilgi olarak görür ve onunla ilgilendiği için mıtludur. 7 yaşında ki kızı nasıl davranıyor babasına?
Amcam. Nasılsa eşim konuyu okursa kim olduğunu zaten anlayacak.ama ben ekstra hassasim ve bazı üyeler beni baya ikna etti bence ben paronayak lik yapıyorumYakininiz neyiniz oluyor merak ettim
Soğuk mu bilemem ya aslında çocuklar değişik. Normalde çok parmakla gösterilecek kadar sessiz efendiler. Ama geçen büyüğü anlattı yaz kampinda kriz geçirmiş. Hiç anlaşılmaz asla. O 5 olan şimdi 7 yasinda . O da geçen babası ona yanımızda bi bakış attı kız dayak yitirmiş gihi davrandı urktu. Eşimin de dikkatini çekti. Ama şahit oldugum şiddet sadece küçükken yemek yemezlerdi babası o zaman bağırır nadiren tokat atardı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?