- 28 Ocak 2016
- 4.066
- 2.779
- 83
- Konu Sahibi Oglusumubekliyorum
-
Mesela?
Pantolonu da muhtemelen düz kottur 40 yaşlarında orta halli biri.
hayır degil neden paronayak olasınız .Amcam. Nasılsa eşim konuyu okursa kim olduğunu zaten anlayacak.ama ben ekstra hassasim ve bazı üyeler beni baya ikna etti bence ben paronayak lik yapıyorum
Babası kulotluyken beraber uyuyan yoktur sanrımı geçersiz kildilar. Ben oglumla bile eşimi iç çamaşırli yatarken görmek istemem. Her aile farklı demek kesin doğru yok.ve yanılıyor olmayı çok istiyorum.hayır degil neden paronayak olasınız .
Bi ortanca sesli ama o da gereksizceBüyükler de sessizse,bir problem var. İçine kapanırlar zaten öyle bir durumda.
Öyle bir olayı da kimseye söyleyemezler,korkarlar. Ben çook uzun süre anlatmadım,birgün kız kardeşime anlattım o zaman da 23 yaşındaydım sanırım. O gün ona da aynı şeyleri yaptığını söylemişti. Ve ikimiz de sessiz çekingenizdir hala :)
yani hadi diyelim adam böyle uyuyorda zamn mantıksız gece olsa anlatım ama iki arada bir derede . bide yengenizin agzını yoklayın acaba gerckten normaldedemi kilotla yatıyor ve coxuklarla yatıyor .Babası kulotluyken beraber uyuyan yoktur sanrımı geçersiz kildilar. Ben oglumla bile eşimi iç çamaşırli yatarken görmek istemem. Her aile farklı demek kesin doğru yok.ve yanılıyor olmayı çok istiyorum.
Yengem buluttan nem kapan ,sinir krizi geçiren biri onu üzemem. Ama normalde de yatıyor olmasi muhtemel yapışık gibileryani hadi diyelim adam böyle uyuyorda zamn mantıksız gece olsa anlatım ama iki arada bir derede . bide yengenizin agzını yoklayın acaba gerckten normaldedemi kilotla yatıyor ve coxuklarla yatıyor .
Ya ikidir okuyorum bunu. Size nikah düşmeyen ne olabilir ki? Kuzenlerle düşüyor. He ben kuzenle evlenmeyi doğru bulmuyorum ama düşüyor sonuçta.Gündüz vakti yanında kızı var ve benim nikahı düşmeyecek sekılde yakınım. Yine de evet yanlis.
AmcamYa ikidir okuyorum bunu. Size nikah düşmeyen ne olabilir ki? Kuzenlerle düşüyor. He ben kuzenle evlenmeyi doğru bulmuyorum ama düşüyor sonuçta.
Dayınız mı? Ya da süt kardeşiniz
İnşallah yoktur öyle birşey
AtBence sen kafanda kurmussun lohusa depresyonunu atlattin mi sen ?
InsAllahİnşallah yoktur öyle birşey
Hava durumunu hatırlamıyorum.Ben şöyle düşündüm.
Adam çok yakınınız yabancı degil diye eger havada sıcaksa donla yatmış olabilir.
Çocukta küçük oldugu için ayak altında dolanıp sizi rahatsız etmesin diye yanına almış olabilir..
yinede gözlemlemek lazım, kimseye güven yok bu devirde..
Ne biliyim belkide siz bakmazsınız bişey olur diye yanına aldı bilemiyorum.Hava durumunu hatırlamıyorum.
Çocuk küçük ama sessiz sakin kesinlikle hiç bir yaşında sorun çıkarmayan hatta göz teması kurmaya yeni yeni başlayacak kadar çekingen.
Mümkün değil evde annemler halamlar biz eşi diğer kızları vardı. Zaten iciceyiz elimizde buyur çocuklar. Ve dediğim gibi bakım gerektiren çocuklar değiller hepsi çok olgun gereğinden fazlaNe biliyim belkide siz bakmazsınız bişey olur diye yanına aldı bilemiyorum.
+10000000Yok ya biz milletçe akıllanmayız. Onca pedofili,taciz,tecavüz ve cinayet olayları gördük ama hâlâ saf salak gibi düşünüyoruz. Biraz uyanık olun ya.
Babanın çocuğunun yanında "külotla" yatması ne demek? İsterse hava 50° olsun,nem olsun hiçbir şekilde bir baba çocuğunun yanında o şekilde yatmamalı hatta dolaşmamalı. Bunları normal bulmamız içler acısı... Bir de çok normalmiş gibi " ne var bunda benim kocam da öyle yatar çocukların yanında" diyorsunuz. Çok güzel bir şeymiş gibi.
Hı ben sadece adam cocuguyla geldi sandım.Mümkün değil evde annemler halamlar biz eşi diğer kızları vardı. Zaten iciceyiz elimizde buyur çocuklar. Ve dediğim gibi bakım gerektiren çocuklar değiller hepsi çok olgun gereğinden fazla
Esim okumaz ama olur da denk gelir d
Korkusuyla detay veremiyorum bir kere yazayım lütfen tekrarlamayin malum olay diye ima ederseniz anlarım; ben de bikac kere göğsüme bakarken yakaladim ama konuşma anında,sanki dalmış gibi. Ki nikah düşmüyor bize...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?