Sapık mi nasıl anlarım

Kilot giymiş olması evet belki yanlıştır. Ama aynı baba denizde slep te giyiyor olabilir . Kızıyla uyuyor demekki seviyor evlatlarını. Evet saçma buldum
Belliki İyi niyetli birisiniz ama karşılaştırmanız saçma olmuş. Denizde mayoyla yüzmek başka küloduyla yatağa yatmak başka. Belkide adam sadece düşüncesizdir bilemeyiz. Yerinde eşim olsa ne yapardı diye düşünüyorumda pantolonla yatmak istemiyorsa kızımızı yanına almazdı kızımızla yatmak istersede pantolonunu çıkarmazdı. Dedimya belkide sadece düşünememiştir. İnşallah öyledir

Yok bize gelmeleri gerekiyordu zaten başka bi nedenle. Biz derken annemin evi aslında nasılsa artık akrabam olduğu ortaya çıktı. Yemek hazırlıyorduk ben yemege kadar dinleneyim dedi.
madem temege kadar diblenecek düz yatabilirdi neden üatünü cıkarmıs olsunki pantolonu cokmu kırısan cinsten hersey olabilir. atlıkarınca diye bir film izlemiştim orda cok soguk birsekilde anlatıyor gercekleri

Zannetmiyorum aklı ermiyor diye düşünmüştür . Denizde slep giyiyorsa kilot çok mahrem gelmez bence .inş öyle değildir. Benim eşim evde şort giyer(kilot değil) onunla uyurlar kızımla. Üzerlerini örteriö hep. Baba kız onlar . Bilmiyorum midem bulanıyor şuan

Herkes kendi babasini kocasini ornek vermis.
Ordaki adam sizin esleriniz veya babalariniz degil ki.
Bence bi kiz cocugu babasiyla ayni yatakta kulotla yatmamali..
Kimi pis nefisli kimi insan evladi.. bunu ancak Allah bilir.
Konu sahibi bnce kizin annesine laf at iyi niyetle.
Ne guzel kizin babaya duskun heralde, gecen bos bulundum odaya daliverdim, hep beraber mi uyurlar filan de.,
Yani bn olsam adamin donunu da muhabbete sIkistirmaya calisirdim da nasil denir bilmiyorum

Artık paranoyak olduk. Kızımı bir erkek kucağına aldığında istemsiz olarak göz hapsine aldığımı farkettim. Herkes potansiyel tehlike gibi geliyor. Rabbim kötü niyet besleyen herkesten korusun evlatlarımızı.

Kilot giymiş olması evet belki yanlıştır. Ama aynı baba denizde slep te giyiyor olabilir . Kızıyla uyuyor demekki seviyor evlatlarını. Evet saçma buldum
Rizeli 2 gundur denk geliyorum yorumlarına.cidden ya cok iyi niyetlisin ya da kendi pencerenden bakiyosun olaylara.senin ettafinda olmadigi icin boyle seyler olmaz gozuyle bakiyosun.
Benimde basima gelmedi boyle bisey cok sukur.biz sansli cocuklarmisiz.mesela ben babamla yatmayi cok severdim.adam gece calisir isten gelirdi atlet kilot yatardi hemde.hemen girer yatardim yanina.olmayacak bisey degil babanin kiziyla uyumasi.ama konu sahibinin iskillendigi daha farkli seyler var ki dikkatini cekmis bence

Ben anormal bir durum goremedim. O yslardayken bazen babam beni yıkardı bile annem olamadığı zamanlar. TABiki alt camasirim olurdu ustumde. Biz cok yakin baba kizdik birlikte uyurduk birlikte gezerdik denize giderdik. Daha somut ve farkli seyler olmadikca boyle dusunmeyin derim. Ama yinede iciniz rahat etmeyecekse gozetim altinda tutmaya izlemeye devam edin

Ben anormal bir durum goremedim. O yslardayken bazen babam beni yıkardı bile annem olamadığı zamanlar. TABiki alt camasirim olurdu ustumde. Biz cok yakin baba kizdik birlikte uyurduk birlikte gezerdik denize giderdik. Daha somut ve farkli seyler olmadikca boyle dusunmeyin derim. Ama yinede iciniz rahat etmeyecekse gozetim altinda tutmaya izlemeye devam edin

Bende annemle babamın arasına girer uyurdum zaman zaman ... Çoğunlukla da babama sarilirdim ama babam hiç bir zaman iç camasiriyla karşımda dolanmadi hele hele misafirliğe gittiği bi evde asla gece camasirli durmaz mümkün değil. Mutlaka pijama giyer

Yanında kızı da olsa eside tekde siz asla kapıyı çalmadan girmemelisiniz bu arada ...

Aman Allahim rabbim korusun hamile kalinca cikti demek yikildimmm cok uzucu ne hale geldi insanlar or... evladi adam

Bisey soracam kilotlu olan kimdi kimse kusura bakmasin ama devir degisti benim 11 yasinda yegenim var enistem kizinin yaninda atletle bile durmuyor yetisme tarziyla alakali ama kizlari korkutmus olabilir en buyugu kac yasinda annelerinin tutumu nedir siz takipte olun kesinlikle

Bisey soracam kilotlu olan kimdi kimse kusura bakmasin ama devir degisti benim 11 yasinda yegenim var enistem kizinin yaninda atletle bile durmuyor yetisme tarziyla alakali ama kizlari korkutmus olabilir en buyugu kac yasinda annelerinin tutumu nedir siz takipte olun kesinlikle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…