Sapıklar yüzünden çocuk yapmaya korkuyorum:((((

dermet

FURKANIM VE BABASI
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2010
1.895
29
118
Diyarbakır
Merhaba arkadaşlar hepimiz okuyor ve görüyoruz çocuk tacizcilerini tecavüzcülerini.budurumdan elbetteki hepimiz rahatsızlık duyuyoruz.ama beni çok acayip etkiliyor.ben hastanede çalışıyorum ve onlarca vakka duydum.ama hiç karşılaşmadım.cumartesi günü yoğun bakıma 9 yaşında bir kız çocuğu yatmış.intihar etmiş sözüm ona kadın doğumcu muayenede tecavüz girişimnde bulunulmuş demiş.yavrum solunum cihazına bağlıymış.ailenin açıklaması koyun kestik ipi asmıştık çocuk da gidip boynuna bağlamış intihar etmiş demiş.:14:ama dokuz yaşındaki çocuk nerden bilir ki intihar etmek nedir...........muhtemelen aileden biridir..
bunları düşündükçe çocuk yapmayı istemiyorum korkuyorum..

Son düzenleme:
Al bendende o kadar diyorum ki bu dünyaya cocuk getirerek ona haksizlik etmiyecekmiyim..

hepimizin cocugu olmasada yegeni var vs yaaaa:43:

gercekten ne kadar kötü düsünmesi bile

Tamam yapanları ettin hadım ya yapmayanları napıcaz?
Kimsenin aklından geçenleri okuyamıyoruz fırsat kolluyorlar yapabilmek için.
Eee olay olduktan sonra zaten masum insanlar hayattan kopmus oluyorlar.
Benimde 2 kız kardeşim var nasıl korkuyorum onlar için...

bu durumu o kadar takıyorum ve üzülüyorum ki geçenlerde eşim sen çocukken böyle bişey mi yaşadın diye sordu.ya allah kahretsin bu insanları.inanın yarın bigün çocuğum olsa kafayı yerim kime bırakacam nasıl bıracakam bilmiyorum heralde işten ayrılırım.

Al bendende o kadar diyorum ki bu dünyaya cocuk getirerek ona haksizlik etmiyecekmiyim..

hepimizin cocugu olmasada yegeni var vs yaaaa:43:

gercekten ne kadar kötü düsünmesi bile

bende bazen böyle düşünüyorum çocuğu dünyaya getirerek günahına girecem sanki.

Uçak kazaları oluyor diye uçağa da binmeyelim mi mesela?[/QUOTEbu kadar hassas bi konuda niye gereksiz bi alaycılık yapıyon anlamış değilim.uçak fobisi olan birinede sen zorla bin korkak d,yemi korkusunu yenmes,ne yardımcı olursun.sadece bu konuya aşırı tepkiliyim

Tamam yapanları ettin hadım ya yapmayanları napıcaz?
Kimsenin aklından geçenleri okuyamıyoruz fırsat kolluyorlar yapabilmek için.
Eee olay olduktan sonra zaten masum insanlar hayattan kopmus oluyorlar.
Benimde 2 kız kardeşim var nasıl korkuyorum onlar için...

bilmem hadım ettirmek caydırıcı olur diye düşündüm.hoş sapıklar o zamanda daha farklı zarar verirler.

Korkmakta o kadar haklısın ki, anlatamam. Ben anneyim, Allah uzun ömürler versin, bir oğlum var. Erkek çocuğu olmasına rağmen, kız çocuğum varmış gibi sürekli tetikteyim. Bu zamanda artık erkek veya kız çocuk hiç farketmiyor canım. İnsanlar öyle kötü olmuşlar ki, artık apaçık çocuklara saldırıyorlar. Yıllar geçtikçe, Amerikası olsun avrupası olsun tüm dünyadan çocuk tacizleri haberleri artıyor. Üstelik cüzi bir cezayla hapisten kutuluyorlar. Herşeyden kötüsü yaşamalrına izin veriliyor!! Başka çocukların anne ve babaların canını yaksınlar diye herhalde. Son derece humanist ve merhametli bir insan olmama rağmen, çocuk tacizcilerinin hayatta bırakılmalarına asla anlayış gösteremiyorum. Ama tüm bunlardan korktuğun için kendini çocuk sahibi olmaktan esirgememelisin. Yavrunu elinden geldiğince koruyup kolladığın sürece Allah'ın da esirgemesi ile hiç bir şey olmaz. Çocuğunu aklı ermeye başladığı andan itibaren cinsellik konusunda anlayabileceği cümlelerle detaya girmeden eğitirsin. Ben oğluma birinci sınıfa başladığından beri anlatıyorum. Yolda adres soran kimselere cevap verme hemen uzaklaş diyorum, araba sana yaklaşıp bir şey söyleyenleri dinleme hemen koşarak kaç diyorum. Yetişkin hiç kimsenin aracına binme. Sadece okuldan ben veya babanla çıkabilirsin, tanıdık veya akraba ile asla okuldan dışarı çıkma diyorum. Bir öğretmenle tek başına aynı sınıfta veya tuvalette kalma diyorum. Biri sana uygunsuz dokunursa hemen çevrendeki en yakın öğretmene şikayet et dışarıda ise avazın çıktığı kadar bağır diğer yetişkinlerin yardım etmesini sağla diyorum, bana muhakkak anlat diyorum....v.s. v.s. Zaman kötü, insanlar kötü ve korkunç. Allah cümlemizin yavrusunu merhametli, iyi kalpli insanlarla karşılaştırsın. Kötülere fırsat vermesin.

malesef türkiyede bu tür olaylara cezası az....bir kaç yıl besliyorlar ondan sonra salıyolar insanların içine...bunları yapanlar bir ömür boyu veya ilaç verip Amerikadaki gibi öldürseler...bakim o zaman yapabiliyorar mı?bizim sokakta adamın birisi almış alkolü kadına çarptı...kadın öldü...3 ay sonra serbest....

Korkmakta o kadar haklısın ki, anlatamam. Ben anneyim, Allah uzun ömürler versin, bir oğlum var. Erkek çocuğu olmasına rağmen, kız çocuğum varmış gibi sürekli tetikteyim. Bu zamanda artık erkek veya kız çocuk hiç farketmiyor canım. İnsanlar öyle kötü olmuşlar ki, artık apaçık çocuklara saldırıyorlar. Yıllar geçtikçe, Amerikası olsun avrupası olsun tüm dünyadan çocuk tacizleri haberleri artıyor. Üstelik cüzi bir cezayla hapisten kutuluyorlar. Herşeyden kötüsü yaşamalrına izin veriliyor!! Başka çocukların anne ve babaların canını yaksınlar diye herhalde. Son derece humanist ve merhametli bir insan olmama rağmen, çocuk tacizcilerinin hayatta bırakılmalarına asla anlayış gösteremiyorum. Ama tüm bunlardan korktuğun için kendini çocuk sahibi olmaktan esirgememelisin. Yavrunu elinden geldiğince koruyup kolladığın sürece Allah'ın da esirgemesi ile hiç bir şey olmaz. Çocuğunu aklı ermeye başladığı andan itibaren cinsellik konusunda anlayabileceği cümlelerle detaya girmeden eğitirsin. Ben oğluma birinci sınıfa başladığından beri anlatıyorum. Yolda adres soran kimselere cevap verme hemen uzaklaş diyorum, araba sana yaklaşıp bir şey söyleyenleri dinleme hemen koşarak kaç diyorum. Yetişkin hiç kimsenin aracına binme. Sadece okuldan ben veya babanla çıkabilirsin, tanıdık veya akraba ile asla okuldan dışarı çıkma diyorum. Bir öğretmenle tek başına aynı sınıfta veya tuvalette kalma diyorum. Biri sana uygunsuz dokunursa hemen çevrendeki en yakın öğretmene şikayet et dışarıda ise avazın çıktığı kadar bağır diğer yetişkinlerin yardım etmesini sağla diyorum, bana muhakkak anlat diyorum....v.s. v.s. Zaman kötü, insanlar kötü ve korkunç. Allah cümlemizin yavrusunu merhametli, iyi kalpli insanlarla karşılaştırsın. Kötülere fırsat vermesin.

benim çocuğum yok.ama kardeşimi bu konuda o kadar sıkıyorum ki.erkek çocuk dördüncü sınıfa gidiyor.ayrı şehride olmadığımız için hergün arıyor tembihliyorum çocuğa okulda sakın tuvalete gitme diyorum hergün evde tuvalete gitmesini tembihliyorum.ne bileyim sizin anlattığınız gibi bende nasihatlerde bulunuyorum .daha da yapacak bişey yok.rabbim oı küçücük melekleri korusun

Ama bir diger sorunda cocuklarina bu konuda inanmayan Veliler,

ve herhalde buda sapiklara bir nebzede olsa cesaret verebiliyordur,hani ben derim söyleme annene babana yoksa........gibi düsünceler cesaret verebiliyordur eminim bu sapiklara

malesef türkiyede bu tür olaylara cezası az....bir kaç yıl besliyorlar ondan sonra salıyolar insanların içine...bunları yapanlar bir ömür boyu veya ilaç verip Amerikadaki gibi öldürseler...bakim o zaman yapabiliyorar mı?bizim sokakta adamın birisi almış alkolü kadına çarptı...kadın öldü...3 ay sonra serbest....

bi ara bir kaç millet vekili hadım edilsin demişti yakın tarihte.bir kaç millet vekilli ise bu insan haklarına aykırıdır demişti.peki sizce o sapıkların yaptığı insna haklarına aykırı değil mi allah aşkına.:50:

Ama bir diger sorunda cocuklarina bu konuda inanmayan Veliler,

ve herhalde buda sapiklara bir nebzede olsa cesaret verebiliyordur,hani ben derim söyleme annene babana yoksa........gibi düsünceler cesaret verebiliyordur eminim bu sapiklara

bir çoğuda görmezden geliyor.benim en başta anlattığım olayda sanırım aileden biri bunu yapmıştı.ve muhtemelen tek çare zavallı kızı öldürmekti onlar için.aslında onların durumuda çok zor.:14:

bir çoğuda görmezden geliyor.benim en başta anlattığım olayda sanırım aileden biri bunu yapmıştı.ve muhtemelen tek çare zavallı kızı öldürmekti onlar için.aslında onların durumuda çok zor.:14:

Bilmiyorum tr de yasamadigim icin,ama peki devlet ne kadar aydinlatici yollar sunuyor ailelere?haberin var mi bu konuda....

düsünsene ya bir hayat maf oluyor böyle bir cirkinlikte canilikte:50::50:

Mecburen cocuklari cok büyük bir titizlikle bu konuda egitmeliyiz:31:

ben belki geri kafali düsünüyor olabilirim ama ufacik kizlara minicik etek giydirmekte yazin mesela hic dogru degil.

Back
X