Korkmakta o kadar haklısın ki, anlatamam. Ben anneyim, Allah uzun ömürler versin, bir oğlum var. Erkek çocuğu olmasına rağmen, kız çocuğum varmış gibi sürekli tetikteyim. Bu zamanda artık erkek veya kız çocuk hiç farketmiyor canım. İnsanlar öyle kötü olmuşlar ki, artık apaçık çocuklara saldırıyorlar. Yıllar geçtikçe, Amerikası olsun avrupası olsun tüm dünyadan çocuk tacizleri haberleri artıyor. Üstelik cüzi bir cezayla hapisten kutuluyorlar. Herşeyden kötüsü yaşamalrına izin veriliyor!! Başka çocukların anne ve babaların canını yaksınlar diye herhalde. Son derece humanist ve merhametli bir insan olmama rağmen, çocuk tacizcilerinin hayatta bırakılmalarına asla anlayış gösteremiyorum. Ama tüm bunlardan korktuğun için kendini çocuk sahibi olmaktan esirgememelisin. Yavrunu elinden geldiğince koruyup kolladığın sürece Allah'ın da esirgemesi ile hiç bir şey olmaz. Çocuğunu aklı ermeye başladığı andan itibaren cinsellik konusunda anlayabileceği cümlelerle detaya girmeden eğitirsin. Ben oğluma birinci sınıfa başladığından beri anlatıyorum. Yolda adres soran kimselere cevap verme hemen uzaklaş diyorum, araba sana yaklaşıp bir şey söyleyenleri dinleme hemen koşarak kaç diyorum. Yetişkin hiç kimsenin aracına binme. Sadece okuldan ben veya babanla çıkabilirsin, tanıdık veya akraba ile asla okuldan dışarı çıkma diyorum. Bir öğretmenle tek başına aynı sınıfta veya tuvalette kalma diyorum. Biri sana uygunsuz dokunursa hemen çevrendeki en yakın öğretmene şikayet et dışarıda ise avazın çıktığı kadar bağır diğer yetişkinlerin yardım etmesini sağla diyorum, bana muhakkak anlat diyorum....v.s. v.s. Zaman kötü, insanlar kötü ve korkunç. Allah cümlemizin yavrusunu merhametli, iyi kalpli insanlarla karşılaştırsın. Kötülere fırsat vermesin.