Sapıklar yüzünden çocuk yapmaya korkuyorum:((((

başlık bile ürküttü beni,en çok korktuğum şey...nasıl bir devirde yaşıyoruz ki artık kimseye güvenemiyoruz.ikiz oğullarım var ve onları hep korumak istiyorum.tv de bu tip haberleri izlimeyorum,gazeteler de böyle şeyler varsa okumuyorum..uzak durmaya çalışıyorum çünkü sürekli tedirginlik ve şüphe içinde yaşamak da hiç normal değil.ben psikolojik danışmanım ve birgün bir öğrencim gelip de tacize falan uğradım diye anlatacak diye ödüm kopuyor..daha hiç olmadı böyle birşey ama herkesin başına gelibilir ve ben o zaman o çocuğa nasıl yaklaşırım bilemiyorum..üstelik 9 yıldır bu işi yaptığım halde..onlara iyi ve kötü dokunma nedir,nasıl davranılmalıdır bunları anlatıyorum.velilerimi bu konuda bilinçlendirmeye çalışıyorum..Allah'ım bütün çocuklarımızı korusun,pis ellere düşürmesin..

amiiiin cnm.inşallah senin gibi öğretmenler ve bilinçli veliler sayesinde çocuklar doğru yanlışı öğrenir.allah senden razı olsun.

cok güzel seyler paylasılıyor bu sıtede ama en cok dikkatımı ceken konulardan brı oldu bu.bende bir anneyım. daha cok yenı bır anneyım. 4 aylık bir kızım var.bekarken hep diyordum cocugum olsa bile calışmayı isterım 4 5 yasına geldiğinde falan olabilir. kreşe yolarım diye.. fakat bu duzen byle ilerlediği surece değil 4 5 yas 20 25 yasına dahı gelse gözümü üzerınden ayırmayı ıstemıyorum. zaten 20 li yaslar daha da tehlikeli olmaya basladı. ya buyudu artık bişey olmaz diyorsun ama adam kapısının önunden kcırıyor kocaman kızı.o yuzden en buyuk görev bız anelere dusuyor.her seyı , işi gücü bırakıp evlatlarımızla zaman gecırmeli ve onları cok ıyı bılgılendirmelıyız. HAYAT NE KADAR ZOR İNSANLAR NE KADAR KÖTÜ OLSADA BELKİ SENIN COCUGUNLA DUZELECEK BU DUNYA. KORKMA. SEN VE SENIN GIBI DUSUNEN ANNELER OLDUKCA DAHA GÜZEL OLACAK BU DÜNYA. SEN HER SEYI COK GUZEL ÖGRET COCUGUNA. ONU KORU VE KOLLA. HİÇ AMA HİÇ GEÇ KALMA COCUK YAPMAYA. ÇÜNKÜ BU OLAY ÇOK HARIKA ...

rabbim hayırlısıyla anne olmayı nasip etssin bana ve çocuğu olmayan tüm bayanlara.inşllh çocuğumu yeterince koruyabilirim.bazen bende eğer çocuğum olursa işten mi ayrılsam diye düşünüyorum.çünkü bu tür olaylar bana göre(bu bnm fikrim tepki çekmek istemiyorum)kadının iş hayatına girmesiyle arttı.tabiki geri kafalı değilim elbetteki kadın çalışmalı ama ailemize yeterince zaman ayıramıyoruz.ben nöbet tuttuyorum ve bu ay 11 nöbet tuttum onbir gece evde değildim.altı günde mesai yaptım eğer bi çocuğum olsaydı ona ne kadar zaman ayırabilirdim ki......:50:

rabbim bütün yavruları korusun 2 yaşını doldurmak üzere bir kızım var bazen anneme bırakıyorum allah sizi inandırsın kardeşimle bile yanlız bırkma diye diye tembih ediyorum
kardeşimle alakalı bişey olduğundan değil elbette böyle bişey mümkünmü ama öteki gözünden sakınmak olayı varya aynen öyle allahım sen koru yaa

BİDE bu insan görünümlü yaratıklardaki en kötü hadise hiçbir belirti olmamasıymış ASLA KENDİLERİNİ BELLİ ETMEZLERMİŞ ARAMIZDA DOLANAN BİRSÜRÜ PEDOFİLİ HASTASI VAR MALESEF..

rabbim bütün yavruları korusun 2 yaşını doldurmak üzere bir kızım var bazen anneme bırakıyorum allah sizi inandırsın kardeşimle bile yanlız bırkma diye diye tembih ediyorum
kardeşimle alakalı bişey olduğundan değil elbette böyle bişey mümkünmü ama öteki gözünden sakınmak olayı varya aynen öyle allahım sen koru yaa

BİDE bu insan görünümlü yaratıklardaki en kötü hadise hiçbir belirti olmamasıymış ASLA KENDİLERİNİ BELLİ ETMEZLERMİŞ ARAMIZDA DOLANAN BİRSÜRÜ PEDOFİLİ HASTASI VAR MALESEF..

şu anlattığın aklımdan geçmiyor değil.düşünüyorumda bebeğim olunca anneme ya da kayınvalidemem bırakırmıyım diye??
şu söyledikleriniz aklıma geliyor.kaynıma yada kardeşime bile güvenemiyorum.ya bu zamanda babalar evlatlarına neler yapıyor.rabbimmmmm sen koru minik melekleri

Bende konuya farklı bir açıdan baktım yazdıklarınızı okuyunca..Evrende telepati diye birşey vardır.Hani birşeyi çok düşünürüz olur ya.Bence bu kötü düşünceleri zihnininizden uzaklaştırmaya çalışın.Kötü düşünmeyelimki kötülükleri çağırmayalım.Hayra yoralım bazı şeyleri.Demek istediğim polyanna olalım değil tabiki KORUYALIM,GÖZETELİM,EĞİTELİM,BİLİNÇLENDİRELİM çocuğumuzu ve anne-baba olarak onu koruyalım dışarıya karşı elimizden geldiğince ne çocuğu sıkarak ne serbest bırakarak.Ve sonra dua edelim ben hatırlarım her kapıdan çıktığımda annem beni dualarla uğurlardı.Allahın koruduğu aziz olur bence.Bu tarz şeyleri zaten genelde sahipsiz ve baskı altına alabilecekleri çocuklara yapıyorlar.Benim çocuğum yok ama allahım hepinizin evlatlarını bu tarz kötülüklerden muhafaza eylesin.

:49:
Bende konuya farklı bir açıdan baktım yazdıklarınızı okuyunca..Evrende telepati diye birşey vardır.Hani birşeyi çok düşünürüz olur ya.Bence bu kötü düşünceleri zihnininizden uzaklaştırmaya çalışın.Kötü düşünmeyelimki kötülükleri çağırmayalım.Hayra yoralım bazı şeyleri.Demek istediğim polyanna olalım değil tabiki KORUYALIM,GÖZETELİM,EĞİTELİM,BİLİNÇLENDİRELİM çocuğumuzu ve anne-baba olarak onu koruyalım dışarıya karşı elimizden geldiğince ne çocuğu sıkarak ne serbest bırakarak.Ve sonra dua edelim ben hatırlarım her kapıdan çıktığımda annem beni dualarla uğurlardı.Allahın koruduğu aziz olur bence.Bu tarz şeyleri zaten genelde sahipsiz ve baskı altına alabilecekleri çocuklara yapıyorlar.Benim çocuğum yok ama allahım hepinizin evlatlarını bu tarz kötülüklerden muhafaza eylesin.[/QUOTE

aslına eşimde seninle aynı fikirde.allah büyüktür koruru bebeğimizi diyor.rabbim bütün çocukları kötülüklerden korusun. aminn

Konuya bir şey dediğim yok..

Allah korusun bu sapıklardan lakin bir şey dikkatimi çekti küçük çocukların giyimini eleştirmişsiniz..

Çok ayıpladım..

Sorun küçücük kızların etekleri idiyse buyrun yasaklayın etekleri, taytları

Sanki sapıklığın önüne geçebileceksiniz..

bu konuda yurt dışında (ingilterede) subyancı oranı cok fazla oldugundan cıkarılan bir yasa ile cocukların deri altlarına çip koydurmaya basladı
aileler, aylık belli bir ucret veriyorsun bu şirkete ve internetden cocugun nerde anında izliyorsun pilin ömrü birkac sene. Bu sayede cocugun
yalan da söylese 3D google map gibi ozel bir haritadan tak diye cocugunun yeri ortaya cıkıyor. O kadar yüksek bir kalietsi var. Aslında
bunu bizde istesek hemen HUKUMET BİZİ FİŞLİYOR olur. Çip deri altına kondugundan ve cocukda yara cabuk iyileştiginden yerini kimse bilmiyor
ve doktordaki dosyasında yeri kayıtlı. İsterseniz ilerde cıkarttırabiliyorsunuz. Bizde ise bu kadar olmasada bir şekilde yapılabilmeli. Ama
daha hukumet kadınları koruyamıyor cocukları nasıl korusun. Aslında o sapıkları normal mahkumların oldugu yere koycan şişlensin ve haberi
tv de yayınlansın, ölüm korkusu sarar belki onları.

Back
X