Saplantili eski eş. Eş demek ne kadar dogruysa???

Telefon numaralarınızı değiştirin. (Telefon numaramı adım soyadımdan bulur diye düşünüyorsanız) Çok uzaktan bir akraba veya yakınınızın adına bir hat alınız.
Sosyal medya hesaplarınızın hepsini kapatın. İngilizce mail adresi alınız ve ingilizce kullanıcı adları ile hesaplar açabilirsiniz bulamaz sizi.
Elinizden geldiğince daha doğrusu imkanınız varsa avukat bulun kendinize. Herifin size söylediklerini, attığı mesajları, ses kayıtlarını, yazışmaları tek tek dosya oluşturun ve hepsini ona kaydedin. Delilleriniz olsun elinizde.
Bu işler öyle oyuna gelmez. Kaliteli hakim, savcı lazım.
Korkak olmayın bu kadar.

beni onunla evlenmeye mecbur etti.

umarım sizin yakınınız da en kısa zamanda kendine gelir ve kendi değerini anlar

ya vallahi yaradan dan tek duam onun beni unutup karşıma çıkmaması. ama bu işin sonu böyle gibi gözüküyor. şu işlerim bir belli olsa da şu şehri terk edebilsem yoksa bu son kaçınılmaz gözüküyor

Sadece ilk sayfayı okudum ve inanın ne diyeceğimi bilemedim bu neir bu nasıl adalet sitemidir çok geçmiş olsun peki hiçkimseye bir şey söylemeen şehir değiştirme şansınız yok mu
olması için beklediğim bazı işler var. kpss sonucuma göre ya açıklamayan mülakat sonucum ya da yarın başlayacak merkezi atama sonuçları. inşallah birinden biri olur da giderim. olmazsa da zaten ailemle burdan taşınmayı planlıyoruz. başka bir şehre gidip. işe girip yeni bir hayat

İlk hanımı da dövmüş yakın zamanda, demişsiniz.
İlk hanımın yeni eşi yanındayken mi oluyor ya hu bu?
Ya da sonrasında hiçbir şey yapılmamış mı?

O nasıl kurtulmuş eski eşinizden?

bir ara çantamda biber gazı taşıdım ama memurluklara başvurduğum için onu da çıkardım çantamdan. silahla eş değer tutulduğu için. hukuk sistemimiz kendimizi korumamıza bile izin vermiyor.lanet olsun.

Hukukumuzda bildiğim kadarıyla böyle şeyler var. Yani aslında bu adamın izninin yanması gerekirdi. Fakat sorun bunların uygalanmıyor olması, savcılar hakimler bu tür sorunlarla o kadar sık karşılaşıyor ki artık umursamıyor adamlar. Sonra bir kadının varsa çocuklarının ve ailesinin hayatı bitiyor, adam iyi halden yararlanıp 3-5 yılda çıkıyor, aynı sapkınlıkları yeni kurbanları üzerinde uyguluyor. Ayrıca ben bunu biraz da çoğu savcı ve hakimin erkek olmasına bağlıyorum.

Sana yapılan eziyet, psikolojik baskı çok ses getirmediği sürece ceza almaksızın çoğu şeyi yapabilir bu adam.

telefon numaramı hiç değiştimedim. çünkü bana ulaşamayınca ailemi arıyor. annemi babamı gibi. hatta inanır mısınız bilmem bir keresinde abimin kayınvalidesini bile aradı. o kadar yüzsüz bir işte... sosyal medyayı kullanamıyorum. tahmin ettiğiniz sebeplerden. çok da önemli değil ama ben nereye kadar saklanıcam ya? inanın çok zor böyle yaşamak.

bu şehri terk ederken elimdeki delillerle beraber isim soyisim değişikliği için bile başvurmayı düşünüyorum. ya da adıma koruma kararı çıksın ve ordan burdan tanıdık bulup beni bulamasın diye. ( nüfustan falan baktırıp ikametgahıma ulaşamasın diye.)

İlk hanımı da dövmüş yakın zamanda, demişsiniz.
İlk hanımın yeni eşi yanındayken mi oluyor ya hu bu?
Ya da sonrasında hiçbir şey yapılmamış mı?

O nasıl kurtulmuş eski eşinizden?
böyle insanları bilirsiniz az biraz. yalnız gezmezler... benim eski eşte yanındaki keşlere güveniyor. tam 3 hafta önce pazar günü çocukların annesi yeni eşiyle çocuklarını görmeye geliyor. normalde çocuklar babaanne de ama o hafta babadalar ve tabi doğal olarak kadın kocasıyla bunun evine gidiyor. bunlarda evde kalabalık oturuyorlar tabi. derken bu kadına diyor ki sen benim kapıma kocanla nasıl gelirsin? ve kavga çıkıyor. bu ve arkadaşları kadını ve kocasını orada dövüyorlar...

sonrasında her hangi bir şikayet veya emniyetlik bir şey olmuş mu bilmiyorum...

onların nasıl ayrıldığını yukarlarda bir yerlerde yazdım. çok kavga ediyorlarmıştı en son lanet olsun deyip ayrılmışlar... belki de kadın akıllılık edip bıktırdı kendinden bilmiyorum...

işte bunu bende düşünüyorum annemler evde yokken eve çağırayım evdeyken çekip öldüreyim. 5-10 yatar çıkarım. sonra da rahat bir nefes ala ala yaşarım diye. ama öyle yaparsam aldığım canın hesabını nasıl veririm yaradana?

Sanki kendi kardesim arkadasim akrabamin basina gelmis kadar uzuldum. Rabbim tez zamanda kurtarsin sizi bu beladan.. Nice nice ferah kapilari acsin insallah. Zalim herifin gonlune merhamet dussun islah olsun insallah..
amin inşallah. ne güzel bir dua...

Nasil bir hayvanlik bu ya. Rabbim yardimciniz olsun insaallah kurtulursunuz.

inşallah aldığım her nefeste o var. bıktırdı artık. gelse öldürse daha kolay. her gün her gün stres, korku daha zormuş.

rabbim kimseye yaşatmasın

sabah işe gidicem. yatmam gerekiyor herkese iyi geceler ve teşekkürler

Yok yok sen sakın öyle bir hata yapma.
Evet böyle yaşamak çok zor ama özgürlüğün olmadan yaşamak da çok zor.
Ayrıca sadece yatıp çıkmak olsa neyse, mimleneceksin ve kasıtlı işlediğin bir suçtan dolayı iş bulamayacaksın vs vs.
İmkanın varsa direkt başka şehre taşın.
En kısa zamanda izmirden çoook uzaklara git.
İzini kaybettir.

Bir de dediğim gibi başka şehre taşınana kadar elektroşok cihazı taşı yanında, biraz ceza almak canından kıymetli değil ya. Allahım yardımcın olsun, o ş.refsizn de boynu altında kalsın. Rabbim sana bu kötü günleri hayırlısıyla atlatmayı nasip etsin. Yüzünden gülücük eksik olmasın canım benim..

inşallah aldığım her nefeste o var. bıktırdı artık. gelse öldürse daha kolay. her gün her gün stres, korku daha zormuş.

rabbim kimseye yaşatmasın
Amin artik can guvenliginiz yok ama bunun icin adaletimizin yapacagi bir sey de yok nasil bi yerdeyiz bilmiyorum ama Allah sonumuzu hayir eylesin. Artik eksilmek istemiyoruz. Kadinlarimiz yasasin guvende olsun. Her an birsey mi olacak diye arkamiza bakarak yurumek istemiyoruz.
Avukatinizla tekrar gorusun elbet yapicak birseyler olmali

Allahim yarabbim ne manyaklar var sen koru..
Neden ceza evine girdi?

ya benim ki kötü bir öneri olabilir ama şok cihazı biber gazı onu öldürmeyecek ama bayağı etkili olabilecek koruyacak yöntemler
annenle m, yaşıyorsun tek mi bir de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…