beni onunla evlenmeye mecbur etti.Nasıl yani zorla mı evlendi senle ay bana fenalık geldi mübarek aylarda bir köşede ölse kalsa...bizdede var böyle bir damat ..bir gün elimizde kalacak ama kızımız salak korkusundan donup duruyor..ipiyle kuyuya inemiyoruz.
ya vallahi yaradan dan tek duam onun beni unutup karşıma çıkmaması. ama bu işin sonu böyle gibi gözüküyor. şu işlerim bir belli olsa da şu şehri terk edebilsemVala sen doğrusun da bu adam bunu hak ediyor. Bazisi da boyle baskasinin yumrugunu yemeyince kendininkini balyoz sanıyor tecrubeyle sabit yani epey temiz dovulse sesi kesilebilir cidden. Eskiden delileri döve döve iyilestirirlermis. Mantikli cunku insanin delirmesi icin az da olsa konfora ihtitac var. Karni ac, acı icinde biri psikolojisini bozma lüksüne sahip degil. Kredi cekecekse annen bari uc ay bi yere kacirsinlar adamlari maaşa baglayin. Gece gunduz dovsunler ac biraksinlar islatsinlar. Icim bi nebze sogudu bak düşününce.
olması için beklediğim bazı işler var. kpss sonucuma göre ya açıklamayan mülakat sonucum ya da yarın başlayacak merkezi atama sonuçları. inşallah birinden biri olur da giderim. olmazsa da zaten ailemle burdan taşınmayı planlıyoruz. başka bir şehre gidip. işe girip yeni bir hayatSadece ilk sayfayı okudum ve inanın ne diyeceğimi bilemedim bu neir bu nasıl adalet sitemidir çok geçmiş olsun peki hiçkimseye bir şey söylemeen şehir değiştirme şansınız yok mu
bir ara çantamda biber gazı taşıdım ama memurluklara başvurduğum için onu da çıkardım çantamdan. silahla eş değer tutulduğu için. hukuk sistemimiz kendimizi korumamıza bile izin vermiyor.lanet olsun.Yanınızda elektroşok cihazı taşıyın.
Evet ülkemizde şuan yasal değil bildiğim kadarıyla fakat karşınıza çıkar ve size zarar vermeye kalkışırsa canınızı kurtarabilirsiniz en azından.
aslında bazen hakimler ve savcılar nasıl desem yetkisini kullanabilmeli. yani başka ülkelerde bu hukuk sistemi var mıdır bilemiyorum ama öyle olmalı. o cezaevinden izinli çıktığında benim evimde elinde bıçakla salon koltuğumuzun altında ki sandıkta polisler tarafından bulunmuş olmasına rağmen iznine devam edememeliydi. savcının açıklaması şu: ama seni dövdüğünü kabul etmedi!!! polislerin tuttuğu tutanağı imzalamadı. lanet olsun bi imzamı? e benim evimde yakalandı o ne olacak? yazıkmış kaç ay çocuklarından ayrı kalmış. savcıya olay çıkarmayacağına dair söz vermiş de iznine devam etmiş...
telefon numaramı hiç değiştimedim. çünkü bana ulaşamayınca ailemi arıyor. annemi babamı gibi. hatta inanır mısınız bilmem bir keresinde abimin kayınvalidesini bile aradı. o kadar yüzsüz bir işte... sosyal medyayı kullanamıyorum. tahmin ettiğiniz sebeplerden. çok da önemli değil ama ben nereye kadar saklanıcam ya? inanın çok zor böyle yaşamak.Telefon numaralarınızı değiştirin. (Telefon numaramı adım soyadımdan bulur diye düşünüyorsanız) Çok uzaktan bir akraba veya yakınınızın adına bir hat alınız.
Sosyal medya hesaplarınızın hepsini kapatın. İngilizce mail adresi alınız ve ingilizce kullanıcı adları ile hesaplar açabilirsiniz bulamaz sizi.
Elinizden geldiğince daha doğrusu imkanınız varsa avukat bulun kendinize. Herifin size söylediklerini, attığı mesajları, ses kayıtlarını, yazışmaları tek tek dosya oluşturun ve hepsini ona kaydedin. Delilleriniz olsun elinizde.
Bu işler öyle oyuna gelmez. Kaliteli hakim, savcı lazım.
Korkak olmayın bu kadar.
böyle insanları bilirsiniz az biraz. yalnız gezmezler... benim eski eşte yanındaki keşlere güveniyor. tam 3 hafta önce pazar günü çocukların annesi yeni eşiyle çocuklarını görmeye geliyor. normalde çocuklar babaanne de ama o hafta babadalar ve tabi doğal olarak kadın kocasıyla bunun evine gidiyor. bunlarda evde kalabalık oturuyorlar tabi. derken bu kadına diyor ki sen benim kapıma kocanla nasıl gelirsin? ve kavga çıkıyor. bu ve arkadaşları kadını ve kocasını orada dövüyorlar...İlk hanımı da dövmüş yakın zamanda, demişsiniz.
İlk hanımın yeni eşi yanındayken mi oluyor ya hu bu?
Ya da sonrasında hiçbir şey yapılmamış mı?
O nasıl kurtulmuş eski eşinizden?
Hukukumuzda bildiğim kadarıyla böyle şeyler var. Yani aslında bu adamın izninin yanması gerekirdi. Fakat sorun bunların uygalanmıyor olması, savcılar hakimler bu tür sorunlarla o kadar sık karşılaşıyor ki artık umursamıyor adamlar. Sonra bir kadının varsa çocuklarının ve ailesinin hayatı bitiyor, adam iyi halden yararlanıp 3-5 yılda çıkıyor, aynı sapkınlıkları yeni kurbanları üzerinde uyguluyor. Ayrıca ben bunu biraz da çoğu savcı ve hakimin erkek olmasına bağlıyorum.
Sana yapılan eziyet, psikolojik baskı çok ses getirmediği sürece ceza almaksızın çoğu şeyi yapabilir bu adam.
amin inşallah. ne güzel bir dua...Sanki kendi kardesim arkadasim akrabamin basina gelmis kadar uzuldum. Rabbim tez zamanda kurtarsin sizi bu beladan.. Nice nice ferah kapilari acsin insallah. Zalim herifin gonlune merhamet dussun islah olsun insallah..
inşallahNasil bir hayvanlik bu ya. Rabbim yardimciniz olsun insaallah kurtulursunuz.
işte bunu bende düşünüyorum annemler evde yokken eve çağırayım evdeyken çekip öldüreyim. 5-10 yatar çıkarım. sonra da rahat bir nefes ala ala yaşarım diye. ama öyle yaparsam aldığım canın hesabını nasıl veririm yaradana?
Amin artik can guvenliginiz yok ama bunun icin adaletimizin yapacagi bir sey de yok nasil bi yerdeyiz bilmiyorum ama Allah sonumuzu hayir eylesin. Artik eksilmek istemiyoruz. Kadinlarimiz yasasin guvende olsun. Her an birsey mi olacak diye arkamiza bakarak yurumek istemiyoruz.inşallahaldığım her nefeste o var. bıktırdı artık. gelse öldürse daha kolay. her gün her gün stres, korku daha zormuş.
rabbim kimseye yaşatmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?