- 4 Eylül 2017
- 581
- 1.884
- 28
Evet bende bu tavırı son zamanlarda çok fazla görmeye başladım . Bu tabiri de hiç sevmem ama onların dilinden söylemek gerekirse; vermiceksen hiç görüşerek vakit kaybedemem seninle tavrı var erkeklerde.
Evet bende yalnız yaşıyorum ve bu onların aklında nasıl bir anlam ifade ediyorsa artık dediğiniz gibi hemen kendilerini eve attırmaya uğraşıyorlarEvlenmeden önce yalnız yasıyordum.ve tanıştıgım insanlar hemen kendini zorla evime davet ettirmek istiyordu ve ben bundan nefret edip hemen görüşmeyi kesiyordum.ne itici ne bayagı bi hareket.bayan isterse zamanla eder zaten ama nedir ilk etapta hemen eve girme hevesi hiçte iyi niyet görmüyorum ne münasebet bayan demeden evine geleyim falan.iyi etmişsin tabiki haklısın görüşmeye değmez
hiç yani . Bide çok merak ediyorum bu tarz tekliflere evet diyen kadınlar var mı ki bu erkekler bunu oldurmaya çalışıyor.Geçenlerde bir yavşakla buluştum. Dışarda buluşuyoruz diye gidiyorum yanına, buluştuğumuz anda evine gitmem için yalvardı saatlerce, bana şarap almış da bilmem ne de. Zorla bir cafeye oturttum. Hesabı da ödedi, bir daha da görüşmedim.
Cafeye oturduktan sonra teklif etseydi gidebilirdim belki, bu yavşaklar yol yordam bilmiyorlar. Böyle yapanların hepsinin ezik ve beceriksiz olduğunu düşünüyorum. İlla sevgili olmak zorunda da değiliz ama sen kimsin Brad Pitt misin de ben senin üstüne atlıycam Allah'ın yavşağı :)
Ben öyle bir şey düşünmedim kiNiye adamdan sana asla zarar gelmez diye düşündün ki
Yok canım yaa sporda tanıştımNetten mi tanıştın?
Bence kes iletişimi
Seni ciddiye alsa evine gelmeye çalışmaz hemen
Gelicek yatıcak sonrada kaybolucak
Bu tipler çoğaldı
Herseyin yeri usulu var
Geri kafalı biri değilim
Ama böyle hazırcıları hiç sevmem
Emek yok saygı yok
Bence kaç kurtul..
Ciddi olduğuna dair yemin etmesine gerek yok
Hiç görüşmediği insanla zaten ciddi nasıl düşünülür yani ??
Yalancı olduğu burdan belli
E dışarda görüşsünYok canım yaa sporda tanıştım
hiç yani . Bide çok merak ediyorum bu tarz tekliflere evet diyen kadınlar var mı ki bu erkekler bunu oldurmaya çalışıyor.
Sorun burda şarap değil ki. Ne yani "cola içelim ama senin evinde" deseydi kabul mu edecektin? Yanu başlik biraz dikkat çekmek için açilmiş belli.
Adamin falsosu şarap içmek degil. Birçogumuz içiyoruz ve hiç bir sorun yaratmiyor. Adamin falsosu sürekli yeminler etmesi ve kendini senin evine davet etmesidir. Yani güven veren bir insan kesinlikle değildir.[/ Ya sende cola içelim de kötü tabi de , bence geleyim sende şarap içelim demek baya bir üst seviye yani
Ya ama hiç var mıdır bu tarz teklifini kabul eden kadınlarla evlenen erkekler. Hayır cidden anlamıyorum artık bu erkek milletinin ne istediğini.Var ama çoğu da sevgili olmayı bekleyen ezik kadınlar. Bi sevişelim de beni sever diyenler ya da erkeği reddetmeye korkanlar. Burda da görüyoruz herhangi bir erkek bulunca çamurdan da olsa illa evlenmeye çalışanlar veya boşlanmamak için diretenler...
Bazıları için olmayabilir ama benim için fark var şarap sarhoş ediyor beni kahve etmiyor amaŞarap içmekle kahve içmek arasinda ne fark var.
Bu kadar anlam yuklemeyin yaa şaraba.
Icecek işte.
Millet yemeğin yanında içiyor su gibi.
Burdaki mesele kendini senin evine davet ettirmesi. Saçma geldi bana. Eve apar topar kendini davet ettirmesi abazanca
E olmayın sarhoş..allah allah.Bazıları için olmayabilir ama benim için fark var şarap sarhoş ediyor beni kahve etmiyor ama
Su modernlik ne demek forum kadinlari bi bunu arastiralim bence :)Selam kızlar, bir hafta önce biriyle tanışmıştım , hoşlanmış benden , bikaç gündür mesajlaşıyorduk. Bu haftasonu için de dışarıda plan yapmıştık . Neyse bu adam bana sürekli beni ne kadar çok beğendiğini yazıyor benden sana asla zarar gelmez asla kötü düşünmüyorum diye yeminler ediyor ciddi düşündüğünü ima ediyor ama bana sürekli seni yerim falan o tarz konuşuyor bundan rahatsız olduğumu böyle konuşmamasını söylediğim halde. Dün gece de durup dururken ne zaman şarap içiyoruz yazmış, bende düşündüm herhalde beni bir yere davet etcek, sordum nerede diye, demesin mi senin evde diye. Çok sinirlendim tabi , dedim sen beni ne sanıyorsun falan... o da işte sen beni tanıyamamışsın ben öyle bir insanmıyım ben allah için yemin ettim senin için hiç bir kötülük düşünmüyorum diye bilmem ne bir sürü zırvaladı sanki beni suçlu çıkardı neyse kestik iletişimi. Ama gerçekten merak ettim ben mi hatalıyım yani , böyle mi oluyor artık ilişkiler? Ben kendimi gayet modern sanırdım ama geri kafalı mı kaldım kızlar cidden merak ettim?
Haha sarap bira ice ice evlenmek ne olaki :)Çok konuşuyor, boş konuşuyor, fazlaca yemin ediyor. Olmaz bu adam.
Şarabında değilim ben de eşimle şarap, rakı, bira içe içe evlendim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?