Ya ama hiç var mıdır bu tarz teklifini kabul eden kadınlarla evlenen erkekler. Hayır cidden anlamıyorum artık bu erkek milletinin ne istediğini.
Bir kere adam baştan faullü. Hem konuyu alttan alta, çaktırmadan sekse getiriyor. Hem de "senin için kötü düşünmüyorum" diyor. Seks kötü bir şey çünkü, zarar vermek kafasında. Bari bu kadar belli etmeseymiş niyetini de zihniyetini dde. Bu kafadaki adamlardan her türlü zarar gelir.
Kızı çakırkeyif edip yatağa atacak sonra da "Yaa hatırlamıyorum ben yapmazdım da sen çok sarhoştun üstüme atladın yoksa ben yemin ederim yapmayacaktım" falan gibi bahanelerle sıyrılacak. Bunun gibileri 100 m öteden görünce kaçacaksın.
Burda amac sarap ya da kahve olsa hay hay :) adam pis fikirli ki kadin onla yatmak istemioki.. kabaliginda bi siniri olmasi lzmE olmayın sarhoş..allah allah.
Bir kadın sınırlarını bilmeli.
Ne kadar içeceğini kendin ayarlarsin. Ya da icmezsin
Zorla boğazından mi dokecekler
Yani alkol alınca seni sarhoş edecek ırzına geçecek kafalarından bahsediyorum. İçkiyi poponla içmezsen, karakterin insan karakteri olursa korkuya yer kalmaz. kadının evine çökmek, abazalık yapmak, olur olmaz yemin etmek alkolden bağımsız şeyler. O manada.Haha sarap bira ice ice evlenmek ne olaki :)
Ben bilmiyorum sınırını o yüzden teklifi kabul etmedim. Siz bir kadın sınırını bilmeli dediğinize göre sınırınızı biliyor olmalısınız ve sizinle daha önce hiç dışarıda buluşmamış bir erkeğin sizin evinizde şarap içme teklifini sınırını bildiğiniz için kabul ederdiniz yani. Size saygı duyarım sadece söyleyebileceğim bu.E olmayın sarhoş..allah allah.
Bir kadın sınırlarını bilmeli.
Ne kadar içeceğini kendin ayarlarsin. Ya da icmezsin
Zorla boğazından mi dokecekler
Yahu onu anladik. Yukarida yazdim. Eve gelmek istemesi abazanlik. Mesele şarap değilBurda amac sarap ya da kahve olsa hay hay :) adam pis fikirli ki kadin onla yatmak istemioki.. kabaliginda bi siniri olmasi lzm
Aslinda o da garip degil bana kalirsa..ama ifade etme sekli yanlisYahu onu anladik. Yukarida yazdim. Eve gelmek istemesi abazanlik. Mesele şarap değil
Mesele kendini eve davet ettirmesi. Yukarida yazdım.Ben bilmiyorum sınırını o yüzden teklifi kabul etmedim. Siz bir kadın sınırını bilmeli dediğinize göre sınırınızı biliyor olmalısınız ve sizinle daha önce hiç dışarıda buluşmamış bir erkeğin sizin evinizde şarap içme teklifini sınırını bildiğiniz için kabul ederdiniz yani. Size saygı duyarım sadece söyleyebileceğim bu.
Bende duydum bu iğrenç zihniyeti bikaç kezBu bahsettiğinin aynısıyla ev arkadaşım karşılaşmıştı. Kıza "biz seninle seviştik, ben seviştiğim kızlarla sevgili olmuyorum" demişti bir de. Niyeti kötü insanların hali bambaşka cidden.
Selam kızlar, bir hafta önce biriyle tanışmıştım , hoşlanmış benden , bikaç gündür mesajlaşıyorduk. Bu haftasonu için de dışarıda plan yapmıştık . Neyse bu adam bana sürekli beni ne kadar çok beğendiğini yazıyor benden sana asla zarar gelmez asla kötü düşünmüyorum diye yeminler ediyor ciddi düşündüğünü ima ediyor ama bana sürekli seni yerim falan o tarz konuşuyor bundan rahatsız olduğumu böyle konuşmamasını söylediğim halde. Dün gece de durup dururken ne zaman şarap içiyoruz yazmış, bende düşündüm herhalde beni bir yere davet etcek, sordum nerede diye, demesin mi senin evde diye. Çok sinirlendim tabi , dedim sen beni ne sanıyorsun falan... o da işte sen beni tanıyamamışsın ben öyle bir insanmıyım ben allah için yemin ettim senin için hiç bir kötülük düşünmüyorum diye bilmem ne bir sürü zırvaladı sanki beni suçlu çıkardı neyse kestik iletişimi. Ama gerçekten merak ettim ben mi hatalıyım yani , böyle mi oluyor artık ilişkiler? Ben kendimi gayet modern sanırdım ama geri kafalı mı kaldım kızlar cidden merak ettim?
Bende onu diyorum zaten dikkat ederseniz yazımda belirttiğim gibi şarap içmek deyince beni bir yere davet edeceğini düşünmüştüm, fakat mevzu farklıymışMesele kendini eve davet ettirmesi. Yukarida yazdım.
Ilk buluşmada evime almazdim. Evime herkes giremez. Ama şarap icerdim disarida. Şarap gayet normal.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?