Şarap

Ya ama hiç var mıdır bu tarz teklifini kabul eden kadınlarla evlenen erkekler. Hayır cidden anlamıyorum artık bu erkek milletinin ne istediğini.

Vardır niye olmasın. Herkes her buluştuğu insanla evlilik düşünmüyor ki. Canı sevişmek istemiştir, adam çekici gelmiştir kabul eder. Bu tarz teklifi kabul eden kadın nitelemesi tuhaf geldi bana, üstüne bir de böyle kadınla evlenir mi erkek demişsiniz de bu konudaki adam zaten ikiyüzlü. Seks için kırk takla atıp karım bakire olsun diyecek tipte biri. Bununla evlenecek kadına acırım ben. Evliliğe uygun görmese ne olur yani?

Kızı çakırkeyif edip yatağa atacak sonra da "Yaa hatırlamıyorum ben yapmazdım da sen çok sarhoştun üstüme atladın yoksa ben yemin ederim yapmayacaktım" falan gibi bahanelerle sıyrılacak. Bunun gibileri 100 m öteden görünce kaçacaksın.

Nuri alco kalanlar gideni gonlunde tasir neredesin adamim :) gazoz diye bisey var sarap ne olaki :)

Bu bahsettiğinin aynısıyla ev arkadaşım karşılaşmıştı. Kıza "biz seninle seviştik, ben seviştiğim kızlarla sevgili olmuyorum" demişti bir de. Niyeti kötü insanların hali bambaşka cidden.

E olmayın sarhoş..allah allah.
Bir kadın sınırlarını bilmeli.
Ne kadar içeceğini kendin ayarlarsin. Ya da icmezsin
Zorla boğazından mi dokecekler
Burda amac sarap ya da kahve olsa hay hay :) adam pis fikirli ki kadin onla yatmak istemioki.. kabaliginda bi siniri olmasi lzm

Haha sarap bira ice ice evlenmek ne olaki :)
Yani alkol alınca seni sarhoş edecek ırzına geçecek kafalarından bahsediyorum. İçkiyi poponla içmezsen, karakterin insan karakteri olursa korkuya yer kalmaz. kadının evine çökmek, abazalık yapmak, olur olmaz yemin etmek alkolden bağımsız şeyler. O manada.

Ben böyle konuşan(benden sana zarar gelmez,iyi niyetliyim vs vs)erkeklerin tamda zarar verecek zihniyette olduğuna inanıyorum.
Boşuna mı demişler kişi kendinden bilir işi diye.
Normal kafada olsa tavriyla duruşuyla güven vermeye kasar,kalkıpta ben şöyleyim ben böyleyim diyerek değil.
Bırakta ben karar vereyim senin nasıl biri olduğuna.
Tabiki buluşulur,yeri gelir şarapta içilir ama senin evinde içelim vs demek çok sevimsiz yani.
Ne münasebet. Ben seni evime davet etmemişim,sen niye kendi kendine gelin güvey oluyorsun.
İsabet olmuş boşverin.

Ucuz kurtulmussun şukur namazi kilmalisin

E olmayın sarhoş..allah allah.
Bir kadın sınırlarını bilmeli.
Ne kadar içeceğini kendin ayarlarsin. Ya da icmezsin
Zorla boğazından mi dokecekler
Ben bilmiyorum sınırını o yüzden teklifi kabul etmedim. Siz bir kadın sınırını bilmeli dediğinize göre sınırınızı biliyor olmalısınız ve sizinle daha önce hiç dışarıda buluşmamış bir erkeğin sizin evinizde şarap içme teklifini sınırını bildiğiniz için kabul ederdiniz yani. Size saygı duyarım sadece söyleyebileceğim bu.

Bu kadar yemin eden bir adam hakkinda birkac kere dusunurdum ben. Tehlikeli tipler bunlar.

Mesele kendini eve davet ettirmesi. Yukarida yazdım.

Ilk buluşmada evime almazdim. Evime herkes giremez. Ama şarap icerdim disarida. Şarap gayet normal.

Bu bahsettiğinin aynısıyla ev arkadaşım karşılaşmıştı. Kıza "biz seninle seviştik, ben seviştiğim kızlarla sevgili olmuyorum" demişti bir de. Niyeti kötü insanların hali bambaşka cidden.
Bende duydum bu iğrenç zihniyeti bikaç kez

Bak sen öküze.önce şarap sonrada pul kolleksiyonu..

Mesele kendini eve davet ettirmesi. Yukarida yazdım.

Ilk buluşmada evime almazdim. Evime herkes giremez. Ama şarap icerdim disarida. Şarap gayet normal.
Bende onu diyorum zaten dikkat ederseniz yazımda belirttiğim gibi şarap içmek deyince beni bir yere davet edeceğini düşünmüştüm, fakat mevzu farklıymış

Yeni tanıştığınız biri ile yada sevgilinizle şarap içebilirsiniz ama dşarda bir yerde olsa daha uygun olur. Hemen senin evde demesi, kötü niyeti gösteriyor biraz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…