Şarap

Illa sarap icecekse disari yemege cikarsin. Yeni tanistigi bir bayana nasil soyluyor bunu. Herseyin bir adabi vardir.

Gel bir kola içelim sende demekten daha kötü şarap içelim sende demek demişsiniz ama hayır işte seviyeyi şarap olarak belirlerseniz böyle gereksiz yere oyalanırsınız gereksiz adamlarla. 'Sende şarap içeriz di mi' 'ehehe bir kahve içmeye davet edersin artık beni' 'bana gelsene film izleriz beraber, sinema salonlarını sevmiyorum ben çok ticari/rahat değil/gürültülü' bunlar hep aynı mantık. İlk haftadan emrivaki gibi böyle teklifler geliyorsa altındaki amacı anlamak için teklifin içinde alkol geçmesini beklemeye gerek yok.

Bu bahsettiğinin aynısıyla ev arkadaşım karşılaşmıştı. Kıza "biz seninle seviştik, ben seviştiğim kızlarla sevgili olmuyorum" demişti bir de. Niyeti kötü insanların hali bambaşka cidden.

Burada kızıyoruz ya zar diktiren kızlara hani. Bu tip erkeklere cidden diktirsin kızlar zarlarını, müstehaktır.

Sürekli yemin eden insan dikkatimi çeker sevgisini sayetxseviyorsa ilgisiyle davranışlarıyla belli etsin nedir yemin etmek sürekli

Demek ki hep davranışlarından şüphe eden var sanada yemin ediyor ki inanasin

İnanma ona ve devam et spora sahibi olsun olmasın ne farkeder paran boşa gidecek umursamaz takmazsij görmezlikten gel o adamı .

gercekten art niyetsiz olsa herseye yemin etmez

Yoo hiç de geri kafalı değilsin.. Adamın aklı karanlık gecelerde.. Ya hem neden güvenip de bir haftadır tanıdığın herifin evine gidecekmişsin ya da onu evine alacakmışsın ki.. Hırlı mı hırsız mı katil mi manyak mı tecavüzcü mü ne bileceksin..

20 yasindayim unide ögrenciyim ...biriyle tanistim o da unv ogrencisi ...bana gel bizde kal dedi ben tanisali 1 ay olmus ...bende gitmedim guven vermedi nedense huzursuz oldum..3 4 gun bilincli mesaj atmadi ..mesaj atiyorum cevap vermiyor bende safim birsey oldu saniyorumhalbuki adamin derdi baska sonralari anladim ...sonra geldi acik acik soyledi yani gelmezsen gule gule dedi

Birkaç günlük konuşma için hızlı gitmiş biraz. Rahatsız olmakta haklısın bence.
Spor salonua da git bence ya. Hiç muhatap olma. Birkaç günlük birşey için üyeliğini yakma. Değmez.

arsız, senin evinde şarap içmeye kendini mi davet etmiş. uyanık şarabı alıp gelecek, sen hazırlık yapacan, masa hazırlıcan, pişkinimiz ohh hayaller hayatlar.
yüzsüzlükte çağ atladılar. kaydınız bitene kadar sporunuzu yapın, onunla da hiç muhatap olmayın.

Durduk yere bi şeyler için yemin eden şahıs yalan söylüyodur. Ben burdan okurken anladım yani..

Ayrıca da ne alakası var ağzının payını vermişsiniz sporunuza devam edin. Hallenirse de haddini bildiriverirsiniz.. kepaze herif..

Ya bazı erkekler ne kadar zavallı gerçekten, halbuki niyetini açık açık belli etse daha onurlu bir davranış olurdu. Neyse siz kurtulmuşsunuz reddederek, ben olsam spor salonuna giderim hiç te yüzüne bakmam, birşey diyecek olursa da terslerim

Bazı erkekler çok fazla filmlerin etkisinde kalıyor , sonra da modern dünya böyle işliyor sen ne zamanda kaldın diye suçlarlar

Adam ekonomik.
Alacak 20 tl'lik sarap.
Ortam da ev ortami gayet uygun.
Gel keyfim gel...
Ben de geri kafali degilim lakin bir guzel ortamda sarap yudumlamak var, bir de evde(!) hani amac bu diye bagiriyor resmen ve isin kotu tarafi ucuza getirmeye ugrasiyor bazi seyleri. Igrenc...
Yararlanmaya calisiyor gibime geldi.

Bir insan neden durup dururken benden sana zarar gelmez der ki? Bana iyi niyetli gelmedi. Gönül eğlendiriyor sizinle.

Adamın ciddiyeti şarap içmek ve senı yemekten ibaret .
Kaldı ki bi insan durduk yere ben öyle böyle değilim yapmam etmem yeminler sıralıyorsa tam da öyle biridir .

Bence spor salonuna gitmekten vazgeçmemelisin, üyeliğin ne zaman bitiyorsa o zamana kadar git, yap sporunu. Kimseyle muhatap olman gerekmez orda da. Uyeligin bitince de uzatmazsın tekrar. Yazık gunah bir suru para vermişsin, bu denyo yüzünden düzenini ve motivasyonunu bozma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…