- 5 Aralık 2017
- 2.113
- 5.382
- 88
- 35
Böyle insanlarla evet iliskiler boyle oluyor. Artik boyle falan degil hep boyleydi zaten. Asil sormaniz gereken soru ise benim boyle bir tip ile ne isim var? Elbette bastan goremiyor insan, Allah kotulerden korusun.Ama gerçekten merak ettim ben mi hatalıyım yani , böyle mi oluyor artık ilişkiler?
Böyle bir yasam formu yuzunden kendinizi sorgularsaniz asil hatayi o zaman yaparsiniz. Dogru olan sizsiniz.Ben kendimi gayet modern sanırdım ama geri kafalı mı kaldım kızlar cidden merak ettim?
aylarca peşimden koşan bir erkek vardı 6-7 sene evvel
en sonunda bulusmasını kabul ettim bır restoranda bulustuk kafalarımız da cok uydu sandım
ikinci bulusmada benımle sarap içmek istediğini söyledi
ben de o zamanlar alkol kullanıyordum , olur dedim
nerde dedim
benim evde dedi:)
sana kendi ellerimle sıcak şarap yapacağım dedi.
ben kabul etmedim inanılmaz ısrar etti
ben yıne onu dısarıda bulusmaya ikna ettim
tam evden cıkacaktım ki hazırlanmıstım, aradı benı ve sen gelme ya senle olmaz dedi yüzüme kapadı
Maksat burada şarap falan değil yani
seninki daha da sınırını aşıp sneın evınde içmeyi kendi teklıf etmıs:)
evet benim de hep karsıma böyle tipler cıktısenle olmaz'ın Türkçe meali senle yatamıycam uğraşamam demek herhalde:)))) evet ben de 1-2 defa buluştuğum biri ile otel odasında değil de dışarda buluşmaya ikna etmiştim dediğiniz gibi. 3. görüşmeden sonra görüşmeyi kesti benimki daha kibarmış en azından son kez buluştu nezaketenşimdiki aklım olsa ne işim olur ikna ediyorum bide saçmasapan ya adam aklı başında olsa öyle bişey teklif etmez pis sapıklar.
evet benim de hep karsıma böyle tipler cıktı
artık hiç umudum yoktu ki eşim cıktı karsıma
hatta o kadar aç gözlü adamdan sonra eşim benle öpüşmek için bile uzun süre bekleyince eşimde bir tuhaflık mi var demiştim içimden
evet erkekler o kadar beynimize işliyor kiaynen ben de eşimle birkaç ay hiç öpüşmemiştik ay ne günlerdi ya.
bir de bir süre sonra ben mi anormalim onların istekleri mi normal diye şaşırıyor gibi oluyor insan yani köylü kafasında geri kafalı gibi hissediyor kendini.
Selam kızlar, bir hafta önce biriyle tanışmıştım , hoşlanmış benden , bikaç gündür mesajlaşıyorduk. Bu haftasonu için de dışarıda plan yapmıştık . Neyse bu adam bana sürekli beni ne kadar çok beğendiğini yazıyor benden sana asla zarar gelmez asla kötü düşünmüyorum diye yeminler ediyor ciddi düşündüğünü ima ediyor ama bana sürekli seni yerim falan o tarz konuşuyor bundan rahatsız olduğumu böyle konuşmamasını söylediğim halde. Dün gece de durup dururken ne zaman şarap içiyoruz yazmış, bende düşündüm herhalde beni bir yere davet etcek, sordum nerede diye, demesin mi senin evde diye. Çok sinirlendim tabi , dedim sen beni ne sanıyorsun falan... o da işte sen beni tanıyamamışsın ben öyle bir insanmıyım ben allah için yemin ettim senin için hiç bir kötülük düşünmüyorum diye bilmem ne bir sürü zırvaladı sanki beni suçlu çıkardı neyse kestik iletişimi. Ama gerçekten merak ettim ben mi hatalıyım yani , böyle mi oluyor artık ilişkiler? Ben kendimi gayet modern sanırdım ama geri kafalı mı kaldım kızlar cidden merak ettim? Edit : ayrıca kızlar spor salonunda tanışmıştık oranın sahibi ve ben oraya gidip onu görmek istemiyorum ama o kadar para verdim boşa da gitsin istemiyorum. Şu an mesela gidip gitmeme konusunda çok kararsızım bugün gitsem benim için gelmiş diye düşünür mü bak şuna gene gelmiş der mi offff , napim sizce?
Kesinlikle. Son zamanlarda karşıma hep böyle tipler çıktığı için devir değişti de ben çağa ayak uyduramadım herhalde diye düşünmeye başlamıştım.aynen ben de eşimle birkaç ay hiç öpüşmemiştik ay ne günlerdi ya.
bir de bir süre sonra ben mi anormalim onların istekleri mi normal diye şaşırıyor gibi oluyor insan yani köylü kafasında geri kafalı gibi hissediyor kendini.
Kesinlikle. Son zamanlarda karşıma hep böyle tipler çıktığı için devir değişti de ben çağa ayak uyduramadım herhalde diye düşünmeye başlamıştım.
Çok doğru söylüyorsunevet ama şöyle düşün onun istediğini yapsan geceyi birlikte geçirdikten sonra da uzun ilişki fln düşünmeyecekti bi süre sonra seni başından savacaktı çnkü gerçekten hoşlanan birisi iyice tanımadan evde şarap içmek gibi salakça bir istekte bulunmaz bildiğin abaza yani. yani sen normalsin ilişkiler böyle başlamıyor, onlar böyle inandırıp isteğini alıp sonra defolup gidiyolar sen üzüldüğünle kalıyosun.
evet ama şöyle düşün onun istediğini yapsan geceyi birlikte geçirdikten sonra da uzun ilişki fln düşünmeyecekti bi süre sonra seni başından savacaktı çnkü gerçekten hoşlanan birisi iyice tanımadan evde şarap içmek gibi salakça bir istekte bulunmaz bildiğin abaza yani. yani sen normalsin ilişkiler böyle başlamıyor, onlar böyle inandırıp isteğini alıp sonra defolup gidiyolar sen üzüldüğünle kalıyosun.
İlişkiler böyle de başlayabilir. Ama nasıl olur? Bir gece çıkarsınız, çok etkilenirsiniz ve sevişmek istersiniz. Ama ilk günden sadece sevişmek amaçlı olduğu belli olan bir şeyi yapmak, üstelik sevişmeyi "kötü bir şey yapmıycam" olarak görmek adamın abazanlığını gösteriyor sadece.
Ülkemizde ilişkilerin bu şekilde başlaması için çok yol katetmemiz lazım eğer dediğiniz gibi aşırı etkilenme olup sonu cinsellik yaşamakla bitse bile erkek için herşey bitiyor genelde çünkü elde etmiş oluyor veya o biçm kız olarak görüp tüm değerini kaybediyor. O nedenle kızlar da değerlerini kaybetmemek için kendilerini çok koruyorlar doğal olarak. Herkes birbirine en içten samimi duyguları ile yaklaşsa zaten sevişmem sevişirim, zarar veririm vermem diye düşünceler olmadan yaşanabilirdi gerçekten.
Asla güvenme git para verdin ama bi ilişkm var de hoşlanmadım senden deSelam kızlar, bir hafta önce biriyle tanışmıştım , hoşlanmış benden , bikaç gündür mesajlaşıyorduk. Bu haftasonu için de dışarıda plan yapmıştık . Neyse bu adam bana sürekli beni ne kadar çok beğendiğini yazıyor benden sana asla zarar gelmez asla kötü düşünmüyorum diye yeminler ediyor ciddi düşündüğünü ima ediyor ama bana sürekli seni yerim falan o tarz konuşuyor bundan rahatsız olduğumu böyle konuşmamasını söylediğim halde. Dün gece de durup dururken ne zaman şarap içiyoruz yazmış, bende düşündüm herhalde beni bir yere davet etcek, sordum nerede diye, demesin mi senin evde diye. Çok sinirlendim tabi , dedim sen beni ne sanıyorsun falan... o da işte sen beni tanıyamamışsın ben öyle bir insanmıyım ben allah için yemin ettim senin için hiç bir kötülük düşünmüyorum diye bilmem ne bir sürü zırvaladı sanki beni suçlu çıkardı neyse kestik iletişimi. Ama gerçekten merak ettim ben mi hatalıyım yani , böyle mi oluyor artık ilişkiler? Ben kendimi gayet modern sanırdım ama geri kafalı mı kaldım kızlar cidden merak ettim? Edit : ayrıca kızlar spor salonunda tanışmıştık oranın sahibi ve ben oraya gidip onu görmek istemiyorum ama o kadar para verdim boşa da gitsin istemiyorum. Şu an mesela gidip gitmeme konusunda çok kararsızım bugün gitsem benim için gelmiş diye düşünür mü bak şuna gene gelmiş der mi offff , napim sizce?
Sevişip sevişmemek benim değerimi belirlemez. Bence siz de algılarınızı değiştirerek bu ilerlemeye katkıda bulunabilirsiniz.
ben değerini kaybediyor demiyorum erkekler böyle görüyor onun için kızlar da buna yönelik davranıyor bir sonraki tanıştığı da onun geçmişini sorgulayacak zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?