Şarap

Geri kafalı değilsin :) Okurkenb bile o mesajın alt metni belli oluyor :) Malesef çoğu ilişki bu şekilde ve erkekler de bu konuda fazlasıyla cüretkar davranıp sonrasında aslında anormal olan senmişsin gibi göstermeye bayılıyorlar. Çünkü ona sorsan tamamen masumane bir teklifti.. Ama herkes neyin ne olduğunu biliyor. Bu rol kesme neden anlam veremiyorum :)

Dünyanın her yerinde ilk gece birlikte olursanız o ilişkinin devam etme olasılığı çok düşüktür
Erkekler biraz koşmak ister
Avrupada bir çok kez bulundum
Ve eski sevgilim yabancıydı
Türkiye ile ilgisi yok yani

senin için kötülük düşünmüyorum demenin anlamına takılmanız lazımdı.
demek ki çokkk kötü insanmış.
bu erkeklere dogaya salmak lazım.
insanlıktan çıktılar basitleştiler

Bir insan neden sürekli "benden sana kötülük gelmez" der? Ben niyetini iyi bulmadım.

S schlalle
Baştan falso :))
Daha 1 hafta olmuş tanışalı ve "benden sana zarar gelmez" diye yeminler ediyor.. Yersen.. Böyle modeller baştan renk veriyor. Bir de zeytinyağ misali sana kendini sorgulatiyor. Baştan öğrendiğine şükretmelisin bence

Hatalı olan sen değilsin. Adam en başından dengesiz olduğunu belli etmiş zaten sürekli kendini öne sürüp benden sana zarar gelmez demekte neden ısrarlı?
Zamanla zaten tanırsın kötü bir huyu yoksa niye kendini anlatmak için çaba gösteriyor?
Aklınca güven verip işi pişirecek
Zaten oraya doğru gitmiş.
Spor salonuna gitmeye devam et ve onu görmezden gel derim

Bence paranı yakma git çalış adamı da umursama.

Arkadaş spor salonunun sahibinden , spor hocasına kadar tüm çalışanları mı gevşek olur? Şaşkınım.

Bence paranı yakma git çalış adamı da umursama.

Arkadaş spor salonunun sahibinden , spor hocasına kadar tüm çalışanları mı gevşek olur? Şaşkınım.
Ama spor salonuna gelen cogu kisi ayni ne yazikki..herifler onu bunu kesmeye bakmaya geliyolar...kadinlar arasindada var bu durum ne yazikki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…