sarhosken aldatılmak,aldatmak

allah korusun aldatmak aldatılmak her zaman her şekilde kötü. sarhoştum bahane değil bence. içmesini bilmiyorsan içmeyeceksin madem..

Ben çıkmaya başladıktan sonra içkiyi yasakladımm ona, oda içmiyo artıkk kırmadı benii, Ben böle şeylerden nefret ederim, Karşıyım açıkcasıı, bira,rakı,şarap vs. ne olursaa

Bu olay benim başıma geldi aşağı yukarı 10 yıl evvel.eşimle tanışmadan önceki ilişkimde.O kadar çok seviyordum ki,o da beni o kadar çok seviyordu ki valla böyle masallardaki prensesler gibi davranırdı bana.Sanırım ben daha çok onun beni sevmesini seviyordum.Aramızda yaş farkı vardı baya,cinsel herhangi bir yakınlık yaşamıyorduk.Bir süre sonra şehirlerimiz de ayrı oldu,ama sürekli beni görmeye geliyordu hafta 3 kez falan izmirden ankaraya.Bir gün çalıştığı ortamdaki arkadaşları falan eğlenmeye gitmişler,ordaki hemşireleri gece bitimi eve bırakmış,birisi bunu kahve içmeye çağırmış bu da gitmiş.zil zurna sarhoş.olan olmuş o gece,bana söylemedi hiçbirşey tabiki taaa ki bu kız hamile olduğunu söyleyene kadar.ayrıldık,evlendi çocuk doğdu,DNA testi istedi babası olmadığı ortaya çıktı,boşandılar.Evli oldukları süre içinde zaten tamamen ayrı yaşadılar.aradan zaman geçti ve zaten ne kadar sevdiğinden bahsediyo falan tekrar biraraya geldik.Affettim yani ama bir süre sonra her kavgada bunu onun kafasına kaktığımı farkettim.Çok seviyordum ama malesef ben bu olayı unutamayacağım ve ömür boyu her ikimiz için de sürekli bunu dillendirmek bize zarar verecek,sana bu kötülüğü yapmak istemiyorum dedim bitirdim.
Kısaca geçmeye çalıştım olayları ama o dönem aman Allah'ım en zor dönemlerimden biriydi.O zaman düşünmüştüm ki 17-18 yaşımın aklıyla,cinsel yönden ben bişey veremiyorum elbette bişiler yaşayacak koskoca adam demiştim,26 yaşındaydı o.Biraz da sevmenin ve affetmek istemenin etkisiyle tabii.Şimdi bakıyorum olay neresinden baksan sakat,ne işin var kızları eve bırakıyon,ne işin var kahve içmeye gidiyon,ne işin var az uçkurunu tut madem seviyosun:)

Hey gidi günler,şimdi baktığımda yine ona olan duygularımın hayranlık olduğunu düşünüyorum daha çok,eşimle aşkı tanıdım bin şükür.

Ayrıldığımızda 19 daydım yeni,nev in zoru yeniydi o zamanlar,onu dinletip dururdu bana şimdi ne zaman dinlesem aklıma o yıllar geliyor.evlenmedi hala gerçekten seviyormuş yaf,yansın daha ömür boyu beni kaçırdığına:) ohh evde kalsın:P

Yani bence de içki,sarhoşluk bu işlerin bahanesi.Bir insan ne kadar içerse kendine ne olacağını bilmeli,tanımadığı ortamda da kendini kaybedecek kadar içmemeli.aklı başında insan,yapmayacak insan da bu şekilde davranır zaten.Ha bunu yapan ben olsam yine değişmez,aldatmak aldatmaktır.Kimin koynuna girdiğini bilemeyecek kadar içmek bile başlıbaşına öküzlük yani!

senin olayda cok enteresan ya ama insan cok uzulur boyle bir durumda atlatmıssın iyikide onla olmadın seneler bile gecse hatırlatır dururdun bu olayı..

içmesin içiyorsada sınırında bıraksın... alkollüydüm ne oldu demesin ..o işi yaparken aklı herşeye eriyorda
bahanesi içkimi oluyor
hadi ordan kılıfına uydurmasın
o kadar içen adam o işide nasıl yapıcagını hatırlayamaz bilemez sızar kalır....
hani aldatdıgını kimle ne yaptıgını bilemiyor ya alkollü ya
hiç bir şekilde aldatmanın bahaneside olamaz affıda.

hemşireyle yatmış yani...
hemşire de başkasından hamıle kalıp buna senın cocugun dıye yutturmus evlenmiş boylelıkle...
böyle pis kadınlar hemşirelerın adlarını cıkarıyorlar...
allah korusun yaa

Ya aslına bakarsan yatıp yatmadığını da hatırlamıyodu ama sabah orda uyanmış...

Hemşireyle falan alakası yok bu tip şeylerin,bu olayda evet mesleği hemşirelik olan biriydi ama her meslek gurubunun içinde var sonuçta kanı bozuk insan.Erkekler bazen hakikaten çok saf olabiliyor işi bilen bir kadının elinde malesef!

içki heryönüyle bela
ne işim olur içenle
boşuna yasaklanmamışya var demek bi hikmeti

görürüm, alkol içinde olmayanı dışına vurmaz. hem ağzıyla içmeyi bilmiyosa artislik yapmasın defolsun gitsin.

Back
X