sarımsak kaşımı yaktı :(:(:(:(

hay Allah ya ben de daha etkili olsun diye uzun tuttum ya umarım tamamen yanmamıştır kıl kökleri
ya canım çok sinirim bozuluyor ya milletin kaşları nasıl güzel ben de iki tel var zaten o da dökülüp duruyor offff yaaaa

Gecmis olsun jiletten sonra karışımı sürmüş olman yapmis olabilir ya doktora gidin imkaniniz varsa yada teremisin die bi krem var onu alın sürün iki gün icinde geçer
teşekkür ederim, umarım geçer bi an önce yeniyıl öncesi harika oldu bu

teşekkür ederim

sarımsağı saç çıkartsın diye saç diplerine süren de vra, çok duydum çevremde, onlarınki de yara olmuştu... hatta babam sarımsak şampuanı kullanıyordu, saç derisini kuruttu ve yara gibi kabuk bağlattı. eczaneden nemlendirici yeni şampuan aldınm ona, öyle geçti...

Off en buyuk yapilan hatada bu kas jiletleyip yaglarla daha cok cikacagini sanmak. Cogu kisi yapiyo bu hatayi

hay Allah razı olsun senden şu cümlen için, sağolsun bazı arkadaşlar kendimi salak hissettirdi burada sanki bir yapan benmişim gibi ki kaç kişiden duymuştum bunu
artık bıktım bu kaşlarımdan yok uzamıyor çıkmıyor kel kaldı resmen ya oFfff

evet buradaki bazı arkadaşlar bile akılsız olduğumu düşünmüşken doktor kimbilir neler der
bepanten ve hametana başlayacağım evde

Bende kaslarima sarimsak surerim.
Kazitmadim kaslarimi tabi ama gecen sefer banada boyle olmustu. Bos maskara fircasini sarimsak ve yag karisimina batirdim batirdim kasima surdum. Iyce islesim diye cöke cöke yaptim bunu ardi ardina. Sonra kaslarim yara gibi acidi kizardi diplerim en sonunda biraktim. Sendemi sert bisyle ovusturdun?

yok kulak pamuğuyla sürdüm ama sanırım jiletlediğim için o tahriş etmişti üzerine sarımsak bu hale getirdi
sonrasında kaşında küsme dökülme vs oldu mu peki?

yardımcı olan arkadaşlarım çok teşekkür ederim, Allah razı olsun hepinizden
ama bazı arkadaşlar yardımcı olmadıkları gibi bi de dalga geçmişler, sadece yardım istedim sizden zaten canım yanıyor, moralim bozulmuş bi de sizin şu tavrınız cidden kırıcı madem yardım edemeyeceksiniz bari dalga geçmeyin ayıp gerçekten

Mune konumu kapatabilir misin lütfen, ben yaptığım hatanın farkındayım ve sadece yardım istedim bazı arkadaşlar sağolsun iyice canımı sıktı, doktora gidip sormak daha mantıklı en azından dalga geçmezler

yok kulak pamuğuyla sürdüm ama sanırım jiletlediğim için o tahriş etmişti üzerine sarımsak bu hale getirdi
sonrasında kaşında küsme dökülme vs oldu mu peki?

Yok olmadi bende. Cabukca uzamasi sagladi cok az desemde yinede gurlesti. Ama sarimsak karisimini biraktiginda gurlugu hemen geri gidiyor. Hergun uygulayim sarimsagi desem cekilir gibi degl kokusu. Ben sadece kaslarimi ynlis aldigimda cabuk uzamasi icin kullaniyorum.

anladım teşekkür ederim
anlaşılan ne yaparsam yapayım seyrek kaşlı olmaktan kurtulamayacağım bu duruma alışsam iyi olacak
teşekkür ederim yardımların için

Gecmis olsun..

Ya jilet ile kaziyinca gürlesme konusu olunca aklima takilan bi soru vardi onu sorayim..
Saclari tamamen jiletle kaziyinca daha gür çıktığı veya saclarin çoğaldığı doğru mu?
Saclarim cok dökülüyor bu aralar Annem de tutturdu sifira vuralim kaziyalim diye

Leke kalır diye korkuyorsan elma maskesi yap kabuk düştükten sonra.
Ardından da hint yagi+badem yağı sur.
En fazla 1 ayda eski haline döner 2 ayda eskisinden daha gur olur. Hemde nemlendirir bu yağlar . Korkma .
hametan var bepantol de ikisini dönüşümlü olarak süreceğim artık eve bi gideyim

teşekkür ederim.
sorunla ilgili bi fikrim yok canım kusura bakma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…