- 31 Ekim 2013
- 21.611
- 72.691
- 798
- 41
- Konu Sahibi Jasminium84
-
hay Allah ya ben de daha etkili olsun diye uzun tuttum ya umarım tamamen yanmamıştır kıl kökleriKaşa sarımsak sürdüğünde 10 dk sonra yıkaman lazım canım aksi takdirde kaşı gürleştirmez tam tersi kaşı seyrekleştirir . Ayrıca bir daha sürme daha da tahriş etme bende bi ara takmıştım kaşlarıma ama baktım yok olmuyor kaş yapım böyle kurşun kalem aldım onunla kaşlarımın aralarını çiziyorum çok doğal ve gür gibi duruyor çok uğraşma kaşlarınla tamamen kaşsız kalırsın allah korusum
teşekkür ederim, umarım geçer bi an önce yeniyıl öncesi harika oldu buGecmis olsun jiletten sonra karışımı sürmüş olman yapmis olabilir ya doktora gidin imkaniniz varsa yada teremisin die bi krem var onu alın sürün iki gün icinde geçer
kk'da okumuştumiyi de sarımsaktaki asit oranını bilmiyor musunuz?
jiletle deriyi kazıyıp üstüne sarımsağı sürme fikrini hangi aklı evvel verdi size?
hametan var bepantol de ikisini dönüşümlü olarak süreceğim artık eve bi gideyimAcil doktora git. Evde hametan varsa çokça sür.
teşekkür ederimKaşa dövme yapılırkende jiletleniyor onda bir sorun yok,kuzenim yaptırmistı oradan biliyorum ama sarmısak o halde kullanmak tahriş eder,azıcık elimiz kesilse sarmısak değse ciddi can yakıyor kaldı ki yüz ne kadar acır. Coresatin pembe yada bepanten plus alıp sürebilirsiniz doktora gidemiyorsanız,rahatlatır ve geçirir. Bunlarıda bulamıyorsanız aktardan sarı kantaron yağı alıp sürebilirsiniz.
Geçmiş olsun.
Off en buyuk yapilan hatada bu kas jiletleyip yaglarla daha cok cikacagini sanmak. Cogu kisi yapiyo bu hatayi
evet buradaki bazı arkadaşlar bile akılsız olduğumu düşünmüşken doktor kimbilir neler derçok önemli bişey yok sadece tahriş olmuştur.sarı kantoran yağı sürebilrisin yaralara çok iyi gelir.olmazsa fito krem bepanten hematen sürebilrisin.için rahat değilse dr git ama dr kesin ne yaptın sen falan der azarlar malum ego tatmin edicekler
kk'da okumuştum
yok kulak pamuğuyla sürdüm ama sanırım jiletlediğim için o tahriş etmişti üzerine sarımsak bu hale getirdiBende kaslarima sarimsak surerim.
Kazitmadim kaslarimi tabi ama gecen sefer banada boyle olmustu. Bos maskara fircasini sarimsak ve yag karisimina batirdim batirdim kasima surdum. Iyce islesim diye cöke cöke yaptim bunu ardi ardina. Sonra kaslarim yara gibi acidi kizardi diplerim en sonunda biraktim. Sendemi sert bisyle ovusturdun?
yok kulak pamuğuyla sürdüm ama sanırım jiletlediğim için o tahriş etmişti üzerine sarımsak bu hale getirdi
sonrasında kaşında küsme dökülme vs oldu mu peki?
anladım teşekkür ederimYok olmadi bende. Cabukca uzamasi sagladi cok az desemde yinede gurlesti. Ama sarimsak karisimini biraktiginda gurlugu hemen geri gidiyor. Hergun uygulayim sarimsagi desem cekilir gibi degl kokusu. Ben sadece kaslarimi ynlis aldigimda cabuk uzamasi icin kullaniyorum.
hametan var bepantol de ikisini dönüşümlü olarak süreceğim artık eve bi gideyim
anladım teşekkür ederim
anlaşılan ne yaparsam yapayım seyrek kaşlı olmaktan kurtulamayacağım bu duruma alışsam iyi olacak
teşekkür ederim yardımların için
teşekkür ederim.Gecmis olsun..
Ya jilet ile kaziyinca gürlesme konusu olunca aklima takilan bi soru vardi onu sorayim..
Saclari tamamen jiletle kaziyinca daha gür çıktığı veya saclarin çoğaldığı doğru mu?
Saclarim cok dökülüyor bu aralar Annem de tutturdu sifira vuralim kaziyalim diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?