- 31 Ekim 2013
- 21.611
- 72.691
- 798
- 41
- Konu Sahibi Jasminium84
-
lekeden korkmuyorum çok derin yaralar değil çünkü şu anLeke kalır diye korkuyorsan elma maskesi yap kabuk düştükten sonra.
Ardından da hint yagi+badem yağı sur.
En fazla 1 ayda eski haline döner 2 ayda eskisinden daha gur olur. Hemde nemlendirir bu yağlar . Korkma .
aslında kaş konturum var ama o da sürekli yenilenmesi gereken bişe ve pahalı bişeBenim kaslarimda seyrek. Boyamayi denedinmi?
lekeden korkmuyorum çok derin yaralar değil çünkü şu an
tek korkum acaba sarımsak var olan kaş köküne de zarar vermiş midir acaba diye?
hint yağı ve badem yağı işe yarar mı gerçekten
umarım yaaa eskisi gibi olsun o bile yeter bana şu an
fırsat bulur bulmaz gideceğim, ahhh yaaaa keşke yapmasaydım offffbenim bildiğim bu sarımsak kürlerini yapmak için kaşı jiletlemeye gerek yok üzerine de yapabiliyorsun. keşke jiletlemeseydin. hem belki sarımsağa falan alerjin vardı kim bilir. doktora git bence de
ayy deme yaa çok mu kötü olur şimdi offf yaaaAllahım kas yapacak yerde goz cıkarma buna derler.Kadınlar guzel olmak ıcın neler yapıyor. her gun bır sey duyuyorum yenı.Bacım sen kasını nıye jıletlıyorsun sımdı kasların yamuk dumduz cıkacak.Artık yapmıssın gecmıs doktora gıt barı hemen
umarım olmaz öyle bişeyakmışsın sen kaşını muhtemelen sarımsak yüzünden
amannn takma kim ne derse desin aynını benim komşum yaptı bişey olmadı kaşları çokda güzel gürleşti olmıycak bişey değil. sadece senin tenin biraz hassas o kadar..evet buradaki bazı arkadaşlar bile akılsız olduğumu düşünmüşken doktor kimbilir neler der
bepanten ve hametana başlayacağım evde
ayy ciddi misin???Hiç korkma biseycik olmaz.
Himt yağı ve Badem yağı var ya kaş kraliçesi yapar seni.
Bana guven.
Üzülme olan olmuş sen bi derini iyileşdir gerisi kolayayy deme yaa çok mu kötü olur şimdi offf yaaa
hakikaten kaş yapayım derken göz çıkardım
Gecmis olsun..
Ya jilet ile kaziyinca gürlesme konusu olunca aklima takilan bi soru vardi onu sorayim..
Saclari tamamen jiletle kaziyinca daha gür çıktığı veya saclarin çoğaldığı doğru mu?
Saclarim cok dökülüyor bu aralar Annem de tutturdu sifira vuralim kaziyalim diye
ya normalde takmam böyle şeyleri ama zaten canım çok çok sıkkın bi de böyle aptal muamelesi yapıtılar iyice canım sıkıldı üzüldüm bozuldumamannn takma kim ne derse desin aynını benim komşum yaptı bişey olmadı kaşları çokda güzel gürleşti olmıycak bişey değil. sadece senin tenin biraz hassas o kadar..
ayy ciddi misin???
hadi inşallah yaa, çok çok teşekkür ederim içimi rahatlattın çok sağol yaaa
Allahım ne dileğin varsa gerçekleştirsin
inşallah iyileşsin bi an önceÜzülme olan olmuş sen bi derini iyileşdir gerisi kolay
En azından senın jıletleyecek kaşın var kaşı olmayan tatu yaptırıp angry birds gibi gezen kadınlar var)))ayy deme yaa çok mu kötü olur şimdi offf yaaa
hakikaten kaş yapayım derken göz çıkardım
ayy güzelim deme öyle yaa benim de kaşımda kontur var zaten çok çok az benim de, ama angry birds olmadım henüz şükürler olsun ki :)En azından senın jıletleyecek kaşın var kaşı olmayan tatu yaptırıp angry birds gibi gezen kadınlar var)))
aaaa gönder bakayım :)Amin :))
Bak sana kendi kaslarimi gondereyim ozelden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?