- 20 Şubat 2010
- 32.908
- 6.260
- 773
sana şu mesajını hatırlatmak istiyorum sen gerçekten kötü niyetli bi insansın. üzülüyorum bilmem ne dedin duygu sömürüsü yaptın bişi demedik ama şu mesajın neyin ne olduğunu açıklıyor.
üstteki iki üye boyuna hakaretler yazıyorsunuz ikinizi de engelledim yazdıklarınız görünmüyor. Boşuna yormayın kendinizi bu yüzden.
üstteki iki üye boyuna hakaretler yazıyorsunuz ikinizi de engelledim yazdıklarınız görünmüyor. Boşuna yormayın kendinizi bu yüzden.
ayıp diyorsun ama erkekler beni arzuluyor diyen biri o.
Yooo üzüntüm mutsuzluğum hiç değişmedi. Sadece sanal ortamda kim ne der umursamam. Ama üzgünüm yani, bu gerçek. Şans da kısmet de yok diyorum ve alay edilmesini istemiyorum. Hiç de kötü niyetli değilim, kötü biri de değilim. Bazen dur demek lazım. umursamazım. ama üzüntüm içimde devam eder onda değişme yok. acındırma numrası yaptığım zaten belliydi, dalgasına yazdığım anlaşılıyordu.
ama sevgilin yok, sen zor erkek bulursun böyle gidersen gibi laflar canımı acıtıyor. O konuda hep üzgünüm zaten ve bunu da saklamıyorum.
Tabi canım engelledin. O yüzden hala sana özel mesaj bile gönderme butonum açık. Susturamazsın böyle basit numaralarla.
Tryamor susacağı yok susturmaya çalışır birde bir arada cevap vermiyorum demişti sanırsam başlarda.. Asıl gıcıklık duyulan tavrı farkında değil bir üzülüyor bir dalga geçiyor amaç ne ya tamam kanıtlamak zorunda değilsin kimseye sakin ol şampiyonbelki sen cevap vermesen herkes kendi işine döner. yap et sonra böyle ol of ya insanlar neden sonraları bir şeylerin arkasına sığınır ki acizler işte..
Sensin aciz. Haddini bil de konuş! Terbiyesiz.
Ortalıkta "Bana bir erkek lazım" diye böğüren, bazı istekleri tavan yapmış (bazı) kızlar tacize uğramaktan hoşlanır tabii
Tryamor buna en iyi örnek mesela
Çok güzel olduğunu her fırsatta savunup, birisi fotograf koy dediğinde korkarım ben buraya fotograf koymaya deyip kıvırır. Çok güzelmişmiş te yerseniz
herkesin başına gelebilicek bi durum.ama arkadaşı fazlasıyla rahatsız etmiş ki paylaşma gereği duymuş.farklı insanların zihinlerinde bize sıradan gelen durumlar fazlasıyla yer edebiliyor.o kadar insan içinde neden kendisine böyle bi muamele yapıldığını merak ettiğini de yazmış bir başka mesajında.etkilenmiş ki buna kafa patlatmış.
herkesin başına gelebiliceğini düşünen bi bayan daha.bi erkek bi bayana bu kadar çirkin şeyler yapıyosa sadece sapıktır.çok güzel olmayan bayanlarda taciz ediliyor.bi sapığın kafa yapısını bilmediğimiz için nelerden tahrik olup olmadığını bilemiyoruz.
bu mesaja tryamor cevap veriyor;
Tryamor kullanıcısından alıntı
Ben ne demeye çalıştım siz neden bahsediyorsunuz.
Bu sadece bir uç örnek. Daha bir sürü şey var. Amacım bu mevzuların davranışla, saçla başla ilgisi olmadığını belirtmekti. Ama ben ne anlatırsam boş. Herkes almak istediğini alıyor.
belki yanlış anlıyor mesajı belki de imalar buluyor.ama gelen cevap;
hayal43 kullanıcısından alıntı
İyi de kız doğru söylemiş,adam sapıkmış işte.
Ben çok çekiciyim,beni görür görmez tahrik oluyorlar demek istemişsin sanırım.
Bu mantığa göre, otobüste tacize uğrayanların seksapeli yüksek mi oluyor
bu mesaj ayıp be kardeşim.gerçekten ayıp.sen bunu kime dersen de çıldırır.karşındaki bi genç kız.sen bunları yaz fitili ateşle kızı çıldırt sonra da söledikleri yüzünden suçla.şu mesajdan sonra ne diyecekti sana acaba.
ha belki tryamor ilgi çekmek istiyo gerçekten de belki yazdıklarında samimi değil.ama kime ne zararı varmış bu mesaja kadar.neden bu cevabı haketmiş?
devam eden tartışma zerre umrumda değil.olay bu mesajla çirkinleşeceği kadar çirkinleşmiş zaten.
eva, hele şükür biri aklı başında bir yorum yaptı. olaylara kişisel olarak zerre karışmamaya çalışmakla beraber sabahtan beri insanların nasıl çirkinleştiklerini görüyorum ve bütün kibarlığımla uyarmaya çalışıyorum.
tacizden rahatsız olan bir kızın üstüne hasta ruhlu gibi giden bir avuç insan(!) var, konuyu buraya çekenler onlar. tryamor'un verdiği cevaplara doğal olarak sebep olanlar onlar...
taciz gibi bir mevzuda bile bu kadar iğrençleşebilen zavallılardan onlar adına utanıyorum.
oksijen israfı resmen bu insanlar.
bu ne çirkeflik, ne iğrençlik, nasıl bir bel altı saldırıdır?
şimdi bu laflara bozulur bir posta daha saldırırlar. önce insan olun sonra karşıma geçin arkadaşlarım, böyle olmaz.
kendinizi daha da küçük düşürmeyin... tekrar söylüyorum, gönlünüzden geçenlere, ağzınızdan çıkanlara dikkat edin, hayat insana ders vermeyi çok iyi bilir çünkü.
yorumlarımda sertleşmek istemezdim ama sayfalarca yapılan ayıptan sonra bu hakedilmişti diye düşünüyorum.
yine de insanları kırmak istemem, bu kadar kalitesizce saldırmak ve kavga etmek yerine vicdanlı olmaya çağırıyorum herkesi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?