Sarışın Olmak Suçmu?

biz insan olduğumuz için bir an olsun insan yerine koyduk seni de yanlış yapmışız.
sen kiiiimmm, benimle aşık atmak kim

yazdıkların evet kazınmış beynime, cevap yazarken farkettim... o kadar iğrenmişim ki senden adını gördüğüm an gülme krizine giriyorum artık

sevgilin olmadıgı için her gece yeterince ağlıyorsun zaten, bu gece de ben ağlatmiyim demiştim ama neyse sen adam olmazsınn... erkekler de anca senin gibilerin yolda "üstüne atlar" senin tabirinlesen bundan çok memnunsun zaten...

seni gördükçe nefret ettiğim insanlardan ne kadar boşa nefret ettiğimi anlamış oldum iyi ki varsınn bir genç kızın ne kadar düşebileceğini görmüş oldumm

Erkeklerin neden bunu istemediği belli oldu. Erkekler zeki kadın sever çünkü
Yıllarca erkek istiyorum diye yazdığını okuyacağız ve bunun sonu hiç gelmeyecek demekki :))
Tabii yine o geniş hayal gücüyle kendine hayali bir erkek bulmazsa

iyide uzatan biz miyiz? kendini acındırdı bizde bişi demeyip kapattık konuyu. baktı kimse yazmıyo tekrar ön plana çıktı. lütfen subjektif bakın olaya kim ne yazmış. ama böyle insanlara iyilik suç

Mutsuzluğum konusunda hiçbir şey değişmedi. Sevgilimin olmaması alay edilecek bir şey değil yine söylüyorum. Ben erkek değil bir şeyleri paylaşabileceğim bana korunma hissi verecek bir insan isterdim hayatımda. Bunu sen de anlasan da hala can yakmak için bu kadar set yazıyorsun. İğrenmen umrum dahiline giremez asla ama bu kadar kabalığa gerek yok. Yazdıklarım gerçek. Ne yaşadığımı sen asla anlayamazsın. Ne üzüntüler çektiğimi de.

Ve gerçekten erkeklerin bana olan yaklaşımından iğrenç tavrından zevk aldığımı sanan insanlar varsa diyecek bir şey bulamıyorum. Bunun canımı ne kadar yaktığını daha kaç kez belirtmem gerekecek acaba?

bi öyle bir böyle... sen normal oldugundan emin misin? psikiyatrist arkadaslarım var istersen

Belli kisilere demiyorum, herkese yazdim ben o mesaji genel yani. Uzamasin bence artik, kirmaya basladiniz birbirinizi. Yöneticilerden biri gelip kapatsa konuyu cok iyi olacak aslinda...

Konu kapansa iyi olacak. Ooofff... İlk kez böyle bir tartışmanın içine girdim ve bu kadar hakaret yedim.
Kapansın artık lütfen. Herkes beni nasıl bilmek istiyorsa öyle bilsin. Ama artık hakaret etmeyin.

herkesin başına gelebilicek bi durum.ama arkadaşı fazlasıyla rahatsız etmiş ki paylaşma gereği duymuş.farklı insanların zihinlerinde bize sıradan gelen durumlar fazlasıyla yer edebiliyor.o kadar insan içinde neden kendisine böyle bi muamele yapıldığını merak ettiğini de yazmış bir başka mesajında.etkilenmiş ki buna kafa patlatmış.

Bence sapık bu, ne giyersen giy farketmez, takmış bir kere.

herkesin başına gelebiliceğini düşünen bi bayan daha.bi erkek bi bayana bu kadar çirkin şeyler yapıyosa sadece sapıktır.çok güzel olmayan bayanlarda taciz ediliyor.bi sapığın kafa yapısını bilmediğimiz için nelerden tahrik olup olmadığını bilemiyoruz.
bu mesaja tryamor cevap veriyor;

belki yanlış anlıyor mesajı belki de imalar buluyor.ama gelen cevap;

bu mesaj ayıp be kardeşim.gerçekten ayıp.sen bunu kime dersen de çıldırır.karşındaki bi genç kız.sen bunları yaz fitili ateşle kızı çıldırt sonra da söledikleri yüzünden suçla.şu mesajdan sonra ne diyecekti sana acaba.
ha belki tryamor ilgi çekmek istiyo gerçekten de belki yazdıklarında samimi değil.ama kime ne zararı varmış bu mesaja kadar.neden bu cevabı haketmiş?
devam eden tartışma zerre umrumda değil.olay bu mesajla çirkinleşeceği kadar çirkinleşmiş zaten.

Konu kapansa iyi olacak. Ooofff... İlk kez böyle bir tartışmanın içine girdim ve bu kadar hakaret yedim.
Kapansın artık lütfen. Herkes beni nasıl bilmek istiyorsa öyle bilsin. Ama artık hakaret etmeyin.

sen bunu bilerek yaptın.. banlandırmak için.. umarım kanmaz kimse bu oyununa

Teşekkür ederim sweety_eva. Bu tarz yaşadığım olaylar üzerimde kötü etkiler bıraktı. Ben de onu anlatmaya çalıştım ama mevzu başka yerlere çekildi hep.

Kimse umrumda değil bu doğru. Üslubum da sevilmeyebilir, yazdıklarım da da sevilmeyebilir ama bu kadar kötü lafı beni tanımadan söylemek çok yazık.

Bu konuda ağladığımı yazıyorum kimse onu görmüyor da başka şeyler üstünden yükleniyor.

Son düzenleme:
Banlanmaktan da ölesiye korkuyor. Yazdıklarını tekrar tekrar siliyor. Banlanacağım, iyi olur buradanda biraz uzaklaşırım yazmıştı, sildi banlanıcam zaten :S yazıyor kendini acındırma numaralarına giriyor ki adminler acısın bu kız suçsuz desin banlamasın. Lafının bile arkasında duramayan bir insan. Ne denir ki daha..

Son düzenleme:

ayıp diyorsun ama erkekler beni arzuluyor diyen biri o.

sana şu mesajını hatırlatmak istiyorum sen gerçekten kötü niyetli bi insansın. üzülüyorum bilmem ne dedin duygu sömürüsü yaptın bişi demedik ama şu mesajın neyin ne olduğunu açıklıyor.

üstteki iki üye boyuna hakaretler yazıyorsunuz ikinizi de engelledim yazdıklarınız görünmüyor. Boşuna yormayın kendinizi bu yüzden.

Bir an cidden inandırdım sandım acıtasyonumla. Evet herkes çok kıskanç.

Yazdıklarımı beğenmeyen engellesin okumasın. Ayy bir de soğudum senden yazmış. Çok da umrumdu

Bunları yazan sen değil misin? Zekanda bir problem olduğu kesin artık.

sana yazan yokk zaten insanlar senin çift kişilikli olduğunu görmesini istiyorum sadece bi öylesin bi böyle. delikanlı olur biraz ya insan söylediklerinin arkasında durur. lafını söyleyip banlanma korkusuyla silmez yazdıklarını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…