Sarışın Olmak Suçmu?

Terbiyesizsin ceycu...

Okuduğunu anlamıyor,yazdığını bilmiyorsun.
Gecenin 4'ünde o kadar oluyor sanırım.

Nasıl bir hırs yaptıysan,sabaha kadar savaşmışsın.
Yazdığın hakaretlerin ve son sözü söylemenin hazzıyla pc başında sızdın herhalde.

Ben şu an salim kafayla okuyorum ve Tryamor hakkında hala fikrim değişmedi.
Okuduğumu doğru anlamışım.Zaten sonraki mesajlarında nasıl biri olduğu belli oluyor.
Senin de kelimelerin kişiliğini ortaya koymuş,tebrikler.

konunun buraya gelme sebebi nedir?
tanimadigimiz bir insan konuyu acti ve tepkiler o kadar ilgincki
guzelmi diyelim hayir cirkindi!
cunku tepki gosterecek durum yoktu
var ise bir sacmalik bunu "derdim var" kosesinde sikinti yasayan
bir insana daha usluplu soyleyebilirdik
bana sacma geliyor abartmis olamazmisin? diyebilirdik!
CIRKINIM KENDIMI BEGENMIYORUM KIMSE BANA BAKMIYOR
diye konu acilsa
bu kadar uslupsuz tepki gosterenlerin hemen hemen hepsi
guzellik gorecelidir sana oyle geliyordur
eminim guzelsindir gibi laflar edilirdi
verdiginiz tepkilere saksaklasak bizden iyisi olmazdi
yada konuyu geyige cevirsek
empati yapamiyorsak yada derdim var bolumune yakisir
bir teselli bir paylasim bir akil bir gorus sunamiyorsak
yazmayiz olur biter

Arkadaşlarrr nedirr derdinizz yaa LÜTFENN eğer kişisel problemleriniz varsa benim konum üzerinde tartışmayın bunları rica ediyorum..Aynı zamanda bir insanın kendini sevmesi,beğenmesi sizi neden bu kadar rahatsız ediyorki?? Ben bu konuyu zaten güzellik yada çirkinlikten dolayı açmadım dikkatinizi çekerim..Konumun kapanmasını istemiyorum Lütfen buna sebep olmak için burdan tartışma yaratıpta insanın boşu boşuna sinirlerini bozmayın..
Aynı zamanda bir insanın bu sitede farklı bölümde yazdıkları paylaştıklarının özellikle günlük gibi bir bölümde konudan tamamen bağımsız bir yerde paylaştıklarının alıntı şeklinde bu konuyla bağdaştırılmasıda gerçekten çok ayıp..Kimse kimseye saldırmasın rica ediyorum..Burası tartışma platformu değil öle olsa derdim var kısmına konu açmazdım..Tamamen farklı yerlere çekmişsiniz yaa..Ben kendini beğenmiş olsam pohpohlanmak istesem derdim var demem yada diğer arkadaşlarım farklı bir yerlere üzülmese bişeyleri paylaşma gereğinde bulunmaz..Kırıcı değil yapıcı olalım Lütfen..Artık aşağılama yada hakaret görmek istemiyorum konumda rica ediyorum arkadaşlar isteğime saygı duyarsanız çok sevinirim..

Konu gerekirse tekrar açılmak üzere yorumlara kapatılmıştır.

Konuda(konuya konu demek için bin şahit ister! Karşılıklı tartışmalar diyelim) gerekli işlemler yapıldı editör arkadaşım.Konuyu incelememiz için bir süre kapattın teşekkürler..

Konular kapatılınca, yazılanlar ve yazanlar unutulup gitmiyor,bilakis uzun zaman ayırarak inceleme yapılıyor..

Bu durumlar da (konuyu konuluktan çıkarma ve karşılıklı tartışma) siz sevgili üyelerimizi uyarmaktan gerçekten yorulduk,bitkin düştük..Ama anladık ki profil uyarılarımız yada konu içine yazdığımız uyarılarımız sizin için önem arz etmiyor..

Peki...

O halde bizler de B planına geçtik yönetim olarak...

Konu yorumlara açıktır..20 küsür sayfa yazdığınız mesajların devamını getirebiliyorsanız buyurun getirin!

Son düzenleme:
Ingiliz erkekleri evlenirken esmerleri tercih etmisler.Nedenine gelince Sarisin kisilerin geciciligi ve seruveni temsil ettigini,esmerlerin ise sebat etmeyi,sadakati, anacligi simgeledigini belirtmisler.Tabi bu kisinin kendi secimi sac rengiyle alakali degil.Renklerin anlamlarini arastirmistim.Siyah: asaleti(buyuk devlet adamlari daima siyah giyerler.),Sari:geciciligi dikkat cekmeyi ama kisa sureligi...(Ticari taksiler hepp sari renktedir kisa sureli dikkat cekip inilip binilmesi icin ifade edilmisti.Neyse tum renkleri saymayayim.Tatlim,kisinin ten,sac,tip tarzi belirleyici degildir karsidakini secme bicimi, ehemmiyetlidir.Sokakta bulduklarinizi sokakta kaybedersiniz.Evlenecek erkek aramak icin biraz secicilik.Etrafta herkes birbirine bakipp durmakta amma adam gibi adamlar kendini gelistirip,egitim,ilim,irfanla,ufuklarini gelistirmekle mesguller kizlarin saclariyla degil be guzelimbu degerli sahsiyetleri sana bakarken yakalayamazsin cunku mesguller)

Siyah: asaleti(buyuk devlet adamlari daima siyah giyerler.),Sari:geciciligi dikkat cekmeyi ama kisa sureligi...(Ticari taksiler hepp sari renktedir kisa sureli dikkat cekip inilip binilmesi icin ifade edilmisti.
Bu açıdan hiç düşünmemiştim canım ama renk olarak doğruluk payı var sanırım..

canm sarışın da olursun,istersen civcive boyatırsın,istersen dekolte giyersin.bunlar bir bayanın kişisel tercihleri.ama taciz başka bir olay.tamamen erkekten kaynaklanıyor.erkeğin kendine hakim olması gerekir.bazı arkadaşlar saçını boyat demişler ne münasebet sen o renk seviyorsan onu kullanırsın,erkekler bakmasın diye suratımıza çamur da sürelim o zaman.niye erkekler için yaşayalım ki ben istediğimi giyerim,istediğim gibi olurum bu kendimi iyi hissetmek içindir.zühtü abi tahrik olsun diye değil.

ayrıca bir insan niye "ben güzelim" diyemiyor bunu anlamıyorum.kız böyle dememiş bile ama ona getirmiş diye yerden yere vuruluyor.herkes kendini bilir güzel mi değil mi?kendine güzel değilim demek kusurlarını söylemek serbest ama güzelim demek yasak.

taciz olaylarını ben de çok yaşadım.ne kadar yıpratıcı olduğunu bilirim.kimi kadının duruşu serttir güzel de olsa kimse ona yaklaşmaz.ama ben güleçimdir mesela onun için herkes kolay iletişime geçer kötü niyetliler de olayı askıntılık boyutuna kadar taşır.evlenince kurtulurum diye düşünmüştüm ama bu sefer erkeklerde "nasılsa evli birkaç gece birşeyler yaşarım başıma da bela olmaz" mantığı oluşuyor.çok adice ama böyle.ben çaresini bulamadım sanırım da yok herhalde böyle yaşamaya alışmalıyız.

Canim ben tamamiyle sac rengiyle alakali oldugunu sanmiyorum.
Oda bi etkendir mutlaka, ama genel auran ve havanda erkekleri ceken birsey var demek ki.
Kim olsa bu durumdan rahatsiz olur,
belli ki cok kafana takmisin ki buraya konu acmisin.

Göcmen oldugunu söylemisin konu icinde (yanlis okumadiysam)
belki bu yüzden erkeklere farkli geliyorsundur?
malum bizim milletimizin yabanci sarisin kadinlara olan görüsleri belli...

fazla takmamaya calis kafana, kimse icinde kendini kisitlama, degistirme...
hele böyle sapiklar icin asla

geçmişi okudum sadece fikrimi söylemek isterim herkes tryamor un üstüne gelmiş kendisiyle kk dışında tanışmışlığımız yok ama şimdiye kadar banlandığını bile görmedim kavga ettiğini tartıştığını nede güzelim diye övündüğünüde görmedim çok şaşırdım
sanırım bi yanlış anlaşılma oldu neyse..
arkadaşın cevabına gelince erkeklerin o tarz düşüncelere sebep olmasına neden sarışınlık olsaydı
etrafta ne sarışın çıtırlar var sokakta herkes birbirinin üstüne atlardı heralde
ayrıca sarışınlar güzeldir diye bi kavram yok fizik güzelliği tamam okey o gözle görülür değiştirilmez
ama kız güzel değil saçı sarı olsa ne anladım o işten nice esmer güzeller var
tacize 1 uğrarsın 2 uğrarsın bu her bayanın başına gelebilir
ama sürekli erkekler seni taciz ediyolarsa konuyu açan arkadaşım sende bi problem vardır dekoltede giyinmiyormuşsun ee tahrik edicek bi durumda yok ortada neden sen ??
bunun cevabını sen verebilirsin bence

bende bu konuda insanların üstüne neden bu kadar gidildiğini anlayamadım isteyen kendini över isteyen aysen grudaya benzedigi halde kendini adriana lima zanneder kimene :) bende görüyorum forumda kendini övüp güzelim bilmemneyim yazıp ondan sonra resmini koyunca soka girdigim insanlar benimde oluyor ama önemli olan onların kendilerini begenmeleri bence kavga sebebi olucak bir konu deil özgüvensiz insanlar sen kendini övüyorsun diye birileriyle kavga ederler tryamour fazla tahrik edilmiş sonrada sacmalamıs ama bence haklı..bazı insanlar güzel olmasa bile bir cinsel cazibesi vardır yada kendileri isteyerek yapmadıkları halde erkeklere kolay kız olarak geliyolardır ondan bu tarz tepkiler alıyolardır bende sarısınım fazlasıylada güzelimdir ama benim yanıma her erkek kolay yaklasamaz durusum ve insanlara yaydıgım enerji biraz sert cünkü ama isteyerek olcak bisey deil

bende bazı kadın ve erkeklerde, bilinen güzellik anlayışı dışında bi karizma ve çekicilik olduğunu düşünüyorum, ben öyleyim diye demiyorum ha, yanlış anlama olmasın
ama bence bu bi gerçek, hatta böyle kadınlara bazen kadınlar bile çekiliyo, arkadaşlık anlamında tabii

Sarisin yada esmer olmakla alakali bir durum degil anlattiginiz olay..
Acik renk pozitiftir, ilgi ceker ama o ilginin orda kalmasi gerekir, yani her goren kosup hemen yaniniza geliyorsa, yada yeni tanistiginiz biri sizi tanimadan etmeden, sizden bir beklentiye giriyorsa, ortada bir sorun var demektir..
Kisisel alan denilen bi alan var ,Bazi insanalrin hemen yanina yaklasmazsiniz, yaa ozel alanina giremezsiniz, mesafesinden, konusmasindan, bakislarindan hemen ne demek istedigini size anlatir..

Size yapilan bu davranislarin tek bir aciklamasi var, demek ki kisisel alaninizi olusturamamissiniz, istemediginiz insanlar , bu kadar rahatca sizinle iletisime gecebiliyorsa, sucu basklarinda degil, kendinizde arayin derim ben !

Bunu guzelikle , sarisinlikla iliskilendirmek de mantiksiz!
dunyanin en unlu ,en guzel, en sarisin kadinlarini goruyor olmalisiniz, birakin birseyler beklemeyi, milletin cani cikiyor, yanlarina yaklasip iki kelam etmeye, hatunlarin oyle guclu bir alanlari var ki benim diyen herkes gidip laubali olamaz yada niyetini ayan beyan dokemez ..

10 yildir da sari sac kullanirim, kendimde acik kumral bi bayanim ama degil cumle kurmak adamin cigerini eline veririm ! kimin ne haddine

Sarışın olduğu için mi erkeklerin gözleri vucudunda :/ Eğer yüz hatların,vucudun düzgünse bakmalarının önüne geçemezsin .Bunun şaçının renginle bir ilgilisi yok bence .
Bu kadar da dert ediyorsan, git boyat başka renge =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…