eva, hele şükür biri aklı başında bir yorum yaptı. olaylara kişisel olarak zerre karışmamaya çalışmakla beraber sabahtan beri insanların nasıl çirkinleştiklerini görüyorum ve bütün kibarlığımla uyarmaya çalışıyorum.tacizden rahatsız olan bir kızın üstüne hasta ruhlu gibi giden bir avuç insan(!) var, konuyu buraya çekenler onlar. tryamor'un verdiği cevaplara doğal olarak sebep olanlar onlar...
taciz gibi bir mevzuda bile bu kadar iğrençleşebilen zavallılardan onlar adına utanıyorum.
oksijen israfı resmen bu insanlar. bu ne çirkeflik, ne iğrençlik, nasıl bir bel altı saldırıdır?
şimdi bu laflara bozulur bir posta daha saldırırlar. önce insan olun sonra karşıma geçin arkadaşlarım, böyle olmaz.
kendinizi daha da küçük düşürmeyin... tekrar söylüyorum, gönlünüzden geçenlere, ağzınızdan çıkanlara dikkat edin, hayat insana ders vermeyi çok iyi bilir çünkü.
Konu gerekirse tekrar açılmak üzere yorumlara kapatılmıştır.
Ingiliz erkekleri evlenirken esmerleri tercih etmisler.Nedenine gelince Sarisin kisilerin geciciligi ve seruveni temsil ettigini,esmerlerin ise sebat etmeyi,sadakati, anacligi simgeledigini belirtmisler.Tabi bu kisinin kendi secimi sac rengiyle alakali degil.Renklerin anlamlarini arastirmistim.Siyah: asaleti(buyuk devlet adamlari daima siyah giyerler.),Sari:geciciligi dikkat cekmeyi ama kisa sureligi...(Ticari taksiler hepp sari renktedir kisa sureli dikkat cekip inilip binilmesi icin ifade edilmisti.Neyse tum renkleri saymayayim.Tatlim,kisinin ten,sac,tip tarzi belirleyici degildir karsidakini secme bicimi, ehemmiyetlidir.Sokakta bulduklarinizi sokakta kaybedersiniz.Evlenecek erkek aramak icin biraz secicilik.Etrafta herkes birbirine bakipp durmakta amma adam gibi adamlar kendini gelistirip,egitim,ilim,irfanla,ufuklarini gelistirmekle mesguller kizlarin saclariyla degil be guzelimbu degerli sahsiyetleri sana bakarken yakalayamazsin cunku mesguller )
birbirimizi tanimiyoruz etmiyoruz
birbirimize hava atma bir luksumuzde yok (istisnalar disinda)
dolayisiyla neden bu konuya bu sekil baiyoruz
konu sahibi kendini ovmek icin yazmadiki
demek talihsiz olaylar ust uste gelince rahatsiz olmus!
sicak kanli ve seksi olunca bir kadin yanlis anlasiliyor!
hemen muhabbeti ilerletir bir seyler yasarim diye dusunebiliyor karsidaki hanzo
bunu engelleyecek olan tek kisi sizsiniz
en azindan karsidakinin niyeti bozulacak sizin tavrinizi gorunce
ilk izlenip seksapel bir cagrisim gibi olabiliyor insanlarda
benim bir arkadasim vardi
ben ondan daha guzelim sahsen ama
kizin durusu havasi gulusu acaip seksiydi
agirligida vardi ama
hemen ona sulanirlardi konusunca acaba bir is cikarmi falan
diye dusunurlerdi
oysaki masumdu arkadasim :)
Bu konuyu artık iyice kafayı takmaya başladım..Her yaklaşan erkek bir süre sonra farklı beklentiler içine girmeye başlıyor üstelik hiç bir zaman o şekilde bir izlenim bırakmama rağmen sürekli bir sulanma modunda olmaları beni sinir ediyor..Her girdiğim ortamda ilk tanıştığım bir karşı cins bile bu yönde yaklaşmaya çalışıyor..Üstelik erkeklerle göz temasından bile kaçınmama sürekli olarak yaklaşanları bile terslememe rağmen bunu bir türlü engelleyemedim..Artık sarışın olduğum içinmi acaba her erkek bu şekilde yaklaşıyor diye düşünmeye başladım..Erkeklerin sürekli gözlerinin vücudumda gezinmesinden nefret etmeye başladım..Dekolte bile giymiyorum yaa neden etrafta okadar dikkat çekmek için o tarz giyinenler varken beni rahatsız ediyolar anlamıyorum..
Sizce sarışın olmamın bir etkisi olabilirmi kızlarrr??? Daha ne yapimm ben bu yaklaşımları engellemek için fikir verebilirmisiniz??? Kendimi kötü hissediyorum artık neden hiç ciddi düşünen yaklaşmıyoda bu şekilde laylaylom ve aklı başka yerlerde olanlar yaklaşıyor diye..
Bu konuyu artık iyice kafayı takmaya başladım..Her yaklaşan erkek bir süre sonra farklı beklentiler içine girmeye başlıyor üstelik hiç bir zaman o şekilde bir izlenim bırakmama rağmen sürekli bir sulanma modunda olmaları beni sinir ediyor..Her girdiğim ortamda ilk tanıştığım bir karşı cins bile bu yönde yaklaşmaya çalışıyor..Üstelik erkeklerle göz temasından bile kaçınmama sürekli olarak yaklaşanları bile terslememe rağmen bunu bir türlü engelleyemedim..Artık sarışın olduğum içinmi acaba her erkek bu şekilde yaklaşıyor diye düşünmeye başladım..Erkeklerin sürekli gözlerinin vücudumda gezinmesinden nefret etmeye başladım..Dekolte bile giymiyorum yaa neden etrafta okadar dikkat çekmek için o tarz giyinenler varken beni rahatsız ediyolar anlamıyorum..
Sizce sarışın olmamın bir etkisi olabilirmi kızlarrr??? Daha ne yapimm ben bu yaklaşımları engellemek için fikir verebilirmisiniz??? Kendimi kötü hissediyorum artık neden hiç ciddi düşünen yaklaşmıyoda bu şekilde laylaylom ve aklı başka yerlerde olanlar yaklaşıyor diye..
evet konuyu okudum ve tespitim şu: konusahibi kesinlikle sarışın!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?