çok güzel yazmışsın.bende böyle düşünüyorum..Millet sarışın olma meraklısı yaa....Doğal sarışınlara lafım yok ama çakma sarışınlar çok güzel olduklarını sanıyolar ama malesefff yakışmıyyoooooorrrrrrrrr...Neden bunu kabullenmezler kendilerini sarı yaparlar hiç anlamam........
Bunun çözümü çok kolay saçınızı koyu bir renge boyatın. Siyah, kahve, karamel vs.
Arkadaşlar bu tarz eleştiriler için yeterince tartışma oldu zaten bu konuda o yüzden sırf yorum yapmak için yorum yapmanızda saçma yanii eğer konu mantıklı gelmediyse yorum yapmak zorunda değilsiniz..
Benim bişeyleri tatmin etmek için burda konu açacak yada yorum bekleyecek halim yok .. Sadece objektif olarak bir görüş istemiştim ama bazı bayanların sadece eleştiri yapmak için yorum yapabileceğini düşünmemiştim..Burda konu açma amacı yardım istemek yada fikir edinmektir adı üstünde Bir Derdim var topiği Derdime Dert Ekleyin topiği değil..Biraz empati kurarak yorum yapılabilirse eğer sevinirm yoksa boşu boşuna sırf yorum yapmak için yorum yapılmasının açıkcası bana göre hiç bir anlamı yok...
kendiniz söylemişsnz burası derdi olanların topiği.canı sıkılp burda eğlenenlerin değil. gercekten rahatsz olsanz boyatrsnz. yok boyatmam diyosanz o zaman duymayn.bence sorunu kendinizde arayn erkeklerde değil.bastan asağı sacma ve gereksz bi konuArkadaşlar bu tarz eleştiriler için yeterince tartışma oldu zaten bu konuda o yüzden sırf yorum yapmak için yorum yapmanızda saçma yanii eğer konu mantıklı gelmediyse yorum yapmak zorunda değilsiniz..
Benim bişeyleri tatmin etmek için burda konu açacak yada yorum bekleyecek halim yok .. Sadece objektif olarak bir görüş istemiştim ama bazı bayanların sadece eleştiri yapmak için yorum yapabileceğini düşünmemiştim..Burda konu açma amacı yardım istemek yada fikir edinmektir adı üstünde Bir Derdim var topiği Derdime Dert Ekleyin topiği değil..Biraz empati kurarak yorum yapılabilirse eğer sevinirm yoksa boşu boşuna sırf yorum yapmak için yorum yapılmasının açıkcası bana göre hiç bir anlamı yok...
kendiniz söylemişsnz burası derdi olanların topiği.canı sıkılp burda eğlenenlerin değil. gercekten rahatsz olsanz boyatrsnz. yok boyatmam diyosanz o zaman duymayn.bence sorunu kendinizde arayn erkeklerde değil.bastan asağı sacma ve gereksz bi konu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?