Sarışın Olmak Suçmu?

sımdı herkes bırbırıne sardı sende bana mı cnm Bu cevabı bana verdıgıne gore sımdı acaba sen mısın dıye dusunmuor degılım..bu arada dogal sac rengim hiç boyatmadım

:):):):) yok canım ya sana laf atmıyorum sarmadım sana öyle şeyler de yapmam:)

insan kendini överek nasıl üzgünlüğünü dile getirir ben de bunu anlamıyorum.
neden her topikte aynı kişinin güzelliğiyle ilgili şeyleri okuduğumu da anlamıyorum.
ya şizofrenik bir rahatsızlığınız var kendinize aşıksınız, ya da çok çirkinsiniz.
tryamor adını gördüğüm yerde zaten okumama gerek kalmıyor mesajı
geçen gün kızın biri sivilcelerinden ve makyajla kapattıgından söz ediyordu, sen şunu yazmıstın "ben de makyaj yapardım lisede, gerçi o zamanlar da mükemmell bir cildim vardı"...
şimdi bu sözlerinden dolayı seni tanımadan ben senden soğudum arkadasım.
yahu Adriana Lima'nın onca röportajını okudum, kızın böyle cümleleri yok... senin iki lafından biri "ben çok güzelim, üstüme atlıyorlar"...
neyse ben daha da bişey yazmam...
konu sahibi arkadasım özür dilerim senden..iyi akşamlar.

wenars ve egerian ın yazdılarından başka okuduğum yok. Onlar benim başka topiklerde yazdıklarımı okumuş olduklarından anlayacaklarını umuyorum çünkü. Diğerleri zaten hiçbir şey bilmiyor. Bu yüzden boşuna yazdıklarımı alıntılayıp cevap vermeyin.

evet evettt rest çeksin banaa umursamasın benii ağlamicam sözzz
hayatımda da hiç kötü şey yaşamadım yahuuu bir kaç hadise mi atlatsam naapsamm

hadi artık kapatalım bu konuyu bence...konu sarışınlık konusuna dönsün...konu sahibi pişman olacak bu konuyu açtığına....

Dış cepheden baş sorunuza cevap vereyim sarışın olmak evet suç :):) ve cevreye zararlı bir durum bunuda bugün ögrendim :):):)

vay anasını bee... bukadar insan senin ne yazdığını bilip ona göre cevap veriyorken onlar alıntılıyor diye mi biliyor oldu.. Bende alıntılasam ne gibi haklarım doğardı tryamor?

Yaa arkadaş ben anlayamadım ya. Bi ağlıyor acındırıyor kendini, bir gülüyor hava basıyor. Ciddi anlamda netten baktım şimdi şizofreni belirtileri yazıyordu. :)) Ciddiyim.

çok üstüne gidilmedimi kızlar sizce....hadi kapatalım artık bu konuyu....kimse kimsenin ne yaşadığını bilemez....lütfen ama...

Bir an cidden inandırdım sandım acıtasyonumla. Evet herkes çok kıskanç.

Yazdıklarımı beğenmeyen engellesin okumasın. Ayy bir de soğudum senden yazmış. Çok da umrumdu.

Yahu siz kimsiniz de yok iğrendim, yok öyle yok böyle, banane ki düşüncelerinizden???

banlanıcam büyük ihtimal. :s

Ha bi de yzdıklarım nasıl da kazınmış beyinlere.
Katlanamıyorsan okuma canım, bir de ezberlemişler. Helal olsun.

Son düzenleme:
savunduğunuz insanı görün işte. hastalıklı kafa ya herkes ne olduğunu öğrenmiş oldu. bu kafayla devam et güzelim sen daha çok günlüklere yazarsın erkek istiyorum diye

hadi yeni konu açalım erkekler geçen yıl bir sitede esmer güzeli cherly cole'i en çekici seçmişler...sizce?
şahsen ben de çok beğeniyorum O'nu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…