Ben kendi adıma konuşuyorum kimseyle dalga geçmedim bu tür şeyler herkesin başına gelebilir. Burada zaten bu düşmanlığın sebebini bazen ben de anlamıyorum. Benim tuhafıma giden adama sapık denildi diye siz ne anladınız bilmem ne diyerek insanlarla dalga geçen kişiye neden bunları yazmıyorsunuz...
sapıklık zihinsel, hormonal bir anomalidir.
bu anormalliğe sahip olmayan erkekler de tacizde bulunabiliyorlar ne yazık ki. ben bu konunun yazışma sürecini takip ediyorum baştan beri.
burada belli ki rahatsız oldukları taciz olaylarını paylaşan arkadaşlara gerçekten çok acımasızca saldırıyorsunuz, kendilerini ve psikolojilerine korumak adına böyle cevap vermeleri çok doğal değil mi sizce de?
hem seksapalitesi yüzünden tacize uğramış olması da olası... neden bundan bu kadar rahatsız oluyorsunuz?
kadın tacize uğrasın, sarkıntılığa maruz kalsın, askıntı olanlarla bilmem nelerle uğraşsın ama güzelliğiyle övünmeye gelince yooook haddini bilsin.
bilmesin kardeşim. seksapalitesinin cefasını çekiyorsa vefasını da çeksin ne olacak?! niye bundan rahatsız oluyoruz bu kadar?
tacizi bile sidik yarışı mevzusu haline getirdik ya... yanarım yanarım buna yanarım.
o arkadaş orda verdiği örnekle başka bir şeye dikkat çekmek istemiş anladığım kadarıyla, mevzu adamın sapıklığına gelince de huzursuz olmuş ve "bu kısma yoğunlaşmayalım lütfen" manasında "ben ne anlattım, siz nereye takıldınız" demiş. biraz empati yaparsanız o arkadaşın hissettiklerini siz de anlayacaksınızdır diye düşünüyorum.
yoksa elbette ki hiçbir taciz kabul edilemez ve hepsi sapkıncadır. ama bunu karşıdakini kırmadan ifade etmek daha güzel olur.
hiçbir kadının üç beş ciğeri beş para etmez herif yüzünden böyle şeyler yaşamasını veya bunları hatırlayıp huzursuz olmasını istemem. eminim siz de istemezsiniz.
işte bu yüzden kelimelerimizde, üslubumuzda birazcık dikkatli olalım diyorum.
Ben ne demeye çalıştım siz neden bahsediyorsunuz.
Bu sadece bir uç örnek. Daha bir sürü şey var. Amacım bu mevzuların davranışla, saçla başla ilgisi olmadığını belirtmekti. Ama ben ne anlatırsam boş. Herkes almak istediğini alıyor.
Arkadaşlarr neden bu kadar konunun dışına çıktınız anlamıyorum..Ceycu arkadaşımın demek istediği sadece suçlamadan önce eleştiri bile olsa kırmadan yapılması -ki bende bundan yanayım..Sonuçta ben bu konuyu akıl danışmak için açtım haksız yorum yapılıpta suçlanmak için değil..Burda suçlanacağım bir durum yokken boşu boşuna bu şekilde yargılanmakta oldukça üzücü..Ben konunun başındada belirttim ben hiçbirşey yapmadığım halde bu tarz yaklaşımların olduğunu..Sarışın olmakla alakalı olabilirmi diye sadece danışmak istedim yoksa bende zaten sürekli kırıtan bu ilgiden memnun olan bir karaktere sahip olsam hiçççç şikayetçi olupta buraya danışma gereğinde bulunmam..Farklı taraflara çekmeyelim LÜTFEN...
Ceycu arkadaşımızı kızdırmışız , sinirini bozmuşuz çok çok üzüldüm anlatamam
Neyse geçelim bunu
Konuya gelelim , neden yazıda yada başlıkta sarışınlık ve güzellik gibi kavramlar ön plana çıkartılıyorda
Neden bıktım bu sapık erkeklerden filan denmiyor ?
Kimin başına gelmemiştirki bu tür olaylar?
Kim bu olayları ben çok güzelim işte o yüzden başıma geliyor diye anlatırda övünür anlamıyorum
Hatta bu konu çok komik bir hal almaya başladı
Ülkemizde milyonlarca kadın var hepsi ayrı ayrı güzel ve
Ne yazıkki bir süre sapık , kişiliksiz erkek var
Yaşanan bu tür olayları güzelim , şöylede böyle diye lanse edilmesi bence bir bayan için kötü..
Ben de saatlerdir aynı şeyi anlatmaya çalışıyorum ama canım onlar sapık değil hormonel bozukluk kırk yıllık sapıklığın adı hormonel bozukluk oldu hadi onu da geçtim bu hormonel bozuk insanlardan da hoşlanan bayanlar oluyormuş eh ne de olsa onların seksapalitesi yüksek...
ceycu .!.:kadın tacize uğrasın, sarkıntılığa maruz kalsın, askıntı olanlarla bilmem nelerle uğraşsın ama güzelliğiyle övünmeye gelince yooook haddini bilsin.
bilmesin kardeşim. seksapalitesinin cefasını çekiyorsa vefasını da çeksin ne olacak?! niye bundan rahatsız oluyoruz bu kadar?
Bi de böyleleri var değil mi?
yaaa çok güzeliiiim.. bütün gözler üzerimdeeeeee
ayyy valla Allah seni inandırsın gözleriyle yiyolaaaaar :)
Valla eğer erkekler size rahatlıkla yaklaşıp sizden beklentilerini kolayca dile getirebiliyorlarsa ortada sizinle ilgili bir sorun var demektir. ve bunun sebebi sanmıyorum ki sarışın olmanız olsun.
ya da bu sizin hüsn_ü kuruntunuz da olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?