Ceycuya bende katiliyorum
uslubunda bir sorun gorenler kendi usluplarina baktinizmi?
tacizden hoslandiginimi ima etmediler
megalomanliktanmi bahsetmediler
kendini sisiriyormu demediler
bu uslupmu?
"allah kahretsin ben cok guzel bir sarisinim herkes bana asiliyor" imaji vermedi konu sahibi
ben oyle gormedim mesela
(bu arada sarisin degilim acik kumraldan kestaneye döndüm :))
bir paylasim alani burasi
sikinti dile getiriliyor
hakli veya haksiz olabiliyor konu acanlar
belki konu sahibi abartiyordur ama uslup bumu olmalidir?
evet kesinlikle kompleksli insanlarin asagilamalari bu tur tepki verenler!
konu sahibi belki abartmistir
ama bir kac olayi ust uste yasayinca
hayal kirikligina ugramistir ve acaba beni
cokmu hafif goruyorlar sac rengimden dolayi
diye kendini sorgulamaya dusmus
bunuda bizimle paylasti
bir abla bir buyuk bir ahbap bir objektif goz bir KADIN olarak
cevap veremeyiz
hemen icimizdeki kini nefreti hemcinsimize yukleriz
sanal ya burasi :)
Karşısındaki erkekler kendilerini arzulamadığı için kaplan kesilen ne çok kadın varmış. Ahahahahahahaa...
SAPIK kelimesine takılmadım bahsettiğim adam kesinlikle bir sapık zaten, espriye vurduğum şeyler bile algılanamamış. Kıskançlık ve kötü niyet insanları kişisel saldırıya sürüklüyor. Ne yapalım yani durumumuz böyleyse diyorum oysa. Kendime ben harikayım da demiyorum ama anlayan yok. Aslında anlaşılıyor da, kimsenin işine gelmiyor. Beğenilmemek de kötü bir şey tabi, sizi de yadırgamamak lazım.
Ama şunu bilmenizi isterim ki ben erkeklerin bu yaklaşımı yüzünden ağladığım günleri bilirim. Yaşamadan kimse bu durumu algılayamaz. Bu gerçekten büyük bir dert. Yoksa kimse aman ne hoş bir durum demiyor.
tryamor pek çok konuda ben güzelim herkes benle ilgileniyor diyorsun ama sapıklıktan bile hoşlanıp ben güzelim ondan tacize uğruyorum diyorsun ya yuh diyorum. çok çirkin olduğunu düşünüyorum. Bi insan nasl böyle bişeyden feyz alır yahu
Neyse yahu. Deli miyim ben. Bir de cevap veriyorum. Mesajımı düzeltiyorum ve bu topiğe bir daha yazmıyorum. Aaaayyyyy... Bıktım kadınların kıskançlıklarından.
Anlatmak istediğim çok açıkken aksi iddia edilmeye devam ediliyor. İyi çatlamalar. :80::80::80:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?