Neyse yahu. Deli miyim ben. Bir de cevap veriyorum. Mesajımı düzeltiyorum ve bu topiğe bir daha yazmıyorum. Aaaayyyyy... Bıktım kadınların kıskançlıklarından.
Anlatmak istediğim çok açıkken aksi iddia edilmeye devam ediliyor. :80::80::80:
Senin gibi bir insan olmak.. lafının arkasında durmayan insan, korkusundan silen insan.. kahkaha patlatıyorum şuanÜüüühhhüüüüü ühühühhühüühüüüüüüüü :84::84::84::84::84::84::84:
Evet arkadaşlar, sevgili dostlar. Ben çok çirkinim o yüzden sürekli insanlar bana çok güzel olduğumu söylüyor diye yorumlar yazıyorum sallamasyon.
Lütfen beni de anlayın, anlayış gösterin sevgili ablalarım. Bu devirde herkes şekilci ve beğenilmemek canımı yakıyor. Ben de buralara yazıp bir nebze olsun rahatlıyorum ama sizler ... Tannrııımmmm daha fazla devam edemiiciiimmm. :84::84::84::84::84::84:
Egerian aaahhhhh canım benim. Günlük topiğine alıntıladığın 'o kadar güzelim ki' ile başlayan metni okumuştum. Ve üstüne bir kahkaha patlatmıştım. Bu bana yetti de arttı bile. Ne kadar da içine dokunmuş yazdıklarım.Sadece senin değil herkesin içine işliyor biliyorum. Ama benim gibi bir insan bunları takar mı dersin? :26::26:
Sadece kahkahalar patlıyor.
Üüüühhhüüüüü ühühühhühüühüüüüüüüü :84::84::84::84::84::84::84:
Evet arkadaşlar, sevgili dostlar. Ben çok çirkinim o yüzden sürekli insanlar bana çok güzel olduğumu söylüyor diye yorumlar yazıyorum sallamasyon.
Lütfen beni de anlayın, anlayış gösterin sevgili ablalarım. Bu devirde herkes şekilci ve beğenilmemek canımı yakıyor. Ben de buralara yazıp bir nebze olsun rahatlıyorum ama sizler ... Tannrııımmmm daha fazla devam edemiiciiimmm. :84::84::84::84::84::84:
Egerian aaahhhhh canım benim. Günlük topiğine alıntıladığın 'o kadar güzelim ki' ile başlayan metni okumuştum. Ve üstüne bir kahkaha patlatmıştım. Bu bana yetti de arttı bile. Ne kadar da içine dokunmuş yazdıklarım.Sadece senin değil herkesin içine işliyor biliyorum. Ama benim gibi bir insan bunları takar mı dersin? :26::26:
Sadece kahkahalar patlıyor.
Sarışın olmak böyle bir şey işte :):):)
yaş kaç canım senin ağlama hadi tamam güzelsin herkes seviyo seni tamam sensin hepsi. bu kadar üzüleceğini bilseydim yazmazdım ya
kızlar iyimisinz nasıl yakıştırıyorsunuz bu tarz konuşmaları allah aşkına kapatın konuyu olsun bitsin gitgide çirkinleşmeye başladı yakışmıyor arkadaşlar kapatın konuyu herkes kendi pisliğinde boğulur unutmayın..........
Teşekkür ederim canım. Moralim yerine geldi. Sağol. Arada bir yine söyle böyle şeyler. Çok hoşuma gitti. İhtiyacım var sana ve beni avutacak sözlerine.
kızlar iyimisinz nasıl yakıştırıyorsunuz bu tarz konuşmaları allah aşkına kapatın konuyu olsun bitsin gitgide çirkinleşmeye başladı yakışmıyor arkadaşlar kapatın konuyu herkes kendi pisliğinde boğulur unutmayın..........
canım bazen insanlar kendi pisliğinde boğulamıyor, yardımcı olmak gerekiyor...ama yakışmıyor tabi ki haklısın...
Ortalıkta "Bana bir erkek lazım" diye böğüren, bazı istekleri tavan yapmış (bazı) kızlar tacize uğramaktan hoşlanır tabii
Tryamor buna en iyi örnek mesela
Çok güzel olduğunu her fırsatta savunup, birisi fotograf koy dediğinde korkarım ben buraya fotograf koymaya deyip kıvırır. Çok güzelmişmiş te yerseniz
hep söylerim merak etme gerçi seni yolda çevirip ne kadar güzelsin diyolar ama burdan iltifat senin için farklıdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?