Sarışın Olmak Suçmu?

kıskançlık mı bir söylenen söze bakarım söz mü diye...bir de karşımdakine bakarım adam mı diye demiş Ömer Hayyam....

ayrıca şunuda eklemek istiyorum lafımın arkasında durup silmiyorum mesajımı doğruları söylemek suçsa eğer banlanayım

Son düzenleme:
Üüüühhhüüüüü ühühühhühüühüüüüüüüü :84::84::84::84::84::84::84:

Evet arkadaşlar, sevgili dostlar. Ben çok çirkinim o yüzden sürekli insanlar bana çok güzel olduğumu söylüyor diye yorumlar yazıyorum sallamasyon.

Lütfen beni de anlayın, anlayış gösterin sevgili ablalarım. Bu devirde herkes şekilci ve beğenilmemek canımı yakıyor. Ben de buralara yazıp bir nebze olsun rahatlıyorum ama sizler ... Tannrııımmmm daha fazla devam edemiiciiimmm. :84::84::84::84::84::84:

Egerian aaahhhhh canım benim. Günlük topiğine alıntıladığın 'o kadar güzelim ki' ile başlayan metni okumuştum. Ve üstüne bir kahkaha patlatmıştım. Bu bana yetti de arttı bile. Ne kadar da içine dokunmuş yazdıklarım. Sadece senin değil herkesin içine işliyor biliyorum. Ama benim gibi bir insan bunları takar mı dersin? :26::26:

Sadece kahkahalar patlıyor.

Senin gibi bir insan olmak.. lafının arkasında durmayan insan, korkusundan silen insan.. kahkaha patlatıyorum şuan

Son düzenleme:

günlüğe yazdıklarını ben de büyük bir merakla takip ediyorumm komedi dükkanı'nı, çok güzel hareketler bunlar'ı falan izlemez oldum düşün artıkk

yaş kaç canım senin ağlama hadi tamam güzelsin herkes seviyo seni tamam sensin hepsi. bu kadar üzüleceğini bilseydim yazmazdım ya

yaş kaç canım senin ağlama hadi tamam güzelsin herkes seviyo seni tamam sensin hepsi. bu kadar üzüleceğini bilseydim yazmazdım ya

Teşekkür ederim canım. Moralim yerine geldi. Sağol. Arada bir yine söyle böyle şeyler. Çok hoşuma gitti. İhtiyacım var sana ve beni avutacak sözlerine.

kızlar iyimisinz nasıl yakıştırıyorsunuz bu tarz konuşmaları allah aşkına kapatın konuyu olsun bitsin gitgide çirkinleşmeye başladı yakışmıyor arkadaşlar kapatın konuyu herkes kendi pisliğinde boğulur unutmayın..........

Sanırım öyle olmuş tam böyle birşeyi neden eklemiş olabilirler diye düşünmüştüm kavga ortasında buldum kendimi :) soruyu düşünürken bir anda cevabı da bulmuş oldum.:)

canım bazen insanlar kendi pisliğinde boğulamıyor, yardımcı olmak gerekiyor...ama yakışmıyor tabi ki haklısın...

Teşekkür ederim canım. Moralim yerine geldi. Sağol. Arada bir yine söyle böyle şeyler. Çok hoşuma gitti. İhtiyacım var sana ve beni avutacak sözlerine.

hep söylerim merak etme gerçi seni yolda çevirip ne kadar güzelsin diyolar ama burdan iltifat senin için farklıdır

sinek küçük mide bulandırır ...

Ortalıkta "Bana bir erkek lazım" diye böğüren, bazı istekleri tavan yapmış (bazı) kızlar tacize uğramaktan hoşlanır tabii
Tryamor buna en iyi örnek mesela
Çok güzel olduğunu her fırsatta savunup, birisi fotograf koy dediğinde korkarım ben buraya fotograf koymaya deyip kıvırır. Çok güzelmişmiş te yerseniz

canım bazen insanlar kendi pisliğinde boğulamıyor, yardımcı olmak gerekiyor...ama yakışmıyor tabi ki haklısın...

tamamda şekerim ama olay çirkinleşmeye başlayınca bırakmak lazım belki şimdi kendi pisliğinde boğulmaz insanlarda eninde sonunda boğulacaklardır nereye kadar yakışmıyor bir yazılanları okuyun hakaret boyutuna vardı boşveriiin yaa ne sinir bozuyosun alla aşkına....

geceleri uyumadan öncee erkek resimlerine bakmamam lazım, yoksa rüyama giriyorlarrr
ayyy herkesin sevgilisi var ben ne kısmetsiz kızımm böhühühühü
bana bi erkek lazımmm

not: alıntıdırrr

hep söylerim merak etme gerçi seni yolda çevirip ne kadar güzelsin diyolar ama burdan iltifat senin için farklıdır

Sana yemin ediyorum ki bunlar oluyor. Bak çok ciddi yazıyorum bunu. Bana günlükte o alıntıyı yaparak imalarda bulunan sen neler yazdığımı biliyor olmalısın. Bu kadar kırıcı olmana gerek yok. Ama ne kadar mutsuz ve üzgün olduğumu da yazıyorum. Sevgilimin olmamasının beni çok üzdüğünü de. Ve sen bana bunun muhabbetini yapıyorsun. Çok güzel, ünlü olan bazı yıldızları düşün, intihar etmiş pek çoğu. Çünkü güzelliklerinin onlara bir getirisi olmamış. Bana da bir getirisi yok. Ve hiç mutlu etmiyor bu durum beni. Çok üzgün olduğum bir gün , uyuzluk olsun diye günlüğe bana söylenen iltifatları yazmıştım. Kendimi iyi hissettirsin diye sadece. Nasıl ki ilgi bekleyen çocuklar şımarıklık yapar ben de günlüğe yazıyorum ve kimse okumuyormuş gibi düşünüyorum ama kin bile duyuyor insanlar okuyup. Yazdıklarımın hiçbirinde abartı yok.

Sadece sana cevap veriyorum. Farkında mısın. anlayabileceğini umuyorum. Senden nefret etmiyorum, tanımıyorum çünkü. Sen de benim yaşadıklarımı bilemezsin. Bu yüzden bu kadar kötü şekilde kin kusar gibi yazman hiç hoşuma gitmedi. Üzücü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…