Konuyu yerınde yakaladın cnm bnm şüphelenmiyor değilim
Sana yemin ediyorum ki bunlar oluyor. Bak çok ciddi yazıyorum bunu. Bana günlükte o alıntıyı yaparak imalarda bulunan sen neler yazdığımı biliyor olmalısın. Bu kadar kırıcı olmana gerek yok. Ama ne kadar mutsuz ve üzgün olduğumu da yazıyorum. Sevgilimin olmamasının beni çok üzdüğünü de. Ve sen bana bunun muhabbetini yapıyorsun. Çok güzel, ünlü olan bazı yıldızları düşün, intihar etmiş pek çoğu. Çünkü güzelliklerinin onlara bir getirisi olmamış. Bana da bir getirisi yok. Ve hiç mutlu etmiyor bu durum beni. Çok üzgün olduğum bir gün , uyuzluk olsun diye günlüğe bana söylenen iltifatları yazmıştım. Kendimi iyi hissettirsin diye sadece. Nasıl ki ilgi bekleyen çocuklar şımarıklık yapar ben de günlüğe yazıyorum ve kimse okumuyormuş gibi düşünüyorum ama kin bile duyuyor insanlar okuyup. Yazdıklarımın hiçbirinde abartı yok.
Sadece sana cevap veriyorum. Farkında mısın. anlayabileceğini umuyorum. Senden nefret etmiyorum, tanımıyorum çünkü. Sen de benim yaşadıklarımı bilemezsin. Bu yüzden bu kadar kötü şekilde kin kusar gibi yazman hiç hoşuma gitmedi. Üzücü.
bir önceki rengin sarımıydı senin espirimi devam ettirmeye karar verdim..
wenars inanamıyorum yaa...
Gerçekten yazdıklarım o kadar alaycı mı görünüyor? Kısmetsizim, sevgilim yok derken çok ciddiyim ve bundan büyük üzüntü duyuyorum. Ne kadar kötü günler yaşadığımı, ne büyük acılar çektiğimi biliyor musun da böyle dalga geçiyorsun benimle?
Yok kızmıyorum kimseye, herkes devam etsin dalga geçin benimle. Bilmeden, görmeden, duymadan. Hiçbir şey basit değil alaya aldığınız kadar.
Gerçekten yazdıklarım o kadar alaycı mı görünüyor? Kısmetsizim, sevgilim yok derken çok ciddiyim ve bundan büyük üzüntü duyuyorum. Ne kadar kötü günler yaşadığımı, ne büyük acılar çektiğimi biliyor musun da böyle dalga geçiyorsun benimle?
Yok kızmıyorum kimseye, herkes devam etsin dalga geçin benimle. Bilmeden, görmeden, duymadan. Hiçbir şey basit değil alaya aldığınız kadar.
sizi neden üzüyor bunlar?? Yasınız cok mu buyuk??
smile günlükte yazılanlar değil sadece bizim dediklerimiz.. Değilse burada kimseye düşmedi dalga geçmek. Hem ben çok güzelim beni erkekler arzuluyor diyen birine bizim yazdıklarımız dalga mı oluyor?? Benim bildiğim dalga gerçekten üzücü bir durumu olur bir özürü olur onunla geçilirse dalgadır buda kimseye yakışmaz zaten . Kendini beğenenlere verilen cevaplar dalga değildir.. Siz hiç düşünmeyin bnm yazdıklarımlada dalga geçilir mi diyeşu an gercekten ben de kendimi kötü hissettim ...ben de sürekli günlüğe çok mutsuzum ya da yaşadığım hayal kırıklıklarını yazıyorum...adı günlük sadece farkındayım ama samimi şeyler ...gercekten de bunları okuyup alay eden insanlar mı var demeye başladım...ya da abarttığımı düşünen...ayrıca bi kaç kişi bir olmuş bir arkadaşımızın üzerine gidiyor...ya istedeğini yazar öyle ya da böyle...çok atmak isteseydi yok işte sevgilim çok romantik benim için şunu bunu yaptı gözü benden başkasını görmüyor tarzında pembe bir tablo da çizebilirdi...ama ben de bazen tryamor arkadaşımızın günlükteki yazılarına denk geliyorum ve okuduğumda eğer acı çektiğini yazıyorsa üzülüyorum çünkü yaşadıklarını az çok biliyorum...ama burda dalga geçmek çok ayıp ya...gerçekten...olay sarışınlıktan çıktı nerelere geldi...
ben yaşlarının büyük olduguna inanmıyorum
valla ben alay etmiyorum.
sen kendi yazdıklarını hiç dışardan bir gözle okuyor musun?
o kadar itici ve kendini beğenmiş görünüyorsun ki burdan.
insan her yazdığı iletiye "ben çok güzelim"," arkadasım sen harikasın dedi"," mükemmel bir cildim var","yolda durdurup sen çok güzelsin diyorlar" yazarsa, gözümde hiç de üzülüyormuş gibi bir intiba bırakmaz.
yalnız olmanın nedeni kendini beğenmişliğin olabilir mi acaba? bunu hiç düşündün mü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?