Sarışından uzak dur !!

Insan olsun önce bunun sarisini veya esmerimi var Allah askina.

Teyzen evlimi ? Sarışın bir erkek arkadasi olmuş galiba önceden bir sor sen ona geçmişi
Evli kendisi. Eşide bıraz kumral birisi ondan çok çekti ondan mı diyor bilemedim

Aynen oda öyle diyor sarı inadı fena olur sarının tersi fena olur :)

Ayy bnm sevgilim az kısa yani aynıyız sayılır benden uzun değil :))
Hehe ya ben düzelteyim boyu kısa olandan ya da sarışından ya da renkli gözlüden uzak duracaksın derler şimdi üçü de aynı kişide toplanmayabilir @Ablan Star Bebegim yani batıl inanç tarzı bir şey gibi ben sarışın ve renkli gözlülerden pek fenalık görmedim boyu bir hayli kısa olanlar biraz fena oluyorlar

Vala benım kocamda sarısın yesıl gozlu su ılk saydın teslık aksılık ınatlık var :) gecımsılık yok ama bırde su var bu genelde karadenız ergınde mevcut :) sevgıln karadenızlımı sen teyzene bakma herkes bır olmaz teyzen sarısjndan yanmıs bellı her sarısı yanı olmaz benım gayetgızel jır evlım var vala bırdaha dınyaya gelaem gene kocmı secerdım sen sevgılnle mutysan kımseye laf dusmes tatalısım :)

Valla bende bu huylar hep sarisinlik esmerlik durumuna bakmaz kisiye gore muamele yapilir . Ben sarisinim bana inatla yaklasana inatla yaklaşırım ha soyle birsey var gecimsiz olmayi sevmem ortada bisey varda altan alirim susarim baktim susunca eziliyorum cenemi acarim o zaman Yalan tyzene inanma sen kisiligi onemli bi erkegin karakteri gerisi fiss

Kisilik tipe gore oluşmadığina gore teyzen sacmalamis biraz

Babam sarışın yeşil gözlüdür ve süper kibar bir adamdır
Hiç inat ettiğini bilmem hatta hiç bilmem

Sarisindan uzak dur , esmere yaklas , kumrala yanas.

Anlasabildigin surece kimin ne dedigi onemli degil.

Teyzeniz zamanında bir sarısına asık olmus ama sonu hüsran olmus sanırım

kesin bir sarisin tanidigi erkek vardir.evliyse genclik zamanindan felan.ondan bu kadar israr ediyordur bence.ayrica bende ilk defa duydum boyle birsey..biraz zorlama ve uydurma geldi..tiple karakterin ne ilgisi olabilir ki?.aileniz hep esmerse sarisin yegenleri olsun istemiyordur belki.soyumuz esmerlerden yürüsün diye.:)

Kıskanmış

Zıtlar birbirini çeker aynı zamanda tamamlar.Teyze ağır sallamış.Ayrıca kaç yıllık sevgilini tanımıyor musun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…