Yok tam tersi akdenizli :)Karadenizli mi sevgiliniz? Bence türkiyede sarışınlar çoğunlukla karadenizli olduğu için öyle sanılıyor:) asi denizin hırçın insanları :))
Evli kendisi. Eşide bıraz kumral birisi ondan çok çekti ondan mı diyor bilemedimInsan olsun önce bunun sarisini veya esmerimi var Allah askina.
Teyzen evlimi ? Sarışın bir erkek arkadasi olmuş galiba önceden bir sor sen ona geçmişi
Aynen oda öyle diyor sarı inadı fena olur sarının tersi fena olur :)Benim oğlum sarışın ve inatçıdır. Bazen bir şey olduğunda çevremdekiler tuttu sarı damarı veya sarı inadı derler. Gözleri renkli olanın nazarı değer poposu yakın olandan kork vs. Hep bir şeyler uydurmuşuz milletçe. Takılmamak lazım.
Buna sevindim :))))kendisi sarışın olan var olur mu
7 göbek sarışınız, hiçbirimiz inat ve sinirli değiliz
Valla kocanızın gözü pekmişTüm bu özellikler bende mevcut kocama diyim de boşasın beni
İşte sevgilim aynen böyle dediği dedik birisiEvet inadi meshurdur dedigi dediktir. Napsaniz inadindan donduremezsiniz.
Ayy bnm sevgilim az kısa yani aynıyız sayılır benden uzun değil :))Ya aman eskilerin var böyle acayip inançları boyu yere yakın olan sarışından ve renkli gözlüden uzak duracaksın derler.
Hehe ya ben düzelteyim boyu kısa olandan ya da sarışından ya da renkli gözlüden uzak duracaksın derler şimdi üçü de aynı kişide toplanmayabilir @Ablan Star Bebegim yani batıl inanç tarzı bir şey gibi ben sarışın ve renkli gözlülerden pek fenalık görmedim boyu bir hayli kısa olanlar biraz fena oluyorlarAyy bnm sevgilim az kısa yani aynıyız sayılır benden uzun değil :))
Vala benım kocamda sarısın yesıl gozlu su ılk saydın teslık aksılık ınatlık var :) gecımsılık yok ama bırde su var bu genelde karadenız ergınde mevcut :) sevgıln karadenızlımı sen teyzene bakma herkes bır olmaz teyzen sarısjndan yanmıs bellı her sarısı yanı olmaz benım gayetgızel jır evlım var vala bırdaha dınyaya gelaem gene kocmı secerdım sen sevgılnle mutysan kımseye laf dusmes tatalısım :)İyi geceler hanımlar
3 yıllım bir ilişkim var ailelerin bildiği bn 25 sevgilim 29. Sevgilim sarışın yeşil gözlü birisi Ben de siyah saç kara göz ,kara kaşlı ,beyaz tenli biryim. Ablamın düğünü olmuştu sevgilimde katıldı düğüne ve haliyle akrabalar da gördü kendisini. Teyzemin sevgilim hakkındaki yorumu ;
- kızım sarışın insandan kork uzak dur. Sarışın insan ters , aksi . İnat , geçimsz olur. Bu her yerde bilinen ve doğru olan bişeydir dedi .
bnde güldüm geçtim.
Ama ne zaman karşılşsak bize gelse aynı şeyi söylüyor esmer birini bul şarışınla yapamazsın diye.
Ben şimdye kadar böyle bişey duymadım. Sevgilimin çok iyi yönleri var ama inat ve sinirli birisi acaba doğru mu diye düşünüyorum teyzem böyle dedikce :)
Sizlere sorum eşi veya tanıdığı sarışın olup da böyle kötu huyları olan var mı yoksa teyzem ayrılmam için bahaneler mi üretiyor
Yandiniz o zaman cok ugrasirsiniz. Allah size sabirlar versin.İşte sevgilim aynen böyle dediği dedik birisi
Teyzeniz zamanında bir sarısına asık olmus ama sonu hüsran olmus sanırımİyi geceler hanımlar
3 yıllım bir ilişkim var ailelerin bildiği bn 25 sevgilim 29. Sevgilim sarışın yeşil gözlü birisi Ben de siyah saç kara göz ,kara kaşlı ,beyaz tenli biryim. Ablamın düğünü olmuştu sevgilimde katıldı düğüne ve haliyle akrabalar da gördü kendisini. Teyzemin sevgilim hakkındaki yorumu ;
- kızım sarışın insandan kork uzak dur. Sarışın insan ters , aksi . İnat , geçimsz olur. Bu her yerde bilinen ve doğru olan bişeydir dedi .
bnde güldüm geçtim.
Ama ne zaman karşılşsak bize gelse aynı şeyi söylüyor esmer birini bul şarışınla yapamazsın diye.
Ben şimdye kadar böyle bişey duymadım. Sevgilimin çok iyi yönleri var ama inat ve sinirli birisi acaba doğru mu diye düşünüyorum teyzem böyle dedikce :)
Sizlere sorum eşi veya tanıdığı sarışın olup da böyle kötu huyları olan var mı yoksa teyzem ayrılmam için bahaneler mi üretiyor
Insan olsun önce bunun sarisini veya esmerimi var Allah askina.
Teyzen evlimi ? Sarışın bir erkek arkadasi olmuş galiba önceden bir sor sen ona geçmişi
Kıskanmışİyi geceler hanımlar
bnde güldüm geçtim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?