Sarışından uzak dur !!

Senin soruna istinaden çevremdeki sarışın erkekleri analiz ettim. Ve evet tesadüf mü bilmem ama hepside aksi ve inatçı. Ama iyi yönleride oldukca fazla.

Teyzeniz olduğunu söylemeseniz kıskanan bir arkadaş falan derdim sanırım. Cahil cühela laflar ciddiye alıp buraya konu bile açmaya değmez.

Irktan, mezhepten, memleketten, meslekten yola çıkarak genellemeye yürümenin ötesinde bir şey bu. Çok yaratıcı ve entellektuel bir bakış açısı.

sacmaligin daniskasi.irk,dil,din,mezhep bitti simdi birde sarisin esmer mi cikti hey Allahimmm..

Hayatimda duymadim boylesini :) kendimde sarisinim kabul etmiyorum bu geneellemeyi teyze hanim biraz sacmalamis kabul edin :) bunu buraya konu acmanizda ayri bi garip akil mantik alirmi hic boyle biseyi :)

birinden zarar gördük mü bir daha tekrarlamasın diye kendimize genellemeler çıkarmaya çalışıyoruz...ama malesef her defasında yanılsak da üzülsek de kimseyi vakit geçirmeden tanıyamayız...bence 3 yılın ardından böyle çelişkiye düşmemelisiniz...

Cidden, boyle bir sey sizin akliniza mantiginiza yatiyor mu yani, buraya sordugunuza gore?
Bir insanin sacinin gozunun renginden dolayi kotu huylu olabilmesi mumkun mi? Hadi teyzeniz cahil cuhela bir tip olabilir de, sizin bunu ciddiye alip buralarda konu acmaniz daha garibime gitti.

İlk defa böyle birşey duydum :) benim sevdiceğim de sarışın huysuz inatçı ve çok sinirlidir ama nedeni Karadeniz erkeği genel olarak sülalede sakin erkekleri yok

Ay ne alakası var :) insanları dış görünüşleriyle yargılamak yanlış. Benim eşim hakkındada neler neler söyledi akrabalarım ve başta annem. Ama bak 3 yıllık harika bir evliliğim ve iki evladım var :) Yüreğin ne diyosa o...

Kardesim sarisin ve mavi gözlü, birden patlar bagirip cagirir. 5 dk sonra kediiiii...
Babam esmer. allahimmmm bi trippcannn, bi gicikkk , inat 3 gün konusmaz.neyin var nicin konusmuyorsun bence konusarak hallederiz dersin tinlamaz. Evde sinir harbi yasatir he bide ikizler burcu simdi söyledigini 5 dk sonra inkar eder.

Şu kıvanç tatlıtuğ u şuraya bırakayım

Erzurumlu ibrahim hakkı'nın tee 18.yy'da yazdığı Marifetname diye bir kitabı var ya orada da tipe / vücut özelliklerine göre karakter analizi yapılıyor. Üşenmesem içeri gidip kütüphaneden bakıcam sarı saçlı erkeğe ama..

Bende Sarışınım. Renkli gözlü beyaz tenliyim. Geçimsizim inatım huysuzum. Kadın versiyonu ama . Ama bunların hepsi insanî özellikler sevgili konu sahibi. Bunun yanında seçiciyim. Sosyalliği sevmem. Bak bunlarda insanî özellikler. Eşimle üç senedir evliyiz bu arada. Bide kızım var. Yeterli sanırım. Insanları olduğu gibi kabul etmek işleri kolaylaştırır. Bunun huysuzluğu var diye diğer iyi özellikleri neden gözardı edesiniz ki.

Ya ne alakasi var bu sac rengiylemi olusur insanin yapisiyla alakali bu halkca bilinen batıl şeyler. Takili kalma fazla

İsveçliler, norveçliler, tüm kuzeyliler ülkece birbirlerini yiyip dururdu o zaman Aksine pamuk gibi kendi hallerinde insanlar gibi görünüyorlar. Hiçbiri güneşe silah çeken kavruk adanalı erkeğimizin o güzel huyuyla yarışamaz

Sarışın esmeri boşvee koç burçlu bir erkek olması kafidir kaçılması için .dd. Ah ah zamanında benide uyarsalardı ya .dd bnm eşimde esmer teyzen onu tarif etmiş bence .dd

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…