Saç Rengi ve Saç Boyama Sarıya geri dönüş ve mükemmel röflem sizlerle :)

eda_deu

evli mutlu kız annesi adayı
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2010
431
14
118
merhaba kızçeler topiklerimi takip edenler bilir tarçın bakır ve altın karamel ile uzun süre buradaydım ancak içimdeki sarı aşkı içten içe beni kemirdiği için yazın gelmesinide fırsat bilip kuaförün yolunu tuttum hem saçlarımı kestirdim hem röfle yaptırdım ben çok beğendim daha yeni yaptırdığım için fazla resim yok ama ilerki günlerde çekildikçe eklerim :)

TARÇIN BAKIRDAN SARIYA DÖNMEK İSTEYENLERE FİKİR OLSUN KIZLAR

SAÇIMIN ZEMİNİ AKMIŞ TARÇIN BAKIRDI DİPLERDEN KENDİ SAÇIM GELMİŞTİ
BU ZEMİNE PLATİN RÖFLE YAPILDI DAHA SONRA DİP BOYAM YAPILDI VE SONUÇ

4. SAYFADA YENİ FOTOĞRAFLAR VAR :)

Son düzenleme:

roflenın tonu ne tatlım

kendi zeminime platin röfle yapıldı canım

çok hos ama ben bı kez rofle yaptrdım bnm altıda senn zemının gbıydı koyu sarı yapıldı ama sacımı bıtrdı rofle ya sımdı yıne sarıya gecıcem bu hafta
napıcamı bılmıyorum rofle yaptrsam sacım bıtcek cnku uclarda hala roflem var
duz bebek sarısı yaptrsam cok cıg durcak dıplerı
valla kararsızım
saclarımda kısatıcam peruk gbı durabılır mı bıde ne bılım ya

teşekkür ederim :) tarçın bakırdan sarıya dönmek isteyenlere fikir olur diye düşündüm ..

saçlarımda hiç yıpranma yok lorealin ürünleriyle açıldı ve boyandı izmirde olanlara tavsiye ederim kuaförümün fiyatlarıda çok uygun 50 tl röfle 25 tl boya yaza hoşgeldin kampanyası var .

ben kolay kolay her sarıyı beğenmem ona rağmen senin saçlarını çok beğendim bi kere yakışmış abes durmuyor güle güle kullan

istanbuldayım cok ucuzmus ya ıstanbuldayım ben bı kesım bıle 90 tl sen dusun neyse gule gule kullan ınsallah

saçların hiç yıpranmamış gibi duruyor.
ben 6 ay önce platindim ve 4 kere saçımı palettenin yoğun bakırına boyadım.
şimdi tekrar sarı saçlarımı özledim sanki =(
nasıl kurtulurum bu bakırdan die düşünüyorum az biraz...

hiç yıpranma olmadı gerçekten yumuşacık saçlarım :) bakırdı saçlarım benimde akmış bir renkti kolayca kurtuldum darısı başınıza :))

bir daha sakınnnn sakınnn sarıdan dönme cnm süperrr olmuş çook beğendim güle güle kullan

düşünmüyorum artık sarı benim için hep tutku olmuştur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…