Saç Rengi ve Saç Boyama Sarıya geri dönüş ve mükemmel röflem sizlerle :)

Çok beğendim keşke bnde senin gibi bembeyaz olsaydım ama maalsf buğdaym bu renk hiç gitmez bana sana çok yakışmış şanslısın :)) Güle güle kullan bu renkten vazgeçme derim <3

saçların bakırdı sarıya döndün peki bakırdan önceki rengin neydi?
benim saçlarım bakırdan önce de platin olduğu için tekrar açtırmaya korkuyorum kesin kopar diye.
senin de öncesinde sarılar vardıysa içim çok rahatlayacak.
ayrıca kaç ay boyunca bakırın akmasını bekledin ve sarı boyattın?
ben şimdi bakırı akıtma girişimlerindeyim. beyaz sabun gerçekten rengi değiştiriyor onu yapıyorum

saçların bakırdı sarıya döndün peki bakırdan önceki rengin neydi?
benim saçlarım bakırdan önce de platin olduğu için tekrar açtırmaya korkuyorum kesin kopar diye.
senin de öncesinde sarılar vardıysa içim çok rahatlayacak.
ayrıca kaç ay boyunca bakırın akmasını bekledin ve sarı boyattın?
ben şimdi bakırı akıtma girişimlerindeyim. beyaz sabun gerçekten rengi değiştiriyor onu yapıyorum

Bu renk sana bakır ve karamelden daha çok yakışmış. Gözlerin renkli ve teninin alt tonu soğuk olduğu için sarıyı taşıyabiliyorsun. Zamanla biraz daha açıp küllü yansımayı artırmalısın, eminim daha çok yakışır tenine...
Bu arada upuzundu senin saçların... :26:

Çok beğendim keşke bnde senin gibi bembeyaz olsaydım ama maalsf buğdaym bu renk hiç gitmez bana sana çok yakışmış şanslısın :)) Güle güle kullan bu renkten vazgeçme derim <3

Ona beyaz tenli olduğu için değil pembe beyaz olduğu için yakışmış o tondaki sarı. Yoksa buğdaylara da gayet yakışıyor. Örnek; Shakira.
Ben oldukça beyaz olmama rağmen Eda'nın saç rengi bana gitmez, çünkü alt tonum sarı, soluk gösterir beni.
Sarı, teni ve kaşları çok koyu olmadığı sürece herkese yakışır.Önemli olan teninin alt tonuna yakışan doğru tonu bulmak.

http://www.kadinlarkulubu.com/makyaj-uygulama-teknikleri-fircalar-aplikatorler/509078-cildin-alt-tonu-undertone-belirleme-alt-tona-uygun-makyaj-onerileri.html

Son düzenleme:

cnm mükemmel olmuş bende on sene röfleli gezdim şimdi tarçın bakır saçlarrım ama akmış halde dipleri bir santim kadar uzadı kendi saçım peki cnm ne kadar zamn sonra yapmak gerek röfleyi saç yanmamsı açısından ben de özledim röfleli saçlarımı..bir de direk tarçın bakırın üzrienmi röfle attın

evet bende buğday tenliyim am gayet hoş oluyordu röfle herkes çok beğeniordu

wooooow harika olmuş

izmirde çok ucuzmuş yaa burada baya pahalı dip sadece 70 falan saçlarda uzun benim offf özledim sarı saçalrımı yaa

sacinda 3ten fazla ton var.. doreleri sen mi bu sekilde istedin yoksa boyle mi oldu?

10 seneden beri sari benim de saclarim (kendi sacim acik kumral) nedense roflede kesinlikle doreyi begenemiyorum biraz yapay geliyor.. birazcik kullendirebilseydi sanirim daha dogal olurdu.. platin , kizil , turuncu , sari , uclarda kumral ,..cok fazla ton olusmus sacinda canim..

5 gün önce röfle yaptırdım ben de. cilasını küllü istemiştim şimdi yeşil gibi geliyor saçlarım. orialin atıldığı saçlarım çok açık limon yeşili gibi. ben ne yapıcam kızlar nolur yardım edin yumuşak kırık beyaz fildişi ve açık küllü sarı tarzında bir şey istemiştim. bir sonraki aşamada ne yapmalıyım

öncelikle yorumlarınız için teşekkür ederim giremedim bir süre nete . tarçın bakır saçlarımı 2 ay boyunca akıttım ve zemin olarak akan tarçın bakırın üzerine özellikle oryal sürelerini farklı tutarak birkaç sarı tonu oluşmasını sağladık benim isteğim üzerine çünkü ben yurt dışında gördüm böyle röfleyi çok beğendim gayet hoş sarının tüm tonları ve aralardan karamel ışıltılar . beğenen beğenmeyen herkese teşekkür ederim .

basınsitesi dia süpermarket yanı tolgahan kuaför .

maasalahh ne kadar güzel bir yüzünüz var..saclar ne renk olursa olsun, siz güzelsiniz zaten..saclarinizi da cok begendim bu arada güle güle kullanin..

teşekkür ederim :)) 2yıldır sarı tutkusu içimdeydi sonunda döndüm

tarçın bakırı aktıp saçı yıpratmadan bu tonu tutturan kuaföre benden kocaman alkışşş güle güle kullan uygulanan işlem

kuaförü cinnete getirirseniz sizinkide yanmaz sanırım her 2 dakikada bir tolga abii yanmaz dimi saçlarım tolgaa abi yanmasın bakk nolur tolga abi diye diye adamı delirttiğim için sanırım saçlarım şu an yumuşacık :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…