Çok beğendim keşke bnde senin gibi bembeyaz olsaydım ama maalsf buğdaym bu renk hiç gitmez bana sana çok yakışmış şanslısın :)) Güle güle kullan bu renkten vazgeçme derim <3
merhaba kızçeler topiklerimi takip edenler bilir tarçın bakır ve altın karamel ile uzun süre buradaydım ancak içimdeki sarı aşkı içten içe beni kemirdiği için yazın gelmesinide fırsat bilip kuaförün yolunu tuttum hem saçlarımı kestirdim hem röfle yaptırdım ben çok beğendim daha yeni yaptırdığım için fazla resim yok ama ilerki günlerde çekildikçe eklerim :)
Eki Görüntüle 404621
Eki Görüntüle 404623
SAÇIMIN ZEMİNİ AKMIŞ TARÇIN BAKIRDI DİPLERDEN KENDİ SAÇIM GELMİŞTİ
BU ZEMİNE PLATİN RÖFLE YAPILDI DAHA SONRA DİP BOYAM YAPILDI VE SONUÇ
Eki Görüntüle 404629
Ona beyaz tenli olduğu için değil pembe beyaz olduğu için yakışmış o tondaki sarı. Yoksa buğdaylara da gayet yakışıyor. Örnek; Shakira.
Ben oldukça beyaz olmama rağmen Eda'nın saç rengi bana gitmez, çünkü alt tonum sarı, soluk gösterir beni.
Sarı, teni ve kaşları çok koyu olmadığı sürece herkese yakışır.Önemli olan teninin alt tonuna yakışan doğru tonu bulmak.
http://www.kadinlarkulubu.com/makyaj-uygulama-teknikleri-fircalar-aplikatorler/509078-cildin-alt-tonu-undertone-belirleme-alt-tona-uygun-makyaj-onerileri.html
merhaba kızçeler topiklerimi takip edenler bilir tarçın bakır ve altın karamel ile uzun süre buradaydım ancak içimdeki sarı aşkı içten içe beni kemirdiği için yazın gelmesinide fırsat bilip kuaförün yolunu tuttum hem saçlarımı kestirdim hem röfle yaptırdım ben çok beğendim daha yeni yaptırdığım için fazla resim yok ama ilerki günlerde çekildikçe eklerim :)
Eki Görüntüle 404621
Eki Görüntüle 404623
SAÇIMIN ZEMİNİ AKMIŞ TARÇIN BAKIRDI DİPLERDEN KENDİ SAÇIM GELMİŞTİ
BU ZEMİNE PLATİN RÖFLE YAPILDI DAHA SONRA DİP BOYAM YAPILDI VE SONUÇ
Eki Görüntüle 404629
öncelikle yorumlarınız için teşekkür ederim giremedim bir süre nete . tarçın bakır saçlarımı 2 ay boyunca akıttım ve zemin olarak akan tarçın bakırın üzerine özellikle oryal sürelerini farklı tutarak birkaç sarı tonu oluşmasını sağladık benim isteğim üzerine çünkü ben yurt dışında gördüm böyle röfleyi çok beğendim gayet hoş sarının tüm tonları ve aralardan karamel ışıltılar . beğenen beğenmeyen herkese teşekkür ederim .
basınsitesi dia süpermarket yanı tolgahan kuaför .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?