Saç Rengi ve Saç Boyama Sarıya geri dönüş ve mükemmel röflem sizlerle :)

Canim cook yakismis ee tabi sende cok guzelsin sakin baska renge donme senin rengin bu

sağol canım :)))) dönmem artık saçımda yanmadan sarı oldum ya bu bana yeter

çok hoş olmuş hemde o tonun üzerine güzel tutmuş renk güle güle kullan benimde saçım biraz dinlensin bir yıl falan ilk işim röfle yaptırmak olucak yeniden

en büyük korkularımdan biri de tarçın bakırdan nasıl sarıya dönerim turunculaşmadan yanmadan'dı. Şükür ki kurtuldum bi kaza bela olmadan kızlar :))

benimde olmuştur,zeminim sarıya yakın olmasına rağmen koyu renge boyamak gibi bir hata,ardından bakırlaştırma çabası vs... baya yıprattım sacımı ve suan dönemiyorum((((((

teşekkürler kızlarr bu arada anneler günü kutlu olsunn tüm annelerin :)

yıpranmadan sarı olmak gibisi yok darısı isteyenlerin başına :)

çok kıskandım... ben de 4 ay bakır kullandıktan snra tekrar sarıya döndüm... eskisi gibi olmadı ama fena değiller zamanla istediğim gibi olur...
tabi ki senin gibi hiç yıpranmadan olmadı malesef. çünkü saçlarımı 15 gün önce bakıra boyayıp, daha akmadan sarıya dönmek istedim. pişman mıyım? hayır =) çok mutluyum. yıpranmış olan kısımı 2 ay saçımı uzatıp kestircem...

bakır kumral karamel hepsi geçici heves sarı bir tutkudur kimileri için tıpkı benim için olduğu gibii :))

canım konuyu başından okurmusun yardım olacaktır sana olmazsa yine tabiki yardımcı olurum.

anladım canım platin röfle dediğin bildiğimiz oryalle açılarak mı yapıldı? işte en büyük sorun burda ben açtırmak istemiyorum

canım saçların harika olmuş kesimide çok güzel yüzün bebek gibi maşallah bembeyaz cildin çok güzel ne kullanıyorsun böyle ilk resimlerde fondöten var mı yüzünde

Çok güzel olmuşş maşallah, güle güle kullan

Bir şey soracağım, sen İzmir'desin değil mi ? Hangi kuaföre gidiyorsun ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…