canım saçların harika olmuş kesimide çok güzel yüzün bebek gibi maşallah bembeyaz cildin çok güzel ne kullanıyorsun böyle ilk resimlerde fondöten var mı yüzünde
izmir yeşilyurt devlet hastanesi yakınında basın sitesi diasa market yanı tolgahan kuaför
cnm bişey sorucam tarçın- bakır rengi kızıl tonu değilmi kızıldan sarıya dönmek zor olmadımı benim saçımda şarap kızılı boyalı bikaç sendir kızıldım ama 4 aydır boyamıyorum bende sarıya dönmek istiyorum koyu sarı ama acaba mümkünmüdür kıızldan sarıya dönmek çok zor imkansız diyolar hep olurmu acaba?
canım normalde bende röfleyi semem hep babaanne saçı gibi gelir bana bazılarınada yakışmamasına ragmen inatla sarı yapıyorlar ama senin gözlerinle teninle uyumlu olmuş dogrusu güle güle kullan saç rengini uçlarına pembe atarsan bence harika olur diye düşünüyorum benzaten yarı kalıcı boya oldugu için akacaktır ...
ben kirpiklerini sorucaktım takmalarmı?
tatlım bu sac modelını kuafore ne dıye anlatabılırım bayıldımmmmmmmm
cnm bişey sorucam tarçın- bakır rengi kızıl tonu değilmi kızıldan sarıya dönmek zor olmadımı benim saçımda şarap kızılı boyalı bikaç sendir kızıldım ama 4 aydır boyamıyorum bende sarıya dönmek istiyorum koyu sarı ama acaba mümkünmüdür kıızldan sarıya dönmek çok zor imkansız diyolar hep olurmu acaba?
saçlarımda hiç yıpranma yok lorealin ürünleriyle açıldı ve boyandı izmirde olanlara tavsiye ederim kuaförümün fiyatlarıda çok uygun 50 tl röfle 25 tl boya yaza hoşgeldin kampanyası var .
çok kıskandım... ben de 4 ay bakır kullandıktan snra tekrar sarıya döndüm... eskisi gibi olmadı ama fena değiller zamanla istediğim gibi olur...
tabi ki senin gibi hiç yıpranmadan olmadı malesef. çünkü saçlarımı 15 gün önce bakıra boyayıp, daha akmadan sarıya dönmek istedim. pişman mıyım? hayır =) çok mutluyum. yıpranmış olan kısımı 2 ay saçımı uzatıp kestircem...
Eki Görüntüle 417108 Eki Görüntüle 417109
Merhabaçok kıskandım... ben de 4 ay bakır kullandıktan snra tekrar sarıya döndüm... eskisi gibi olmadı ama fena değiller zamanla istediğim gibi olur...
tabi ki senin gibi hiç yıpranmadan olmadı malesef. çünkü saçlarımı 15 gün önce bakıra boyayıp, daha akmadan sarıya dönmek istedim. pişman mıyım? hayır =) çok mutluyum. yıpranmış olan kısımı 2 ay saçımı uzatıp kestircem...
Eki Görüntüle 417108 Eki Görüntüle 417109
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?