• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sarkmış göbeğini sıkılaştırmayı başaran varmı

frozen12345

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Mart 2014
583
376
133
merhaba,
ilk doğumumda ne kilo ne sarkma hiç bişey olmamıştı ama 1,5 yıl önce ikinci kızımı dünyaya getirdim 50 kilo ile hamile kalmıştım şuan 65 kiloyum veremiyorum göbeğim sarktı ve yanlış yapılan diyetlerle daha da kötü oldu kilo verilirde göbeğim nasıl eski halini alacak aynaya bakmak istemiyorum. estetik falan yaptıracak gücümde yok sarkmış göbeğini sıkılaştırmayı başaran varmı aranızda. mekik falanda çekiyorum ama olmuyo

merhaba,
ilk doğumumda ne kilo ne sarkma hiç bişey olmamıştı ama 1,5 yıl önce ikinci kızımı dünyaya getirdim 50 kilo ile hamile kalmıştım şuan 65 kiloyum veremiyorum göbeğim sarktı ve yanlış yapılan diyetlerle daha da kötü oldu kilo verilirde göbeğim nasıl eski halini alacak aynaya bakmak istemiyorum. estetik falan yaptıracak gücümde yok sarkmış göbeğini sıkılaştırmayı başaran varmı aranızda. mekik falanda çekiyorum ama olmuyo
Canım mekik işe yarar aslında ama uzun sureli yapman lazım, karnının yandıgını hissetmen lazım eğer hissediyorsan doğru yoldasın demektir

merhaba,
Kardio, kardio, kardio... Karın sıkılaştırma egzersizleri kardio olmadan bir işe yaramaz.

Spor salonuna yazılsanız.Ben olsam öyle yapardım

Şimdi buldum internette bi yontemle toparlayanlar var.

Ellerini basının altına koyuyorsun ayaklarını uzat dizlerini kırmadan ayaklarını kaldır doksanderece olunca tekrar indir ama ayakların yere drgmeyecek hergun 30 kere yapılacakmış. Az önce denedim göbeğimde yanma oldu zor oluyor ama işe yarar bence.bırakmadan hergun yapmak gerek bugun başladım inşallah duzelecek göbek :D

merhaba,
bence birazda kilondan kaynaklı bir göbek var.önce zayıflayıp sonra sıkılaşman gerekiyor.
toplamda kaç kilo aldın peki iki hamileliğinde de?
ben ilkinde 10 kilo aldım.hepsi gitti.ikincide sorun oldu deyince bende korktum şahsen,
acaba ikincide daha mı çok kilo aldın da hemen veremedin?

Aynen durumunuz müsaitse spor salonuna giderseniz daha kesin net sonuçlar alırsınız diye düşünüyorum

8 dakikalık great body videosu.
tony hortonun.
süper etkili.deneyin mutlaka,göreceksiniz.:)

merhaba,

Önceden 50 kilo isen ve şimdi 65 isen bence üstünde rahat 10 kilo fazlan var. Öncelikle fazlalıklardan kurtulman lazım. Zaten bu 10 kilo seni baya bir rahatlatır. Sporla verirsen senin için daha iyi olur.

Mesajınızın tam altında "bunu ye göbekten kurtul" diye iğrenç bir şey gösteriyorlar.
O nedir öyle yahu :D

o mesajın birkaç tane altında da. --bir günde kaç kilo gider diye bir reklam var. sarkmış bir göbek:))
sanki mahsus yapıyorlar:KK49:

Mekik ve alt karin kareketlerini yap kurtul..fakat hergun yapmalisin..

Mesajınızın tam altında "bunu ye göbekten kurtul" diye iğrenç bir şey gösteriyorlar.
O nedir öyle yahu :D

Keşfedemedim onu bir türlü, linke tıklayınca ilaç reklamı çıkıyor
Ne olduğunu bilmiyorum ama iğrenç görünüyor, onu yiyeceğime göbeğimi severim ben :)

Back
X