- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.695
- 798
birde sardıktan sonra deste yapıp iple bağla 3 deste yap mesela
sonra biraz su koy kaynasın kaynayınca kıs altını
gevşek sarınca birde bağlamazsan öyle olur sulu sulu gibi olur
bağlamam diyorsan üzerine çok ağrolmayan bir şeykoy açılmasınlar
canım çektiiiiiiii olsa da yesekkkkkkkk
Cumartesi oturup saricam canim gel beklerim
Evet canım iple ara sıra benim annemde iple bağlar boğum boğum koyar kalın dikiş ipleriyle bağlar.Nasil baglayacagiz anlamadim bildigimiz iple mi yani?
Dene canım memnun kalırsın inşallah.not aldım bu tarifi deneyeceğim
Bende Mersinliyim canım bizim burada hiç içini kavurman görmedim bende.evet bizde kavurmayız içini hepsi çiğ olur
mersinliyim bende,bizim buralarda hiç içini pişiren lmaz
Konuyu nereye açsam bilemedim ilk sarma yapışımda nasıl oldu bilmiyorum çok güzel olmuştu dün tekrar yaptım (evet hayatımda ikinci kez) ama sarmalar sulu sulu kaldı böyle vıcık vıcık su aktı acaba suyunu mu ayarlayamadım? Ne kadar koymam lazım. İlkini nasıl yaptım hatırlamıyorum
Bir de ikinci problem sarma sararken ince olsun diye içine az koyuyorum pirincini ama bu sefer de sarmanın için boş gibi oluyor kendini salıyor ve çatal batmıyor ya resmen boş gibi ama değil
Hani şöyle sımsıkı oluyor da çatal batan cinsten oluyor ya öyle yapmak istiyorum
Nasıl düzeltebilirim bunu
Sirf konusmak icin konusmayi hep anlamsiz bulmusumdur. Bu benim ya da sizin ayibiniz degil. Bu forumda diyet yapan, ceyiz duzen, makyaj onerileri paylasan bir suru topic var. Bu onlarin da ayibi degil. Ben konuyu okumadim dilerim iyilesir arkadasimiz sifa bulur lakin siz burayi kapatip tum gun o arkadasi dusunmuyorsunuz degil mi? Kimse kimsenin yukunu tasimaz, tasir gorunur sadece. Yuregimizde bir ezilme olur, uzuluruz. Kimse kalkip da bugun xx adli arkadasimizin kanser oldugunu ogrendim kendimi hayata kapatayim demez. Su an bir yerlerde birileri dans ediyor, birileri sevisiyor, hayat her zaman akiyor. Sirf burada benim bu topicimi gorup buna laf carpitamazsiniz, rica etmiyorum cunku yapamazsiniz, hakkiniz degil bu benim ozgurlugum
Sarmayı sıkı sıkı sarıp tencereye koyduktan sonra üzerine bir tabak veya sarma taşı ile kapatırsanız yapraklar dağılmaz .
Eki Görüntüle 1018401Çatalla batıracak kadar sıkı olur Birde altı çok açık olmamalı kısık ateşte pişmeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?