Haklısın tabiki bıkmamak gerekir canım devam etmesine ederim ama çok dökülüyo durularken bu korkutuyo beni.Sizde de var mı bu sorun?Yerine saç çıkmazsa eldeki saçlarımdan olurum.Kesin saç çıkar diyosanız o da problem değil zaten alışkınım dökülmesine bi kaç tel fazlası beni etkilemezmafoldumben
Canım ben yağları genelde ısıtıyorum, saçlarıma sürüp, saçlarımı sarıyorum. Yastığın üzerinede havlu seriyorum, öyle uyuyorum. Ama sarımsak yağının kokusuna dayanamadım ya :sinifsinif: :bbo:, Gece boyu burnumdan kokusu hiç gitmedi :sinifsinif:, kaç kere uyandım . Ben zeytinyağını ayrı sürüorum. Sarımsaklı zeytinyağını hiç denemedim ama o kadr çok duydum ki çevremden.... HErkese çok iyi fayda etmiş. Ben sarımsağı şampuana kattım. Böylece ikisindende faydalanmış oluyorum :icecream:Sarımsak Yağının Faydaları:
Mikrop öldürücüdür. Kandaki kolesterol miktarını ve yüksek tansiyonu düşürür. Damar sertliği önleyici kalbi kuvvetlendirici etkileri vardır. Bağırsak solucanlarının düşürülmesine yardımcı olur. Astım, bronşit, verem, nefes darlığı ve öksürükte faydalıdır. Balgam söktürür. Saç dökülmesinde ve saç kırılmasında kullanılmaktadır. Saçların uzamasına yardımcı olur. Solunum ve hazım sistemindeki mikropları öldürür. Grip, tifo ve difteri gibi salgın hastalıklar esnasında faydalıdır. Karında ve bacaklarda toplanan suyun boşalmasına yardımcı olur. Mesane taşlarını düşürür, böbreklerde taş oluşmasını önler. kanserden korur.
Kullanılışı ve dozu: Bir çay bardağı suya 3 damla damlatılarak günde 2 defa alınır. Ayrıca cilde masaj yapılarak kullanılır. Kapsülle 3 damla alınır.
Benim saçlarım kendimi bildim bileli bir avuç döülür :gitme:, senelerdir savaşırım. ARtık alıştım kaydirigubbakcemile3. Bana en iyi gelen çörek otu yağı. Bİr kökten 3 - 4 tel çıkardığını bilirim opuyorumnanaktan. Sene 2003 falandı kullanmıştım 2 ay, sonra kuaföre gittiğimde çok dökülüyo demiştim, sen kel kalmazsın köklerini incele demişti hayret etmiştim. Köklerden bir uzun birkaç tanede kısa saç teli çıkmıştı :). Hala dökülüyor. Geçen sene yine coşmuştu dökülmelerim, babam doktora git kel kalacaksın, saçların tepesi açılmış dedi. (bunu söyleyen babam saçlarım koyu kahveden sapsarıya geçtiğimde anlamayan kişidir :)) o kadar üzülüyordumki burda okuduğum bir çok bakımı uyguladım. Turplu sudan, evigen-bemixlerden, badem yağlarından, mayalardan, drnin verdiği çinko ilaçlarıdan.... tut her yolu denedim. Usanmadan en az bakım yaptığım zaman haftada bir falandır. Yaza doğru yeni saçlarım uzamaya başladı sengözlerimebaksanab. Yazın bakımları azalttım (ayda bir falan), şimdi sonbaharda yine dökülme arttı. Ben yine topiklerdeyim. UZun lafın kısası bayanlarda saç dökülmesi o kadar korkutucu bişi değil. Eğer bir rahatsızlığınız yoksa burdaki bakımları deneyin, kendinize en iyi geleni bir veya bir kaçını seçin sabırla yapın. Şu an saçlarım için sarımsak yutuyorum, sarımsaklı şampuanla saçlarımı yıkıyorum, arada bir turplu su yapıyorum. Bazende fındık yağı, badem yağı, çörek otu yağı, z.yağı, hint yağı (evden eksik olmayan şeylerdir zaten ) hangileri varsa evde karıştırıp ısıtıp sürüyorum. Zeytinyağı ve sarımsak saç için faydalı şeylerdir. Bence işe yarar. Saçların yağlı mı? Özellikle kuruysa zeytinyağı ve sarımsağa devam diyorum :))
Canım önce stres yapmıcassss:hulya: , saçım dökülüyo, dökülüyo diye kafaya takmıcasssSaçlarım yağlı değil canım normal ama bitkisel şampuanı kremsiz kullandığım için bu aralar biraz kuruydu.zeytinyağı ve sarımsak karışımı bu konuda işe yaradı 2 uygulamada.Dediğim gibi inş. saç da çıkarır.Ben de hemen hemen senin gibi sürekli saç dökülme problemi yaşıyorum zaman zaman da coşuyo aynen öyle zamanlarda da ne yapacağımı şaşırıyorum.Şimdiye kadar şampuan değiştirirdim artık sarımsak ve zeytinyağına sığıncam,ve her şeyden önemlisi değerli fikirlerini benden esirgemeyen senin gibi güzel insanlaraa.s..
sacta 2 gun mu bekleyecek yoksa karısım ıkı gun kendısı mı bekleyecek kabında
şampuann içnde pek mantıklı gelmıo bana yaaa :sinifsinif: şampuanda bursürü kımyasal madde var..sarmsagın etkısı ne kadrdr bılmıom valla...CADIARZU
bu sarımsak kürünü ilk yapışta saçlarım geldi tutam tutam banyo sonrası tararken elime, umarım bu böyle devam etmez. sizde de olmuş muydu kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?